- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.361
sen baya çözmüşsün siteyi yaa, onları arayıp bulmuşsun falan
gizem oy kullanmak için okulunun oldugu yere gidecekti, sonra da ailesiyle köye gidecekti sanırım
Luna fazla uzaklaşmamıştır birazdan gelir :)
selen de gelir belki işyerinde yogundur şuan
Sıkıntıdan girip çıktım baya yerlere benLuna sevmedim diyordu sinirliydi Onlarıda profilde izleyenler bölümünde buldum üzerine tıklayınca çıkıyor hepsi
ahaha :hee ne pro üyelik kaldı ortada, ne kuş ne böcekdeğiştirirler herhalde bu halini de yaa, hiç sevmedim hiiççç rahat rahat tepinen smiley bile koyamıyorummmmmm
benımde gelmıo ama bırakma bızıyaa ben buyeni halini anlamadım sevmedim galiba sizi bırakıcam kızlar sinir oldum giresim gelmiyor bu ne yaa..
begenıler duruyo canım ama kus olarak değilBen kuşlarımı istiyorum daha yeni iki yapmıştım güç bela elimden aldılar
benımde gelmıo ama bırakma bızı
güzel olan ne si var ya ben bulamadımşu an içini çeke çeke ağlayan bi smiley var ya onu kullanmak istiyorum ama kulanamıyorum
ben kımse yok sandım prıfılımde kımsenın yorumu gorunmuyoacayip sinir oldum yenilik mi bu şimdi iki gündür yeni halini çözmeye çalışıyorum off
Kızlar neler olmuş siteye yahu, telefondan girdim pek anlayamadim
yaa ben buyeni halini anlamadım sevmedim galiba sizi bırakıcam kızlar sinir oldum giresim gelmiyor bu ne yaa..
ahaha :
ahahla sız neredesınız yaaaa benım profıılımde sızın yaptığınız hıc bıse gorunmuyo ya bende nerde bu mıllet dıye dusunuyodumm offf cok sıkıcıııııııııı
al canım
ahah beslemeler mıbeslemeler diye bir yer var onu bul ordan bulursun bizi
http://www.forumgercek.com/avatar-r...ali-kiz-smileyleri-cesitli-smiley-arsivi.html AL CANIM BURADA VAR HEMEN HEMEN HEPSIanaaa nerden yaptın bunlarıııı ( gözleri pörtleyen smileyden olaydı koyardım şimdi)
ahah beslemeler mı
kucuk besleme olduk resmenbeslemeler de arkadaşların var iştebize besleme demek istemiş kazen
kucuk besleme olduk resmenama o da hıc kullanıslı değl kı her seferınde orayı bulup basmak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?