- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.261
Merhaba canım arkadaşlarım :) memleketteyim hala ve internet kıtlığı çekiyorum. İyiyim ben çok şükür. Sevgilim geldi gitti İtalyaya. Şafak sayıyorm 53 gün kadar kaldı. Sıkıntımız çok şimdilik. Bir ara ayrıldık biliyo musunuz. Sudan sebep. Ama bomba ya. Patladı. Neyse aradı sonra konuştuk iyiyz hamdolsun. Girip bakıp çıkıyodum buraya. Canım Burcu sözlenmiissin. Hayırlı olur umarm. Rabbim düğününüzü de nasıp etsin. Mesajların hepsii okuyamadım. Hepinizi çok çok seviyorum. Öpüldünüzz ❤😘😘😘
ben varım olur mu
Olur tabi gel azıcık dedikodu yapalım ölüyorum sıkıntıdan erken kalkıyorum da ne oluyor yapacak birşey yok ki
olsun sen kalk da yapacak bişey bulunur, öteki türlü gecen gündüzün karışmıştısabahtan beri elbise bakıyorum netten ama bulamadım istediğimi, buda söz gibi olacak diye korkuyorum
Çıkıp dolaşman lazım canım biraz ama iş varken nasıl olur bilmiyorum:26:
bende bilmiyorum valla nasıl olacak her şeyde bana bakıyor ama izin olayı nasıl olurçarşıda yok be canım benim istediğim şeyler her yeri dolaştık geçen hafta yok yani :26: bulsam bulsam netten bulurum gibi :26:
Rengi nasıl istiyorsun peki o da bir adım bence
pudra rengi olabilir yada tatlı bir pembe veya hardal sarısı koyu renk istemiyorum
bluz sütlü kahveydisarı tonlarını çok seviyorum ama bulmak zor :26:Eki Görüntüle 1214327 işte bu modele benzer bişey daha öncede göstermiştim bulsana bana
Bakıyorum canım bende bunun tülsüz olanını çok rahat bulabilirsin
çarşıda hiç rastlamadım nette belki benzer vardır diye bakıyorum işte her siteye
ee sende ne ne yok iş durumların nasıl hiç geri dönüş olmuyor mu :26:
Uzun zamandır bakmıyorum canım ramazandan beri falan
bakma canım zaten hiç bişey yok üzmek istemem seni ama
lunaaa nerden buldun bunu çok güzel
208 liraymış:) ama kızlar bence daha koyu renkler alın ben pişmanım o renk seçtiğim için gelinlik zaten beyaz olacak birde bu açık renk olunca ne manası kalıyo kiAy bu elbise çok şıkmış ya
208 liraymış:) ama kızlar bence daha koyu renkler alın ben pişmanım o renk seçtğm gelinlik zaten beyaz olacak birde bu açık renk olunca ne manası kalıyo ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?