- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.141
Aa pc varken telde ne işin var ben attım kenara öyle duruyo
Bakayım neymiş bende meraklandım![]()
Ayni anda tv izliyorum genelde
İnternete hep telden baglaniyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa pc varken telde ne işin var ben attım kenara öyle duruyo
Bakayım neymiş bende meraklandım![]()
ben bulamadım ama başkası bulduhttp://www.fragrantica.com/perfume/Enrico-Coveri/Enrico-Coveri-Paillettes-3-2118.html
Ayni anda tv izliyorum genelde
İnternete hep telden baglaniyorum :)
Benimde öyle tv karşımda pc önümde arada telden de mesaj atıyorum sevgilim uyuyana kadar teknolojinin gözünü seveyim![]()
Ahahahah teknolojik gencler
Bosa demiyorum iste telefon elime yapismis diye![]()
şaşar valla görür o gününüilişkiyi kaldırınca tepki verecek mi çok merak ediyorum
![]()
ben bulamadım ama başkası bulduhttp://www.fragrantica.com/perfume/Enrico-Coveri/Enrico-Coveri-Paillettes-3-2118.html
Bende o yüzden başka kısmetleri tepme istiyorum şuan yaşadığın hayat senin onun değil..
Telefon pc olmadan önce ne yapıyorduk acaba![]()
Evettt sevindim bende bulunmasına :)) henüz konu sahibi onaylamadı bu olduğunu ama tarif ettiği herşey bu parfümde var; renk, tahmini ad, koku, şişeAaa ben görmüştüm o konuyu bugün bulunmuş mu çok sevindim valla hasta arkadaşı için aryordu hemde kendi durumu bile çok iyi değilken ne kadar güzel bir şey :)
Benimde öyle tv karşımda pc önümde arada telden de mesaj atıyorum sevgilim uyuyana kadar teknolojinin gözünü seveyim![]()
Telefon pc olmadan önce ne yapıyorduk acaba![]()
ilişkiyi kaldırdım, resimleri de sildimfark edecegini çok zannetmiyorum, beyefendi bayilik verenlerle ilgili bi sayfayı begenmiş face te, çok da umrundayım sanki
![]()
ben bile sinir oldum tanımadığım haldemutlaka farkedecektir yani
![]()
ben artık sinir bile olamıyorum vallaYazık etti valla bize bu kadar basit
![]()
ben artık sinir bile olamıyorum vallayazık etti valla bize bu kadar basit
![]()
ilişkiyi kaldırdım, resimleri de sildimfark edecegini çok zannetmiyorum, beyefendi bayilik verenlerle ilgili bi sayfayı begenmiş face te, çok da umrundayım sanki
yuhh hiç de duymamışım bu parfumubide kendimi bu işlerden anlar sanıyordum
resimler gitti ilişki durumu da gittibeyefendi fark ederse ne ala fark etmezse kendi bilir
bak o çocugun baan gönderdigi şarkı da bu şarkı
http://www.youtube.com/watch?v=udWddGjdQlo
Pc eve ben ortaokul 6. Siniftayken geldi
Ondan once de ama atari filan vardi ya
Biz teknolojisiz yasami gormedik
Evettt sevindim bende bulunmasına :)) henüz konu sahibi onaylamadı bu olduğunu ama tarif ettiği herşey bu parfümde var; renk, tahmini ad, koku, şişe
bende bitek pc açıktv yi kapattım sinir oldum ses yapıyor diye, tel zaten yok günde iki kere anca çalıyo :/
azıcık sömüriyim duygularınızı![]()
sen daha yoktun o zamanlar
biz mahallede beyzbol oynuyordukmarmariste oturunca beyxzbol oynanıyordu tabi
![]()
üzüldüm canım, Allah hayırlısını nasip etsin sana yüzünü güldürsün inşallahhh
Kızlar iyi geceler hepinize
Ben kaçar
hayırlısı böyleymiş artık diyecek bişey de yok fazla bunun üzerine![]()
amin canım benim hepimizin inşallahhaynen öyle tatlım hayırlısı
ben her halimle güzelim o düşünsün
![]()
![]()
FArk eder canım o kadar da değil zaten bunun üstüne de bir tepki vermezse yuhisimlimiydi ilişkisi var ?
Hahaha biz portakalda vitaminkenBiz badminton oynardık piknik alanlarında çok kalabalıktık saklambaç ip atlama komşu teyzeler bile çıkardı ip atlamaya ah ne günlerdi be özledim..