Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

:52::52::52: söyle de bizde rahat edelim :52::52:

yaa diyorum ya canım garip bir inat yaptım ben :26: o olumlu yada olumsuz adımı atarken çok zorlanacak biliyorum ve onun zorlanmasını istiyorum :26: bide kafamda bitirdim ben çok rahatım, bu saatten sonra o gelse noluurrr gelmese noluurrr :34:

yaa diyorum ya canım garip bir inat yaptım ben :26: o olumlu yada olumsuz adımı atarken çok zorlanacak biliyorum ve onun zorlanmasını istiyorum :26: bide kafamda bitirdim ben çok rahatım, bu saatten sonra o gelse noluurrr gelmese noluurrr :34:

yalnızzz, senin ona "sözleniyorum" ben haberiyle bittiğini duyurduğunu düşünsene biii :52::52::52:

evet canım yarın kandil ya oruç tutalım dedik :31:

nerdeydin senn :19: hem anlat bakalım olayı nasıl tatlıya bagladınız da 10 mayısda karar kıldınız :27:

Azıcık atıştırdım :1::1:

Ben sorun çıkarmayınca herşey tatlıya bağlanıyor canım çok üzülsem de tamam demekten başka çarem olmadığı için sorun olmuyor yani.. Lafımı söyledim en azından bu sefer de içim rahat=) Yarın tatil benim odunuma konuşuruz bu gece ne güzel dedim 8de uyudu ya deli olcam :47:

nurdan tutacak sanırımm :31: :nazar:

Keşke bende tutabilsem :43: Sen neden çıkmadın hiç kalmazdın sevindirdin beni:52:

Azıcık atıştırdım :1::1:

Ben sorun çıkarmayınca herşey tatlıya bağlanıyor canım çok üzülsem de tamam demekten başka çarem olmadığı için sorun olmuyor yani.. Lafımı söyledim en azından bu sefer de içim rahat=) Yarın tatil benim odunuma konuşuruz bu gece ne güzel dedim 8de uyudu ya deli olcam :47:

:

erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan :27::27:

hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak :nazar::16:

erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan :27::27:

hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak :nazar::16:

benimkini ayrı kefeye koyalım lütfeeen :27: nöbetten geldiği ve 3 saat sonra kalkması gerektiği halde benimle mesajlaşıyorr :16:

Back
X