- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #3.541
Keşke olsa canım ben bile sevinirim senin için![]()
bursada hiç açık hava düğün yapılabilecek uygun fiyatlı yer yok mu yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke olsa canım ben bile sevinirim senin için![]()
bursada hiç açık hava düğün yapılabilecek uygun fiyatlı yer yok mu yaabursa sakaryadan daha gelişmiş bir yer degil mi bide
nasıl olmaz
![]()
Hahaha canım olmaz mı elbette var ama fiyatları da çok güzel![]()
Bende çok sinir oluyorum canım bu para olayına ama elden bir şey gelmiyor ne yazık ki![]()
oldugu kadarı olur o zaman bizim de napalım![]()
tamam ahşap masa sandalyeden vazgeçelim hadi, plastige razı olalımdüğün de tüm gün süremez zaten onu da eledik :84: bari burda ngerisi tamamen olsun yaaa
![]()
2 3 yer sordum canım sanırım 15 bin civarı daha uygun da vardır da 10 bin olsa bile çok veremem o kadar veremeyiz yanine kadar mesela![]()
telwe.com'da tarot falı baktırdım 2 farklı kişiye, 2si de çok benzer şeyler söyledigeçenlerde bi de tırsınçlı bir kahve falı baktırmıştım izmitte birine (kadın fincana bakmadan anlatıyodu herşeyi :18: ) o da bunlarla çok benzer şeyler sölemişti
olumsuz hiçbşey görmüyor, işiniz bikaç ay içinde olacak, seneye de nikah görünüyor![]()
![]()
2 3 yer sordum canım sanırım 15 bin civarı daha uygun da vardır da 10 bin olsa bile çok veremem o kadar veremeyiz yani
Benim şuan baktırmaya cesaretim yok ne güzel iyi şeyler çıkmış canım hadi inşallah![]()
he heee
kahve falı fenaydı yaaa :18: annemi, hem fiziken hem de karakter olarak birebir tarfi etmişti :18:
telwe.com'da tarot falı baktırdım 2 farklı kişiye, 2si de çok benzer şeyler söyledigeçenlerde bi de tırsınçlı bir kahve falı baktırmıştım izmitte birine (kadın fincana bakmadan anlatıyodu herşeyi :18: ) o da bunlarla çok benzer şeyler sölemişti
olumsuz hiçbşey görmüyor, işiniz bikaç ay içinde olacak, seneye de nikah görünüyor![]()
![]()
2 3 yer sordum canım sanırım 15 bin civarı daha uygun da vardır da 10 bin olsa bile çok veremem o kadar veremeyiz yani
Benim şuan baktırmaya cesaretim yok ne güzel iyi şeyler çıkmış canım hadi inşallah![]()
anaaa ne güzel işteeeinşallah gerçekleşir bunlar yaa
tabi bunlar için babanla da konuşman lazım degil mi :18:
bide nasıl baktırılıyor bu kahve falına
hee burada da aşağı yukarı fiyatlar oyle yaa :26: bir yanım çok bu para gereksiz yere harcanacak diyor ,diğer yandasn da telafisi olmayan tek bir gece bu, verilsin ne olacakki diyor :26:
Valla canım açıkçası bana çok geliyor 10 bin bir gece 3 4 saat sürecek bir şey için vermem onunla balayınca 1 hafta fazla kalmayı tercih ederim![]()
dur ben önce bir koca bulayım da o zaman bakarımgerçi senni koca da var sen yavaştan bunları düşünmeye başla valla
![]()
Amannn daha iki senem var boşver daha söz olmadı![]()
Valla canım açıkçası bana çok geliyor 10 bin bir gece 3 4 saat sürecek bir şey için vermem onunla balayınca 1 hafta fazla kalmayı tercih ederim![]()
Ben baktırmıyorum canım sonra hep takılıyor aklıma çok etkiliyor beni :26:
anaaa ne güzel işteeeinşallah gerçekleşir bunlar yaa
tabi bunlar için babanla da konuşman lazım degil mi :18:
bide nasıl baktırılıyor bu kahve falına![]()
ben de ciddi anlamdaki kahve falını ilk kez baktırdım zaten ömrü hayatımda :18: ama hep çok güzel şeyler söyledi, tereddütlerimi korkularımı, ilişkimizin daha 1 yılı doldurmadığını falan herbişeyi söleyiverdi :18: 1 yılımız dolduktan sonra evlilik yolunda adım atılacak falan dedi
eveeet konuşmam gerek:26:
nasıl baktırılıyor derkeeeen?
internet üzerinden nasıl baktırılıyor dedim yanii![]()
heee
internet üzerinden tarot baktırdım az önce sadece, kahve falı değil. ama kahve falı için de içiyosun kahveni kapatıyosun bi güzel, sora soğuyunca açıyosun fincanı, resimlerini çekiyosun. falı baktıracağın falcıya resimleri yolluyosun sistem üzerinden, yorumluyomuş
ben, bahsettiğim kahve falına nette baktırmadımm, yüzyüze baktırdımm![]()
söze az kaldı valla, 1 aydan az![]()
anam balayı mıı çok heyecanlıı![]()
ben de ciddi anlamdaki kahve falını ilk kez baktırdım zaten ömrü hayatımda :18: ama hep çok güzel şeyler söyledi, tereddütlerimi korkularımı, ilişkimizin daha 1 yılı doldurmadığını falan herbişeyi söleyiverdi :18: 1 yılımız dolduktan sonra evlilik yolunda adım atılacak falan dedi
eveeet konuşmam gerek:26:
nasıl baktırılıyor derkeeeen?
Ah ah sorma benden önce biri sözlensin ya banane valla kopya çekmek istiyorum ben
: