Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Bende çok sinir oluyorum canım bu para olayına ama elden bir şey gelmiyor ne yazık ki:47:

oldugu kadarı olur o zaman bizim de napalım :34:

tamam ahşap masa sandalyeden vazgeçelim hadi, plastige razı olalım :37: düğün de tüm gün süremez zaten onu da eledik :84: bari burda ngerisi tamamen olsun yaaa :47::47:

telwe.com'da tarot falı baktırdım 2 farklı kişiye, 2si de çok benzer şeyler söyledi :53: geçenlerde bi de tırsınçlı bir kahve falı baktırmıştım izmitte birine (kadın fincana bakmadan anlatıyodu herşeyi :18: ) o da bunlarla çok benzer şeyler sölemişti :16:

olumsuz hiçbşey görmüyor, işiniz bikaç ay içinde olacak, seneye de nikah görünüyor :31: :52:

2 3 yer sordum canım sanırım 15 bin civarı daha uygun da vardır da 10 bin olsa bile çok veremem o kadar veremeyiz yani:53:

telwe.com'da tarot falı baktırdım 2 farklı kişiye, 2si de çok benzer şeyler söyledi :53: geçenlerde bi de tırsınçlı bir kahve falı baktırmıştım izmitte birine (kadın fincana bakmadan anlatıyodu herşeyi :18: ) o da bunlarla çok benzer şeyler sölemişti :16:

olumsuz hiçbşey görmüyor, işiniz bikaç ay içinde olacak, seneye de nikah görünüyor :31: :52:

Benim şuan baktırmaya cesaretim yok ne güzel iyi şeyler çıkmış canım hadi inşallah :31:

2 3 yer sordum canım sanırım 15 bin civarı daha uygun da vardır da 10 bin olsa bile çok veremem o kadar veremeyiz yani:53:

Benim şuan baktırmaya cesaretim yok ne güzel iyi şeyler çıkmış canım hadi inşallah :31:

he heee :1:

kahve falı fenaydı yaaa :18: annemi, hem fiziken hem de karakter olarak birebir tarfi etmişti :18:

anaaa ne güzel işteee :53::53: inşallah gerçekleşir bunlar yaa :16:

tabi bunlar için babanla da konuşman lazım degil mi :18:

bide nasıl baktırılıyor bu kahve falına :17:

hee burada da aşağı yukarı fiyatlar oyle yaa :26: bir yanım çok bu para gereksiz yere harcanacak diyor ,diğer yandasn da telafisi olmayan tek bir gece bu, verilsin ne olacakki diyor :26:

hee burada da aşağı yukarı fiyatlar oyle yaa :26: bir yanım çok bu para gereksiz yere harcanacak diyor ,diğer yandasn da telafisi olmayan tek bir gece bu, verilsin ne olacakki diyor :26:

Valla canım açıkçası bana çok geliyor 10 bin bir gece 3 4 saat sürecek bir şey için vermem onunla balayınca 1 hafta fazla kalmayı tercih ederim :31:

Benim en büyük hayallerimden biri Itzhak Perlman Tango müziğinde düğünümde dans etmekti :) ama benim odunum hiç sevmez normal dansı bile ki normal dansı bende sevmem ama müzik beni alıp götürüyor..

Valla canım açıkçası bana çok geliyor 10 bin bir gece 3 4 saat sürecek bir şey için vermem onunla balayınca 1 hafta fazla kalmayı tercih ederim :31:

dur ben önce bir koca bulayım da o zaman bakarım :27: gerçi senni koca da var sen yavaştan bunları düşünmeye başla valla :1:

Ben baktırmıyorum canım sonra hep takılıyor aklıma çok etkiliyor beni :26:

ben de ciddi anlamdaki kahve falını ilk kez baktırdım zaten ömrü hayatımda :18: ama hep çok güzel şeyler söyledi, tereddütlerimi korkularımı, ilişkimizin daha 1 yılı doldurmadığını falan herbişeyi söleyiverdi :18: 1 yılımız dolduktan sonra evlilik yolunda adım atılacak falan dedi :16:

eveeet konuşmam gerek :17: :26:

nasıl baktırılıyor derkeeeen? :52:

ben de ciddi anlamdaki kahve falını ilk kez baktırdım zaten ömrü hayatımda :18: ama hep çok güzel şeyler söyledi, tereddütlerimi korkularımı, ilişkimizin daha 1 yılı doldurmadığını falan herbişeyi söleyiverdi :18: 1 yılımız dolduktan sonra evlilik yolunda adım atılacak falan dedi :16:

internet üzerinden nasıl baktırılıyor dedim yanii :27:

internet üzerinden nasıl baktırılıyor dedim yanii :27:

heee :52:

internet üzerinden tarot baktırdım az önce sadece, kahve falı değil. ama kahve falı için de içiyosun kahveni kapatıyosun bi güzel, sora soğuyunca açıyosun fincanı, resimlerini çekiyosun. falı baktıracağın falcıya resimleri yolluyosun sistem üzerinden, yorumluyomuş

ben, bahsettiğim kahve falına nette baktırmadımm, yüzyüze baktırdımm :52:

heee :52:

internet üzerinden tarot baktırdım az önce sadece, kahve falı değil. ama kahve falı için de içiyosun kahveni kapatıyosun bi güzel, sora soğuyunca açıyosun fincanı, resimlerini çekiyosun. falı baktıracağın falcıya resimleri yolluyosun sistem üzerinden, yorumluyomuş

ben, bahsettiğim kahve falına nette baktırmadımm, yüzyüze baktırdımm :52:

ya benim yüzyüze fal baktırasım var aslında :53: ankatrada bildigim yerlrrde var ama cesaret edemiyorum yaa :18: bide günah falan da diyorlar iyice insanın kafasını karıştırıyolar :18:

söze az kaldı valla, 1 aydan az :27:

Ah ah sorma benden önce biri sözlensin ya banane valla kopya çekmek istiyorum ben:43:

anam balayı mıı çok heyecanlıı:27::23:

Bencedeeeeee:27::27: Onu düşünüyorum işte şimdiden :27:

Senin iyi şeyler söylemiş canım ne güzel :)
Hadi söyle artık sende:52:

Back
X