- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.881
bak ben de pozitif olmaya başladım, olmayan kocamla nikahım için elbise araştırıyorum
Yok canım merakımdan sordum ne kadar bütçe ayrırabilirsin ben birkaç şeyi çok beğendim Nurdaninkilere de benziyor bak çok güzel şeyler var
Eki Görüntüle 1209341 Eki Görüntüle 1209349 Eki Görüntüle 1209348 Eki Görüntüle 1209347 Eki Görüntüle 1209346 Eki Görüntüle 1209345 Eki Görüntüle 1209344 Eki Görüntüle 1209342 Eki Görüntüle 1209350
bunlar genelde nikah şekeri tüpü sanırım, nişan da ne kadar uygun olur bilemedim :26: ama bakarız nişan için de buluruz bişeyler
sen de vazgeçme ama araştırmalardan
ilahi nurdanımsırayla gidelim nikah değilde gel beraber nişan için birbirimize elbise önerelim, nikah sonraki iş
birikmişim var çalışmaya başladığımdan beri maaşımı kenara atıyorum sırf her şey isdeğim gibi olsun diye hani ihtiyaç olursa maaşımdan allırım hoşuma gidiyor
vuhuu anahtarlıkla taş şeklinde olana bayıldım magnet sanırım o :26: sabunlar çok mu pahalıya çıkar ki acaba canım hiç rastladın mı
ilahi nurdanımsırayla gidelim nikah değilde gel beraber nişan için birbirimize elbise önerelim, nikah sonraki iş
vuhuu anahtarlıkla taş şeklinde olana bayıldım magnet sanırım o :26: sabunlar çok mu pahalıya çıkar ki acaba canım hiç rastladın mı
Şimdi Selen için hediyeliklere bakıyordum Allahım neler var neler hemen klasöre attım vazgeçemeiyorum ki zaten
ben sadece nikah şekerlerine baktım da gerçekten çok güzel şeyler var yaa, yeter ki para olsun cepte
ben sadece nikah şekerlerine baktım da gerçekten çok güzel şeyler var yaa, yeter ki para olsun cepte
İşte sırf bu yüzden bir an önce iş bulmak istiyorum herşey para gerçekten ama bir sorum olacak canım şimdi bu beğendiğim şeyler en az 3 4 lira benim salonda olacak nişan herkese dağıtmam mümkün değil acaba kimse gelmeden her masaya bir iki tane koysam nasıl olur :26:
o olmaz sanırım kuzum yaa, o zaman masaya ilk oturanlar alır diğerlerinin eli boş kalır şık bi durum olmaz sanki
3 4 tl lik olanlardan sadece yakınlarına alsan mesela, onlar nişandan sonraki günlerde eve tebriğe gelirler ya mesela o zaman dagıtırsın, daha uygun fiyatlı olanlardan salonda dagıtsan olmaz mı :26:
O zaman bir kaç şey de ben atayım mı canım ben bayıldım resmen
dün gece saçma sapan düşünceler içerisindeyken her zamanki gibi, acaba düğünden önce nikah yapmam gerekse ne giyerim diye manasız bir düşünceye kapıldım da öyle başladım araştırmalarabi mantıgı yok yani
ben nikah şekeri ya da nişanda dagıtılacak hediyeler için hem herkese olandan farklı, hem kullanılacak bişey, hem de aşk kokan bişey olsun düşüncesindeyim, o yüzden bunlara baktım. ki bunlar da sadece google görsellerde gördüklerim yani detaylı degilsabun da mutlaka vardır da onların tanesi 2 3 tl civarı sanırım, bunlar daha uygundur diye düşünüyorum :26:
benim favorim anahtarlık ve o taşlarbi de kırmızı kutular var ya onların da içine çikolata konulup nişan da dagıtılabilir mesela görsel olarak çok şık gözüküyor
Evet işte onuda düşünmedim değil sünnete gittik geçen sözlümle her masaya koymuşlar ama çocuklar toplamıştı hepsini şimdi aklıma geldiBak o söylediğin mantıklı geldi bana canım
Evet işte onuda düşünmedim değil sünnete gittik geçen sözlümle her masaya koymuşlar ama çocuklar toplamıştı hepsini şimdi aklıma geldiBak o söylediğin mantıklı geldi bana canım
arkadaşım keselerin içinde küçük el havluları dağıtmıştı hem zahmetsiz hem kullanışlı ama ben değişik olsun istiyorum..sabunu kendim de yaparım sağolsun pembelokum anlattı ama zaman nasıl bulurum bilmem :26:
nurdana katılıyorum önce gelen cebe indiriryakınlarına özel dağıtırsın, salona gelenlere daha uygun fiyatlı olanları mesela
her türlü çözüm itinayla bulunur
senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu yap canımben buram buram aşk kokan şeyleri seviyorum mesela kendi nişanımda sanırım böyle bişey sagıtabilirim
Eki Görüntüle 1209395
Eki Görüntüle 1209389 Eki Görüntüle 1209390
Eki Görüntüle 1209391 Eki Görüntüle 1209392
Eki Görüntüle 1209393
Eki Görüntüle 1209394 Buda isteme için Nurdan ve Gizeme
Baj bu da çok güzelmiş ama be
Eki Görüntüle 1209389 Eki Görüntüle 1209390
Eki Görüntüle 1209391 Eki Görüntüle 1209392
Eki Görüntüle 1209393
Eki Görüntüle 1209394 Buda isteme için Nurdan ve Gizeme
Eki Görüntüle 1209405 Bu nasıl canım görünüyor mu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?