- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #15.501
uff ben üşenmeden kodlarını ezberlemiştim şimdi hepsi değişti
evet yaa o da yazmıyor en aşağıdabelki zamanla düzeltirler
iyiyim canım nolsun sen nasılsın ne var ne yok
sıkılıyorum bir kaç gündür hiçbir yerde muhabbet dönmüyor
keşke tekrar en başa dönse site
bayram vesilesiyle memlekete gitmiştik. Orda da talihsiz birkaç olay yaşandı. Dönüşümüz uzadı. Döner dönmez baktım hemen neler olmuş diye :)Sen nerelerdeydin bakayım :))
canım ya sen peçete tutkalını nereden alıyorsun koçtaş tarzı yerlerde olur dimi...iş çıkışı gidicem de boşa gitmeyeyim orda yoksa
bayram vesilesiyle memlekete gitmiştik. Orda da talihsiz birkaç olay yaşandı. Dönüşümüz uzadı. Döner dönmez baktım hemen neler olmuş diye :)
ben BauHaus tan aldım canım bilmiyorum ki başka nerede olur
arayıp sorabilirsin
napkin glue orijinal adı
yok dönmeyecekmiş de bence zamanla alışacagız ya, eskiyi hatırlamak da bile zorlanırız hatta o zamana
bu ara hep beraber bir araya da gelemiyoruz, yaz sonu diye herkes bir dagıldı, hele bi toplanalım yine bak gör o zaman bu halini nasıl da seversin
ya kuzenim trafik kazası geçirdi,tatile diye gittik işler sarpa sardı. iyileşti çok şükür ama :) sen evlenme teklifi aldın di mii isteme söz vs ne zaman pekii?hayırdır inşallahh
sen yokken çok şey oldu işteee
ya kuzenim trafik kazası geçirdi,tatile diye gittik işler sarpa sardı. iyileşti çok şükür ama :) sen evlenme teklifi aldın di mii isteme söz vs ne zaman pekii?
sıkılıdımmmmmmm
yazamıyorumdaaaaaaaaaa
gafamı nerelere vuremmm
mutlu olmak istiyorum ama olmuyornoluyooooooooo geeeeeneeeeee
dün akşam dünürler toplaştık yine, bize geldilernişan tarihi belli oldu kısmetse 20 Eylül
Ah çok sevindim Selencim bir ayın var elini çabuk tut20 Eylül bizim de yıldönümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?