- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.141
Hmm o zaman fena olmuş
Bu arada dedigin sarkilari hep listeye attim
tatile gidemiyorum yani bu yaz da, ben ne zaman tatil yapacam yaaa
türkçe istiyorsan eger, gülşen in iltimaz şarkısıyla, nazan öncel in hadi o zaman ı da tavsiye ederim
evetama orda başka arkadaşları da olacaktı başbaşa olmayacaktık yani
işten çıkacagımı biliyor o yuzden iş gezisi diyemezdim, başka da bahane gelmedi akıma
Kış tatiline gidersin canim
Tamam onlara da bakayim
hee o zaman bende izin vermezdim ne işin var kır dizini annenin yanında otur
ya başkaları da olacaktı ikimiz olmayacaz ki tek, hem alt tarafı 3 günsenin çocugun olsun da tatile gitmek istesin ben destek çıkacam ona görürsün, arkandan iş çevirecez senin
oohoo o iş çok uzun sen başka türlü intikam al bendenama canım annen de haklı aklı kalır sende güvenemez ki
ciddiye bile almadı ki annem beni güldü sadeceben özgür bir bireyim istedigimi yaparım dedim, yap da görelim dedi
annenin kafa bendenmiş, yap da görelim iyiymişhadi bakalım özgür birey kararın ne
denize giremedikten sonra neyleyim ben tatiliçok huysuzum bugun yaa
Obur yarim kureye git bizde kış orda yaz olur
muglaya gidemedim izin alıp, ekvatoru aşmama kesin izin verir anam
İş gezisio zamana tekrar iş bulursun maldivlerde camii projesi yapacagız
haftasonu işi bırakıp pılımı pırtımı toplayıp anamın dizinin dibine gitmeye karar verdim
özgür birey olarak verdim kararımı işteözgür bireye ne olduevlenene kadar senin özgürlüğün ev içi kararlar
özgür birey olarak verdim kararımı işte
şaka bi yana annemin evet deme ihtimali yoktu zaten, 3 gün içinde dünya kadar para gidecek, şimdi ne zaman iş bulacagım da belli degil elimdeki para savrulmasın diye gitmedim. yoksa annemi bi bahane bulup ikna ederdim de işte herşeyin sonu paraya dayanıyor malesef
tabi canım oralarda para su gbi giderdi..inş düzenli bi iş bulunca bol bol gidersin tatiline..
şimdi o parayla daha yararlı işler yapmalısın
2014 yaz bitti bu topiğin amacı bitti
topik sahibi ortalıklarda yok zaten
biz neden halen buradayız
hepimiz yeni evleneceklerin sohbet alanında bir topiğe mi taşınsak kızlar ?
ben evlenmeyecem ki orası da bana uymaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?