- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.241
vallaa inanır mısın en zinde olduğum zamanlardı o günler, şimdi fosum resmenhiiçç bana dil çıkartmayın Luna hanımmsadece çorbayla olmaz o iş, mantıksız şeyler yapmışsın, ya hasta olsan bi yerde düşüp bayılsan ne oalcak
sağollllllee bu kolaymış canım her gun diyebilirim bunu
kendine güven ve inan ve sinirlenince lahmacun yeme iyice hırslan sana gününü gösterecem de tamamdır bu iş
vallaa inanır mısın en zinde olduğum zamanlardı o günler, şimdi fosum resmen
sağollllll
inşallah inşallah inşAllah canım
hayırrrr almıyosun canımmm yani ben almadım en azındanbelki de ben beceremedigimden tek tip beslenmeyle yapılan diyetler bana pek uygun gelmiyor, bıraktıgın anda aynı kiloyu geri alıyorsun çünküama sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap canım, ucunda gelinlik var sonuçta sen istedikten sonra başarabilecegini düşünüyorum
hayırrrr almıyosun canımmm yani ben almadım en azından
benim şu an bu halde olmamın sebebi çok başka
sağol canım desteğin için hem bu konuda hemde ötekinde
sen de şimdiden hallet ki zamanı gelince bu duruma düşmene demek efendin vazifemiz
eger ben senin gibi bir zamanlar çok zayıf olsaydım inanılmaz motive olurdumbenim başlayıp bırakmalarımın tek sebebi hep böyleydim zaten neyi değğiştirmeye çalışıyorum ki diye düşünmem
sen de şimdiden hallet ki zamanı gelince bu duruma düşme
geleceğe yatırım yap
kendini 36 beden görmek istemez misin
her istediğin kıyafeti beğenip almak vs. ve en önemlisi daha sağlıklı olmak gibi birçok avantaja sahip olmak için yapmalısın bence
senin boy uzundu demiben hiç 36 beden olmadım, sanırım olamam da yapı olarak iriyim zatenbir zamanlar 70 kilo civarıydım, kemıklerim sayılıyordu resmen o kadar yag yoktu sırtımda vuxudumda ama yine de 40 bedendim, şimdi de 42 işte pek değişmiyor bende durumlar
senin boy uzundu demiben seni benim giibi güdük sandım bir an
hiç mi yapamazsın yani ağır tempo yürüyüş falan gibi:26:170 den azcık halliceyim benama yine de zayıflamak istiyorum, bakalım şimdilik fena da gitmiyorum da spor yapmam lazım onu da doktor yasakladı nasıl olacak bu iş hiç fikrim yok
hiç mi yapamazsın yani ağır tempo yürüyüş falan gibi:26:
canım bende şundan var Eki Görüntüle 1213825 baya terliyorum yapınca ben bi düşün istersen
fazla pahalı değildi canım o yüzden önerdimşu an böyle bir alet alma imkanım yok kuzum, ama çalışmaya başlayıp da evimi kurduktan sonra senden bu konuyla ilgili ayrıntılı bilgi alırım
fazla pahalı değildi canım o yüzden önerdim
her zaman hazır ve nazırım canım
anladım canımevde durumlar karışık biraz canım, sakız alacak parayı bile istemek istemiyorum onlardan o sebeple dedim çalışınca aklımda olur diye
anladım canım
öyle işte bugün de bitti
:)) the man from the starsayy evet yaa, bak daha dizi izleyecegim ben neydi adı şu çekik gözlülerin dizisinin
:)) the man from the stars
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?