- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #5.641
Napıyonuz nediyonuz hatunlar :) hiç aramıyosunuz beni he![]()
Asıl seni sormalı ne zamandır yazmıyorsun sen biz hep buralardayız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Napıyonuz nediyonuz hatunlar :) hiç aramıyosunuz beni he![]()
Asıl seni sormalı ne zamandır yazmıyorsun sen biz hep buralardayız![]()
hastayım şu sıralar :)) gelişme var mı sizlerde![]()
Buldummmmm aldım elbisemiiiiiiiiiiiiiiii kiii![]()
CAnım allah yardımcınız olsun artık ağlacaktım neredeyse o kadar yürüdüm ki.. Elbisem pudra pembe yada dizlerde bende ince kemeri var aşağı doğru bol kesim iniyor :) Ayakkabı da aldım gizli platform kırık beyaz ay en çok ona bittim aslında stiletto istiyordum yok giyince hiç sevmedim bunu görünce bayıldımmmm![]()
akşama mutlaka resim istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm![]()
TeşekkürlerHmm geçmiş olsun:26::26: İşte ne olsun aynı hala isteme söz yapmaya çalışıyoruz mutluluk heyecan değil sinir stres yaptı bende bu durum:26:![]()
Teşekkürler
evet heyecan falan kalmıyo bi noktadan sonra bende çok stresliydim bitsede kurtulsam diyordum![]()
Aynen bende öyle canım birde sürekli sağım solum ağrıyor adet olacakmışım gibi ağrım oluyor kaşım ağrıyo gözüm ağrıyo valla bıktım ben fena halde moralim bozuk bitsin de kurtulsam..
ne zamana karar verdiniz canım umarım fazla kalmamıştır da bir an önce rahatlarsınpasta işini ne yaptın
17 yada 24 mayıs canım daha belli değil.. Pastayı hallettim çok şükür 100 150 arası 50 kişilik olacak![]()
Bilezik başka beğendim ama bakalım o olacak mı :26: Benim sevgilim aşırı kıskanç ve kısıtlar da kısa almadım elbisemi dizlerin biraz üstü ve bence en iyisi bu kolsuza da bu zamana kadar bir şey demedi giymedim ki hiç desin ama isteme için aldığım elbiseyi gördü beğendi bir şey demedi :) Alyansı düzgün bir şey istiyorsan canım 450 den başlıyor fiyatlar tabi 2000e kadar çıkıyor :)
O kadar strese kim dayanır ki zaten vermezsek mantıksız olur :)
benim o kadar aşırı kıskanç değil ama kısa da girdirmiyor sanki hergün giyiyorum ama özel günler bunlar karışamaz kavgamıda ederim gerekirse
ayy canım ya en heyecanlandığım konuda alyans çok istiyorum takmayı
şimdi biz erkeğin onlarda bizim alyansı alıyorlar demi öyle bi usul var![]()
oh gözün aydınyine de çok değilmiş benim nişan günüm yakın olur diye almıştık belli değildi ama 2 ay bekledi elbise
![]()
Kızlar benim sevgilimde kıskançtı ama ben törpüledim, kolsuzumu da giyerim, taytımı da karışmaz, karıştırmıyorum çünkü ailem bişey demezken onda karışma hakkını görmüyorum..
Zaten bende yerine göre giyinirim, mini etek giymem mesela oturduğum semtten dolayı, kısa elbiseleri de özel günlerde.
İstemede istediğimi giyebilirim karışmaz ama masum olsun istediğimden daha hanım hanımcık bir elbise istiyorum..
Ne kadar taviz verirseniz o kadar isteniyor.
Özellikle en özel gününüzde kimseyi karıştırmayın derim.
Evet alysansı size ona o size alacak.
Ben o konuda klasik beğendiğimden dolayı şanslıyım teki 350 civarı tutuyor.![]()
Bir de ben bilezik modeli hiç seçmedim biliyor musunuz?
Erkek arkadaşım kendisi yaptığından 1 sene önce almaya başladı, takmam ki ben?
Ağır bir model gibi süslü bişey ilgimi çekmediği için hiç umursamadım, teyzem ne gösterdiyse tamam dedim, şimdi düşündüm de belki de zarar edicem.. :26:
Kızlar benim sevgilimde kıskançtı ama ben törpüledim, kolsuzumu da giyerim, taytımı da karışmaz, karıştırmıyorum çünkü ailem bişey demezken onda karışma hakkını görmüyorum..
Zaten bende yerine göre giyinirim, mini etek giymem mesela oturduğum semtten dolayı, kısa elbiseleri de özel günlerde.
İstemede istediğimi giyebilirim karışmaz ama masum olsun istediğimden daha hanım hanımcık bir elbise istiyorum..
Ben o konuda klasik beğendiğimden dolayı şanslıyım teki 350 civarı tutuyor.![]()
İyi etmişin canım :)) hayırlı uğurlu olsunBenim isteme tarihi belli oldu diye aldım canım yoksa bende almazdım![]()
Benim isteme tarihi belli oldu diye aldım canım yoksa bende almazdım
Nasıl başardın canım peki bunu karıştırmamayı bana karışıyor hayır dediğimde deli oluyor :26::26: Canım sevgilin ne bilzeiği almaya başladı anlamadım ben o söz bilzeiği değildir büyük ihtimalle nişanda takılacak olanlardır ki onlar da genelde takılmıyor zaten yatırım amaçlı yapılıyor :26:
yaa canım öyle de sonra huzursuzluk çıkıyor..
üstelesem bile aman tamam diyen bir tip değil unutmaz sinir oluyorum
elbise şu bu konuşuyoruz valla ben hep onu düşünüyorum istemediğim tarz elbise falan almak zorunda kalırsam onun yüzünden ne olacak diye al sana başka bi stres![]()
hayır görmedimmmmm :26::26:
konu mu açtııın![]()