- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.321
ohooo canım alacak tabi ya evde olup olmaması farketmiyor şimdiden başlama bunane ayıbı ya kaç kere nişanlanacaksınız ben nişanlığımı 1200 liraya aldım 400 lira da ayıp oluyosa hiçbişey almasınlar
hiç kurma istediğin elbiseyi almak hakkın benceonlar tabi bişey demezler de ben kendim kuruyorum :26: bu modeller evde nişan için uygun olur ama dimi
sırtı acık canım bunun yoksa güzel ama renklisi olsun oluyosa
sırtı acık canım bunun yoksa güzel ama renklisi olsun oluyosa
onlar tabi bişey demezler de ben kendim kuruyorum :26: bu modeller evde nişan için uygun olur ama dimi
Canım fiyatları çok uygun bence bunların sen ne kadar düşünüyorsun:26:
oo daha bu ne ki acayip ince fikirliyimdir ben karşımdaki kırılacak yanlış anlayacak diye ödüm kopar :26: işte bu meseleye de aynı bakış açımı kattım200 ü geçemese aslında :26:
evet canım ya haklısınız bide dış çekim falan olacak alelade bi elbise de giymek istemiyorum
bu nasıl sence :44:Eki Görüntüle 1214518
Yok bunu beğenmedim canım detay göğüsün altından geliyor çok hoş durmamış.. O sırtı açık olan elbiseye bayıldım yalnız
bende ona bayıldım ama sırtına herhangi bi müdahale edilemez giyemem de dolayısıyla
bide bu tarz abiye şeyleri üstünde görmeden almak risk yani :26:
Ben o yüzden gez dolaş dedim canım ben almam netten hemde özel bir gün kendi nişanım için.. Sırt dekoltesi neden istemiyorsun ki ben çok severim sırt dekoltesi
hahaa niye istemiyorum sence, başımda kota koyan biri vargerçi bende giymek istemiyorum açık yoksa zorlardım onu mühim değil..
artık müsait bi gün çarşıya çıkayım bulmazsam mecbur net
nerdesinzzzzzzzzzzzzzzzzkafam karıstı bu sıtedeeeeeeee benım mınık suratlarıma naptınız yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerede benım dil çıkaran smıley ım
cok sıkıcı oldu burasıBen hala siteyi çözmeye çalışıyorum canım bir halt anlamadım smileyler de yok farkettim
cok sıkıcı oldu burası
bu siteye ne olmuş beee sniley ların hiç birini de bulamadım öyle balık gibi kaldım sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?