- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
-
- #16.161
eee burası da uymuyor sana
bence anlaşalım topluca bir uygun topik bulup oraya taşınalım ya
ne dersin?
gizem in sohbet topiği vardı oraya noldu ki bak site değiştikten sonra hiç görmedim orayı
kızlar ne derse uyar bana fark etmez ama ben bu topiği seviyorum yaa, ok fazla mudahele edenimiz olmuyor kendi kendimize dertleşiyoruz burda. geyik bölümüne geçtigimiz anda bir anda bir sürü kişi oluyor, sıkılabiliyorum bazen
hiç ağırına gidilecek bişey yok bence, klasik erkek cevabı işte kestirmeden söylüyor adamlar, madem hoşlanmadın fazla yüz göz olma diyebaşka bir çözüm üretemez çünkü orda
ben ortada bir sorun oldugunu düşünmüyorum canım. bence zaten sözlün kızkrdeşini uyarmıştır, bir daha yapmaz sanırım. eğer yaparsa da sen dersin, hop dedik neden vuruyorsun diye şakayla karışık
çirkin olacam ben yaaaaaaa
geldim canım ama keyfim yok ya bende luna gibi sıkıldım vazgeçicem her şeyden o olacak..
hmm anladım peki tamam o zaman teklifimi geri alıyorum
ya işsiz gibi imzamla uğraşıp duruyorum sence böyle güzel oldu mu
ayy hemen reddetmiş gibi de olmayım canım, öyle düşünme lütfensiz ne düşünürseniz uyar bana ben sadece kendi düşüncemi söyledim
bence gayet güzel olmuş canım da acaba arihler netleşmeden yazmasan mınazara inanrıım da ben ondan dedim
Canım klasik erkek cevabı evet amaorada uyarması gerekmezmiydi..
kesinleştireceğim bu tarihleri ben yaa canım
buraya yazdım bi de sadece
sizlerden başka kimse bilmiyor yani şimdilik
olacak olacak böyle olacakkk
başka yolu yoooooooook
ben olsam nişanlımın yanında kardeşime laf söylemezdim, gücenir belki diye. ama özel olarak uyarırdım. bence sözlün de bunu yapmıştır
e hadi bakalım inşallah
Bak işte ben bunları hiç düşünemiyorum sonra uyarmış zaten dikkat et diye ama haklısın canım doğru diyorsun
benim belirlediğim hiç bir tarih olmadı
bunları sevgilim belirledi ya
olur gibi geliyor bana
ona bıraktım bu sefer
canım cıkmam lazım görüşürüz :)
tatlıya baglanmış demek ki
görüşürüz tatlım
2014 yaz bitti bu topiğin amacı bitti
topik sahibi ortalıklarda yok zaten
biz neden halen buradayız
hepimiz yeni evleneceklerin sohbet alanında bir topiğe mi taşınsak kızlar ?
gizem in sohbet topiği vardı oraya noldu ki bak site değiştikten sonra hiç görmedim orayı
kızlar ne derse uyar bana fark etmez ama ben bu topiği seviyorum yaa, ok fazla mudahele edenimiz olmuyor kendi kendimize dertleşiyoruz burda. geyik bölümüne geçtigimiz anda bir anda bir sürü kişi oluyor, sıkılabiliyorum bazen
Canım okudum yazdıklarını ne desem bilemedim oböyle yaptıkça senin hevesin kalmıyordur tahmin edebiliyorum benim sözlümde çok hevesli değil o konularda ama bu tür şeylere sesini çıkarmıyor senin sözlüm abartmış durumu biraz hoş değil
ayarını verdim bugün daha da konuşursa resti çekerim, tek şunu dese; sen nasıl mutlu oluyorsan öyle yapalım ahh ah
Onu diyeceğini hiç hiç sanmamMutlaka karışırlar fikirleri olmasa da karışırlar zaten peki sence neden böyle yani mutlaka sebebi olmalı
ya nasıl anlatsam sorun bu değil başka sorunları var kendi çapında ve mutlu olamıyorum aklımı kurcalıyor diyor diğer sebepler..kendine göre haklı ama hazırlıklar konusunda benim yanımda değil tek başımayım..olumsuz yorumu da yok sade olsun diyor ve benim heves ettiğim şeyler cafcaflıymış ne bileyim bu aralar iyi değil
Bu aralar mutlu olamıyorum mu diyor sanaİyi de o kadar çabaladı bugünlere gelmek için sana ısrar etti durdu şimdi ne yapmaya çalışıyor ki senin heves ettiklerinin hangisi cafcaflıymış ki
bazen gelir ona mutlu ama belli etmez yani kafasında iş sorunu varken böyle bilmiyorum ya kısmet..
ona 7/24 diyorum zaten : Dlaannn deli baş, gelirim düğününeee bu yazıları gösteririm damadaaa seni o anda terk eder deli etme benikimler kimler güzel oluyor gelinlik içinde de sen nasıl çirkin oluyorsunnn
72 : (kuzum sen kaç kilosun ya bu kadar sorun ediyorsun değer mi bu kadar hayıflanmayabu güzel günleri bulamazsın bi daha
görecen az kaldıBen hiç çirkin gelin görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?