- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.341
Yazdığım yerde biraz var oradan idare ediyorum ben diğerleri nerde bilemedimHiç eğlenceli değil
iyi de bu smileyler yetmez kiiiiwhatsap ta bile daha çok smiley var hiç sevmedim
Biraz kurcalayınca bulursun canım bende pek sevemedim
ben alıntı yapılmazsa töbe burayı da bulamam haa, beni ihmal etmeyin sakın
Ben ilk girdim bulamadım bdv yi bile bulamadım ordan gir burdan çık buldum yorumda yazdım ki bulmak kolay olsun
ayy bak orayı töbe bulamam buraya geldigime şükür ediyorum benalışırız herhalde zamanla da bari smileyleri arttırsınlar, bunlar gerçekten çok yetesiz ve sevimsiz
Ben kuşlarımı istiyorum daha yeni iki yapmıştım güç bela elimden aldılar
hee ne pro üyelik kaldı ortada, ne kuş ne böcekdeğiştirirler herhalde bu halini de yaa, hiç sevmedim hiiççç rahat rahat tepinen smiley bile koyamıyorummmmmm
Evet prolukta gitti bazı şeyleri güzel ama daha üstüne düşülmesi lazım bence böyle olmaz
güzel olan ne si var ya ben bulamadımşu an içini çeke çeke ağlayan bi smiley var ya onu kullanmak istiyorum ama kulanamıyorum
Mesela hemen altta hazır halde yorum yazabiliyoruz canımHerkesin bilgilerini görebiliyoruz profilerine bakmadan :) Birde daha hızlı sanki bana öyle geldi
benim de bildirimin hemen gelmesi hoşuma gitti valla ne yalan söyleyimama yine de ben yeniliklere açık bir insan degilim, eskicyim ben eski halini istiyorum ( şu an mesela dilini çıkarıp sallayan smiley i kullanmak istiyorum )
Ben yenilikleri severim ama eskinin rahatlığınıda severim aman boşver face bile şekilden şekile girdi hepsine de alıştıkOlmadı senin yaptığın gibi parantez açıp yazarız
aman üşenirim de bi süre sonra öyle yazmaya :) neyse yaa ilk şoku atlattım yine, aradıklarımı da yavaştan bulabiliyorum o kadar söylenmeme gerek kalmadıdün gece ilk açtıgımda siteyi koşarak kapattım o kadar sinir olmuştum
İlk bende hemen kapattım valla canım ama sen gelene kadar alışmıştım beni bırakıp gittinBizim kızlar hala yok baksana
bulamamışlardır belki burayı acaba alıntı yapıp çağırsak mı
Hahahaa ben hepsinin en son girdikleri tarihe baktım canım Gizem Cumartesiden beri yok Luna buralardaydı Selen de sabah girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?