- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.861
Düğünde bohçaya ne gerek var ki aile bireylerine canım damat yeterli bence :26:
tabi oda olur o karşılıklı anlaşmaya bağlı ama çok masrafı yok hemde ben istiyorum annesi babasına bide dedeler babaanne annneanne ye yapacağız öyle konuştuk annemle..
anane dede falan da mı varSAna kolay gelsin canım bana biri çıkıp ta hiç yapmayalım dese balıklama atlarım herhalde
ben yiyom zatenne yapacam ben
zayıf olsaydım bari gelinlik konusunda rahatlardım ama gittim az önce reçel yedim
Hahaha Ay Nurdan ne güldürdün beniÖyle delirebilirse insan bende sıradayım
hee ya sürüsüne bereket üst kuşak onlardabende de tek anneanne var garibim
bakalım hele o günler gelsinde hallolur..:26: ben şimdi hediyelik ne dağıtsam diye düşünüyorum nişanda o da sıkışmasın bari :26:
hee ya sürüsüne bereket üst kuşak onlardabende de tek anneanne var garibim
bakalım hele o günler gelsinde hallolur..:26: ben şimdi hediyelik ne dağıtsam diye düşünüyorum nişanda o da sıkışmasın bari :26:
gelinliklerin korseleri gayet de üst kısmı zayıf gösteriyor kuzucum onu dert etme, ee belden aşağısı da zaten kabarık oluyor bacakların gözükmüyor yanio yuzden gelinlikte kötü olacam diye moralini bozma
hem ben anladım seni, sen diyet yapacam dedikçe daha çok yiyen türdensin, bendensin yani, o sebeple diyet fikrini çıkar aklındanoldugu kadar yavrum, az yedigin günler yanına kar kalsın
ya da ben kafaya çok taktıgım zamanlarda bu kilo meselssini yemin ederdimçok istedigim bişey uğruna mesela eger şu saatten sonra bişey yersem o sevdigim pantalonu hiç alamıyım diye bi dene istersen
senin sözlün var, en azından kara göründü bir umut var, ben neyime güveniyorsam
hee bak o konuda dün baya araştırma yaptım istersen yardımcı olabilirim
Aa hadi sana beraber hediyelik bulalım o zaman canım kaç kişi olacak nişan ona göre uygun olsun fiyatı
Sözlüm var da canım seneye nişan onsan sonraki seneye düğün olduğundan ötürü birşeye baksam amaann daha çok var diyorum moralim anında sıfıra düşüyor:26:
eveeeett çok isterim hemde
benmkiler daha çok nikah şekeri gibiydi ama çok güzel hediyelikler de çıkar sanırım oradan hemen ekliyorum hepsini
haydii bulalımen az 70 tane yaptırırım heralde gelemeyenlere falanda veririm :26:
yaa olsun sen kendine bi arşiv oluştur kafanda fikirler olsun ki zaman geldigi zaman sıkışma hemen hepsini arşivden bul hallet işte
benmkiler daha çok nikah şekeri gibiydi ama çok güzel hediyelikler de çıkar sanırım oradan hemen ekliyorum hepsini
sabun düşünüyorum ama nikah şekeri tazı da olur her şeye açığım içime sinmesi önemli
Evet söz için yapmıştım öyle bir albüm ne oldu bil hiçbiri gerçekleşmedi
bi düzenleyim ekleyecem hemen hepsiniçok güzel fşeyler var, mesela anahtarlık benim acayip hoşuma gitti özellikle kadınlar için çok tatlşı olabilir, ya da mahnet türü şeyler
söz de olmaması nişan da ve düğünde de hiç bir istediginin olmayacagı anlamına gelmez şekerim
Evde mi olacak canım :26:
bi düzenleyim ekleyecem hemen hepsiniçok güzel fşeyler var, mesela anahtarlık benim acayip hoşuma gitti özellikle kadınlar için çok tatlşı olabilir, ya da mahnet türü şeyler
Kendine negatif başkalarına pozitif Nurdanım benim
tamam tatlım bekliyorum sağol
evde olacak canım sayı çok mu olduneyse sayarım kişileri ortalama bi rakam çıkar ama dediğim gibi herkesi çağıramayacğımız için gelemeyen yakın kişilere de veririz ablamda da öyle oldu
tamam tatlım bekliyorum sağol
bak ben de pozitif olmaya başladım, olmayan kocamla nikahım için elbise araştırıyorum
Evet evet iştte bu bence bu topiğin amacı da bu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?