- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #4.381
Gizem bunu beğendiiii![]()
işini kolaylaştırmayacagım onuunn![]()
valla öyle bir durum olsa zevkle söyleyebilirim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gizem bunu beğendiiii![]()
işini kolaylaştırmayacagım onuunn![]()
valla öyle bir durum olsa zevkle söyleyebilirim
![]()
söyle de bizde rahat edelim
![]()
yaa diyorum ya canım garip bir inat yaptım ben :26: o olumlu yada olumsuz adımı atarken çok zorlanacak biliyorum ve onun zorlanmasını istiyorum :26: bide kafamda bitirdim ben çok rahatım, bu saatten sonra o gelse noluurrr gelmese noluurrr![]()
yalnızzz, senin ona "sözleniyorum" ben haberiyle bittiğini duyurduğunu düşünsene biii![]()
söyle de bizde rahat edelim
![]()
o aşamaya kadar söylerim mutlaka kızki bence o da kafasında bitirdi, benim bitirdigimi de anladı o yuzden söyleme ihtiyacı hissetmiyor
![]()
uyudunuz mu heeeeyyynöbetçiler nerdeee
![]()
ben burdayıımmmmnöbet emin ellerde komutanımmm
![]()
he heee
40 yılın başında geç saate kadar oturma şansım var şurda, onda da sizin muhabbet kesildi yahuuu![]()
istedigin geç saate kadar oturup sohbet etmek olsun şekerim emrine amadeyim![]()
ama amaaa sen de yorgunsun kii, kıyamam sana beeeeen![]()
eveett çok yorgunummama 1 saat sonra sahura kalkacam diye direnmeye çalışıyrum :26:
hımmm, o zaman 1 saat daha idare et tatlımmm![]()
inşallahh sızmam yine kucagımda laptopla
lilyyy nerdee bi görünüp bi kayboluyor![]()
inşallahh sızmam yine kucagımda laptopla
lilyyy nerdee bi görünüp bi kayboluyor![]()
lilyyyy, ses veeeeeeeeeeeeer![]()
GeldimmmmmmAy ne güzel oruç mu tutacaksınız
![]()
GeldimmmmmmAy ne güzel oruç mu tutacaksınız
![]()
evet canım yarın kandil ya oruç tutalım dedik
nerdeydin sennhem anlat bakalım olayı nasıl tatlıya bagladınız da 10 mayısda karar kıldınız
![]()
nurdan tutacak sanırımm![]()
![]()
: Sen neden çıkmadın hiç kalmazdın sevindirdin beni![]()
Azıcık atıştırdım
Ben sorun çıkarmayınca herşey tatlıya bağlanıyor canım çok üzülsem de tamam demekten başka çarem olmadığı için sorun olmuyor yani.. Lafımı söyledim en azından bu sefer de içim rahat=) Yarın tatil benim odunuma konuşuruz bu gece ne güzel dedim 8de uyudu ya deli olcam
:
erkek işte yaa, canlarını iste ama uykularını isteme onlardan![]()
hallolduguna sevindim canım, üzme sende kendini, bak gör herşey güzel olacak![]()