- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #14.901
lavanta şişeleri biraz pahalı sanırım :26:
bide ben nişan için böyle bi yastık istiyorum abes mi olur sizce nasıl yaptırırım ki :26: nasıl güzel amaEki Görüntüle 1209406
ben zaten ayrı nişan istemiyorum da evde de olsa salonda da olsa nişan için konseptimi kırmızı siyah ve beyaz istiyorumolmayan kocamla olacak nişanımla ilgili bu kadar net kararlar vermem ne kaaa hoş degil mi
lavanta şişeleri biraz pahalı sanırım :26:
bide ben nişan için böyle bi yastık istiyorum abes mi olur sizce nasıl yaptırırım ki :26: nasıl güzel amaEki Görüntüle 1209406
senin gönlünden hangisi geçiyorsa onu yap canımben buram buram aşk kokan şeyleri seviyorum mesela kendi nişanımda sanırım böyle bişey sagıtabilirim
Eki Görüntüle 1209395
O renk uyumuna bende bayılıyorum canım çok iyi fikir evet bence çok hoş
:
aynen bende aşk meşkli, özenli bişey olsun istiyorumo yüzden buna çok taktım yoksa alır bişey dağıtırım :26:
Eki Görüntüle 1209407 bu tarz süslü sabunlar nasıl
4 tl sanırım canımBen yastık istiyorum diye konu açmıştım kimse onaylamadı
ben tepsi daha çok seviyorum ama bence yastık da gayet hoş kuzum
aman zaten zahmetli şu dakka vazgeçtim
istemede çikolatayı küçük gümüş tepsiye koyup süslemişler, bende o tepsiyi yüzük tepsisi yaparım süsleyip olmaz mı
bu arada sizde çikolatamdan ikram etmek isterdim
onlar böyle tekli çikolatalar mıcidden güzel fikirmiş yaa, acaba istemey gelirken damat onlardan getirse olmuyor mu
aman zaten zahmetli şu dakka vazgeçtim
istemede çikolatayı küçük gümüş tepsiye koyup süslemişler, bende o tepsiyi yüzük tepsisi yaparım süsleyip olmaz mı
bu arada sizde çikolatamdan ikram etmek isterdim
Evet bence yap ama sen dağıt canım o getirmesin
ee hem onların getirdigi çikolatadan dagıtıp hem de ayrı kendimiz çikolata dagıtsak garip olmaz mı :44:
Bizimki daha güzel diye dağıtılırBelki olabilir canım ama zaten onların çikolatası önce dağıtılıyor ki bunu sonra verirsin :26: Kuru kahve koyanlar da var:26:
adresimi verebilirim istersen
gümüş tepsiler de çok hoş da ahşap tepsi çok güzel duruyor isteme tepsisi olarak yaa
Evet bence yap ama sen dağıt canım o getirmesin
Yastığı herkes basit görüyormuş canım bu siteden öğrendim bak tepsi atayım mı sana çok eğlenceli
Bana edebilirdin
ben yaparsam söz nişan hepsini bir arada yaparım o yuzden sanırım kuru kahve olmaz :26:
ya ben böyle olmayan sevgilimle sözümde dagıtacagım çikolataları düşünüyorum diye çok komik olmuyor muyum yaakendimi çok salak hissediyorum bazen
sana gelene kadar vıcık olur bademler çikolatalar
ahşap tepsi mi bak aklıma gelmemişti bak icat çıkarıyorsun içimde kalıyor
bende daldan dala atlıyorum hediyelik bitmeden tepsi, birazdan kıyafete dalarızat canım tabi fikirlerinize ihtiyacım var her zman beklerim canım
inanmıyorum neler akıl ediyorlar, çok güzelmiş
ben yaparsam söz nişan hepsini bir arada yaparım o yuzden sanırım kuru kahve olmaz :26:
ya ben böyle olmayan sevgilimle sözümde dagıtacagım çikolataları düşünüyorum diye çok komik olmuyor muyum yaakendimi çok salak hissediyorum bazen
evet canım bende bayıldım ben almayı düşünüyorum aslında
bizim çeyizciler çarşısı varya orda bulunur mu bunlardan yada cumhuriyet caddesinde :26:
illa netten sipariş mi vermek gerekir :26:
sana gelene kadar vıcık olur bademler çikolatalar
ahşap tepsi mi bak aklıma gelmemişti bak icat çıkarıyorsun içimde kalıyor
AySaçmalama olur mu öyle şey canım öyle düşünme kızarım
ama gerçek şu ki uzun zamandır ilk defa topiğin amacına uygun sohbet ediyoruz, özümüze döndük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?