Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Canim bence bilmemek degil onemsemiyorlar.Ama bizimkiler sıkıstiracak onlari ve artik hak veriyorum ve istemeye geldiklerinde sesimi cikartmayacagim

Fırsat cok oldu canm benim okadrcik degerim yokmu sadece laf olsun diye konusuyorlar bana samimi gelmiyor davranislari

Olsun canım boşver o zaman. O kadar değer görürler onlar da o zaman sıkma sen canını:29:
Canim ben ta simdiden annesine kiz kardesine hatta anneannesine cikartcagim bohcalari hazirliyorum hepsine özel pike takimlari diktirttim .Ben ozeniyorum okadr zoruma gitti oyle olmasi

tabiki sen daha iyi biliyorsundur sonuçta sürekli onlarla beraber olan sensin ama kendini de doldurma yavrum boşver :34:

benim eski nişanlımla olan nişanımızda ne bir bohça vardı, ne bir bileklik. tektaşım bile yoktu düşün, sormadılar ister misin diye bende söylemedim. bitek alyanslarımızla yaptık nişanı. hee pişman mıyım evet, ama o zamanlar çok mutluydum çünkü sevdigim adamdı. ne zamanki sevmemeye başladım o zaman battı hep gözüme bunlar :26:

istemeyince yaranılmıyor, kimse demiyor sana sen azıyla yetindin, aferin kızım diye. ailen yol yordam biliyotdur mutaka bırak onlar halletsinler herşeyi :34:

Sagolsun erkek arkadasim istediklerimi almaya calisiyo iste tektasimla yuzugumu aldi nisan takilarimida alcak ama bir suru lafta isittim yani

Sagolsun erkek arkadasim istediklerimi almaya calisiyo iste tektasimla yuzugumu aldi nisan takilarimida alcak ama bir suru lafta isittim yani

en azından erkek arkadaşın böyle şeyleri akıl ediyor canım, o da düşünemeseydi hepten zor durumda kalırdın :34:

sen cidden çok yaratıcısın gizemcim yaa :53::53:

benden şimdiye kadar maksimum çıkan hediye, ailecek olan resimlerimizde kolaj yaptım, büyük bir çerçeve aldım içine koydum o kadar :53:

he heee :1: seviyorum canım ben yaaa böle şeylerle uğraşmayııı :16:

bugün babam gitti yaa sevdiceğimin doğum günü hediyeciklerini hazırlamaya koyuldum bileee :16:

en azından erkek arkadaşın böyle şeyleri akıl ediyor canım, o da düşünemeseydi hepten zor durumda kalırdın :34:

Evet cnm oyle benim onlarin hic biseyine ihtiyacim yok zaten kendim calisiyorum herseyimi alirim.Sadece dokunuyor iste

neler hazırlayacaksın :31:

hımmm, askerde olacağı için maddi bi hediye almıycaam :31:

*parfüm aldım bi tane doldurma, onun parfümünün çakması yani :27: onu koyucam, bana gelirken sıkması için

*fotoğraflarından bi tane kolaj yapıp doğum günü kartı hazırlıycam

*çeşitli çikolata ve şekerlemeden oluşan bi tatlı kutusu hazırlıycam

*bi tane kek ve mum alıp koyucam

*ismiyle akrostiş şiir yazmaya çalışıyorum, onu bitirceem

*güzel bi mektup yazıcaaam

*bi de nette şu "iyi ki doğdun kahveleri"ni gördüm onlardan alıcaaam

$kahve.webp

bu kadaaaaaaaaaar :16:

ne demek canım benimmmm :16:

Doğum günü içinde bekliyorum fikirlerini:16:

Heee siz kayin valideden bahsediyorsunz sanirim bodoslama daldim ben:9: kendi annem istedi kupe.Kayın valideye bisey almiycam.

Sende nie yok hangi konuda rahatsin.Ben istiyorum ama kkmseden ses cikmiyo bende diyemiyorum bisey oturup duzgunce konusamadik

Neden almayacaksın canım yazdın mı bilmiyorum okumadım ama sayfaları :26:

onu da hallederiz evelallah :42:

ne gibi özel bişey :23::23:

sen neden kayınvalidene bişey almayacaksın :26:

bende söz nişan hazırlıgı yok diyorum canım, hazırlık olmayınca da rahat oluyorum işte :27:

Evet halledelim gömlek düşündüm ama yaz geliyor ya birde cüzdan :27:

hımmm, askerde olacağı için maddi bi hediye almıycaam :31:

*parfüm aldım bi tane doldurma, onun parfümünün çakması yani :27: onu koyucam, bana gelirken sıkması için

*fotoğraflarından bi tane kolaj yapıp doğum günü kartı hazırlıycam

*çeşitli çikolata ve şekerlemeden oluşan bi tatlı kutusu hazırlıycam

*bi tane kek ve mum alıp koyucam

*ismiyle akrostiş şiir yazmaya çalışıyorum, onu bitirceem

*güzel bi mektup yazıcaaam

*bi de nette şu "iyi ki doğdun kahveleri"ni gördüm onlardan alıcaaam

Eki Görüntüle 1099073

bu kadaaaaaaaaaar :16:

tabi emrah beni terk eder, o askerdeyken ben onun doğum gününe hiç bişey almamıştım :27::27:

ellerise saglık canım, hepsi çok güzel düşünülmüş şeyler :16:

gizemin hazırladıklarına bak da fikir al biraz :35:

Valla canım bende hep öyleydim ama benim sevgilim işine yaramasını istiyor:33: İşlevi önemli yani yoksa o kahveye bayıldım ama kahve bile sevmiyor :26: Parfüm mektup falan bende hazırlamıştım canım zaten onun dışında beğenmez ki ben biliyorum onu:35:

emrah kesin hak edecek bişi yapmıştırrr :47:

benim doğum günüm tam onun ilçeye sevk edildigi gündü, bide afyon da küçük de bir ilçeye gitti bişey yapma imkanı yoktu eyvallah, hadi birinden bir çiçek göndertmek aklına da gelmemiş olabilir, ona da eyvallah :47: bari iki güzel söz söyle dimi o da yokk :47: doğum günümde saçma sapan telefonda kavga ettik, tel i yüzüme kapadı dingil :53: öylece o günümü de mahvetmiş oldu yani :47: sonra ben ilk özel günümüzde çuvalladık deyince, bundan sonrakilerde telafi ederiz demişti, ama hep beraber gördük ki o da yokk :47:

ayyy neyse bundan sonra yüzüm gülsün inşallahh :16:

Valla canım bende hep öyleydim ama benim sevgilim işine yaramasını istiyor:33: İşlevi önemli yani yoksa o kahveye bayıldım ama kahve bile sevmiyor :26: Parfüm mektup falan bende hazırlamıştım canım zaten onun dışında beğenmez ki ben biliyorum onu:35:

o zamn en güzeli gömlekle cüzdan :27:

benimki şu an kahve diye ölüyooo :27: askerde yaa, hiç kahve yokmuş ordaaa :27:

buraya izne geldiğinde nasıl koklaya koklaya içmişti yaptığım kahveyi görmeniz lazımdıı :31:

yani o kahve onu en çok mutlu edecek hediyeee şu an :16:

benim doğum günüm tam onun ilçeye sevk edildigi gündü, bide afyon da küçük de bir ilçeye gitti bişey yapma imkanı yoktu eyvallah, hadi birinden bir çiçek göndertmek aklına da gelmemiş olabilir, ona da eyvallah :47: bari iki güzel söz söyle dimi o da yokk :47: doğum günümde saçma sapan telefonda kavga ettik, tel i yüzüme kapadı dingil :53: öylece o günümü de mahvetmiş oldu yani :47: sonra ben ilk özel günümüzde çuvalladık deyince, bundan sonrakilerde telafi ederiz demişti, ama hep beraber gördük ki o da yokk :47:

ayyy neyse bundan sonra yüzüm gülsün inşallahh :16:

gülecek inşaaaallllaaah :16:

burhandan ses var mıı :23:

Back
X