Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

şaşar valla görür o gününü :35: ilişkiyi kaldırınca tepki verecek mi çok merak ediyorum :53:

ilişkiyi kaldırdım, resimleri de sildim :53: fark edecegini çok zannetmiyorum, beyefendi bayilik verenlerle ilgili bi sayfayı begenmiş face te, çok da umrundayım sanki :51:

yuhh hiç de duymamışım bu parfumu :53::53: bide kendimi bu işlerden anlar sanıyordum :53:

Bende o yüzden başka kısmetleri tepme istiyorum şuan yaşadığın hayat senin onun değil..

resimler gitti ilişki durumu da gitti :50: beyefendi fark ederse ne ala fark etmezse kendi bilir :34:

bak o çocugun baan gönderdigi şarkı da bu şarkı :27:

http://www.youtube.com/watch?v=udWddGjdQlo

Son düzenleme:
Aaa ben görmüştüm o konuyu bugün bulunmuş mu çok sevindim valla hasta arkadaşı için aryordu hemde kendi durumu bile çok iyi değilken ne kadar güzel bir şey :)
Evettt sevindim bende bulunmasına :)) henüz konu sahibi onaylamadı bu olduğunu ama tarif ettiği herşey bu parfümde var; renk, tahmini ad, koku, şişe :1:
Benimde öyle tv karşımda pc önümde arada telden de mesaj atıyorum sevgilim uyuyana kadar teknolojinin gözünü seveyim:52:

bende bitek pc açık :( tv yi kapattım sinir oldum ses yapıyor diye, tel zaten yok günde iki kere anca çalıyo :/
azıcık sömüriyim duygularınızı :52:

ilişkiyi kaldırdım, resimleri de sildim :53: fark edecegini çok zannetmiyorum, beyefendi bayilik verenlerle ilgili bi sayfayı begenmiş face te, çok da umrundayım sanki :51:

yuhh hiç de duymamışım bu parfumu :53::53: bide kendimi bu işlerden anlar sanıyordum :53:

resimler gitti ilişki durumu da gitti :50: beyefendi fark ederse ne ala fark etmezse kendi bilir :34:

bak o çocugun baan gönderdigi şarkı da bu şarkı :27:

http://www.youtube.com/watch?v=udWddGjdQlo

FArk eder canım o kadar da değil zaten bunun üstüne de bir tepki vermezse yuh:53: isimlimiydi ilişkisi var ?

Pc eve ben ortaokul 6. Siniftayken geldi
Ondan once de ama atari filan vardi ya
Biz teknolojisiz yasami gormedik

Aynen canım doğru o zamanda atari vardı ay ne oynardım be

Evettt sevindim bende bulunmasına :)) henüz konu sahibi onaylamadı bu olduğunu ama tarif ettiği herşey bu parfümde var; renk, tahmini ad, koku, şişe :1:

bende bitek pc açık :( tv yi kapattım sinir oldum ses yapıyor diye, tel zaten yok günde iki kere anca çalıyo :/
azıcık sömüriyim duygularınızı :52:

İnşallah odur :31: Ben beyazı izledim şmdi bitti kapattım niye o kadar az çalıyor tel askerdi demi Ah ne zor ya:43:

sen daha yoktun o zamanlar :33::33:

biz mahallede beyzbol oynuyorduk :53: marmariste oturunca beyxzbol oynanıyordu tabi :33:

Hahaha biz portakalda vitaminken :27: Biz badminton oynardık piknik alanlarında çok kalabalıktık saklambaç ip atlama komşu teyzeler bile çıkardı ip atlamaya ah ne günlerdi be özledim..

FArk eder canım o kadar da değil zaten bunun üstüne de bir tepki vermezse yuh:53: isimlimiydi ilişkisi var ?

Hahaha biz portakalda vitaminken :27: Biz badminton oynardık piknik alanlarında çok kalabalıktık saklambaç ip atlama komşu teyzeler bile çıkardı ip atlamaya ah ne günlerdi be özledim..

yok canım isimli degildi, ancak benim profilde kontrol ediyorsa görür diğer türlü göremez yani :34:

siz portakalda vitamınken ben beyzbol oynuyordum işte :33: sonra bartına taşındık ben orta sondayken o zaman ip atlayıp seksek oynamaya başladım :27:

Back
X