- 5 Ekim 2012
- 3.896
- 174
- 123
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.121
sırf paramı almak için sabrediyorum ya zaten, şu işi bitireyim diye ondan bekliyorum yani. yoksa kaç defa şeytan dürttü parası onun olsun diye ama o kadar gurur yapamam henuz diye vazgeçtim
aa olur mu hakkın senin neden kalsın onaidare eder seni bi süre en azından..
ailesi bişeyler diyor olabilir mi canım? hani bazı şeyler için ne gerek var falan gibiaman yaa bence bu özel gün düzenlemelerine erkekler katılmamalı, bi zahmet giyinip gelsin başka da bişeye ihtiyaç olmamalı yani
zaten özel sektörde patron en önemli şey, 3 5 kuruş az alırsın ama huzurun olur hiç olmazsabenim resmen olan huzurumun da içine etti
şimdilik peçete baskılı süslü sabun yapıyorum face den görmüşsündür zaten..kese ve kurdale alıcam içine koymak için..
bide sepet süsleyeceğiz arkadaşımla içine koyu dağıtmak için..
yüzük tepsisi de yapacaktım ama annesi almış hazır olanlardan geri de çeviremem onlarda çok klasik oluyor
en azından ankaraya gelip de iş arama süresince idare eder, eğer bulamazsam da canım sagolsun napalım, demek ki beklemem gerekiyormuş daha derim
evet canım haklısın sevgilim de mesela günde 15-16 saat çalışıyor ama patronlarından memnun. adamlar sağolsun sevgilimin ateşi çıkmış doktor alıp getirmiş filan. iyi insanlar sağolsunlar
aaaa benim deee facem var niye ekleşmedik biz
hadi ya ekleşelim tabi özelden link at istersen yada ben atayım nasıl istersen
canım annesi hergün arıyor nerdeyse sana şunu aldım anlatıyor istersen değiştireyim falan diye çok istekli ve heyecanlı..
o konuda haklarını yiyemem..hatta demin dedim ikimizde de annen kadar heyecan yok diye..
valla çok doğru dedin giyinip gelsin ve o güne kadar mümkünse konuşmasın..
evet canım haklısın sevgilim de mesela günde 15-16 saat çalışıyor ama patronlarından memnun. adamlar sağolsun sevgilimin ateşi çıkmış doktor alıp getirmiş filan. iyi insanlar sağolsunlar
tabi canım sen sağol sağlık olsun her şey olur sıkma kendini, hiç bişey senden önemli değil..
msj attım canım
Müzik listesi yapıyorum da bana şarkı önerecek var mı?
J. Balvin - Tranquila
Imagine Dragons - Radiactive
gibi hareketli parçalar olan yabancı - türkçe parça arıyorum
msj attım canım
Müzik listesi yapıyorum da bana şarkı önerecek var mı?
J. Balvin - Tranquila
Imagine Dragons - Radiactive
gibi hareketli parçalar olan yabancı - türkçe parça arıyorum
aranıyor o zaman beyefendi, onu bilmem de sen konuşup da canını sıkma bence. hattasöyle ona bi tek giyinip gelmeni istiyorum başka da laf etme diye
bu güzel bişey işte. ben hasta olsam bile sanırım ekstra mesai yaptırır, adamda anlayış sıfırancak ben klavyeyi kıracak kadar sert basınca gerilme yaa halledersin diyor o kadar
bende öyle düşünüyorum canım artık açıkçası, 1 haftada yaşlandım yaa, kendimi toparlamam lazım
chris ciab - liar liar
bruno mars - locked out of heaven
işlem tamamdır, arkadaşız
şimdilik peçete baskılı süslü sabun yapıyorum face den görmüşsündür zaten..kese ve kurdale alıcam içine koymak için..
bide sepet süsleyeceğiz arkadaşımla içine koyu dağıtmak için..
yüzük tepsisi de yapacaktım ama annesi almış hazır olanlardan geri de çeviremem onlarda çok klasik oluyor
Evet canim anladim mutlu degilsen ayrilmak zorundasin yapacak bir sey yok
Sarkilara hemen bir bakayim
aynen öyle kuzum, ayrılmaya karar verdigimden beri mutluyum hatta öyle diyeyim
şarkılar ne için lazımdı bilmiyorum ama, jamiraquai nın deeper underground var o da hareketli, nispeten radioactive tarzında bir şarkı
Bakayim canim bruno nun sarkisini da begendim
Evet canim anladim mutlu degilsen ayrilmak zorundasin yapacak bir sey yok
Sarkilara hemen bir bakayim
Eveet
Sarki onerisi alayim
yaa arkadaşım tatile çağırdı önümüzdeki hafta için, hem de mugla akyaka ya, 3 gün, annem kabul etmedi
bruna non grenade diye bi şarkısı var o da güzel, hatta ben bütün şarkılarını begeniyorum sanırım onun
ben pek yabancı şarkı dinlemem ki
yaa arkadaşım tatile çağırdı önümüzdeki hafta için, hem de mugla akyaka ya, 3 gün, annem kabul etmedi
yaa neden kabul etmedi arkadaş erkek mi
Annene durust davranmak zorunda miydin:) is gezisi fln diyeydin:)
evetama orda başka arkadaşları da olacaktı başbaşa olmayacaktık yani
işten çıkacagımı biliyor o yuzden iş gezisi diyemezdim, başka da bahane gelmedi akıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?