Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

iyiyim güzelim, bilgisayara format attırdım da bugun yeni halini çözmeye çalışıyorum saatlerdir :27:

sen nasılsın, neşer yapıyorsun :31:

olsun uğraşıyosun en azından vakit geçer :27: iyiyim bende biraz ders çalıştım sözden sonraki hafta sınavlarım var o arada vaktim olmaz belki dedim, şimdi de öyle vakit geçiriyorum yapacak bişey de yok hiç :26:

olsun uğraşıyosun en azından vakit geçer :27: iyiyim bende biraz ders çalıştım sözden sonraki hafta sınavlarım var o arada vaktim olmaz belki dedim, şimdi de öyle vakit geçiriyorum yapacak bişey de yok hiç :26:

çok hayırlı bişey için ders çalışıyorsun bence :1: çok güzel geçer inşallah sınavların :16:

çok hayırlı bişey için ders çalışıyorsun bence :1: çok güzel geçer inşallah sınavların :16:

:1::1: inşallah güzel geçer yoksa babam söze bağlayacak herşeyi :1: söz yüzünden çalışmadın kaldın işte düşük geldi notların :47::1: işin şakası o tabiki çalıştığımı biliyor da hayırlısı olsun kalan olursa seneye verirsin diyo :27::16:

:1::1: inşallah güzel geçer yoksa babam söze bağlayacak herşeyi :1: söz yüzünden çalışmadın kaldın işte düşük geldi notların :47::1: işin şakası o tabiki çalıştığımı biliyor da hayırlısı olsun kalan olursa seneye verirsin diyo :27::16:

etkilenmez umarım, ama etkilense bile çok sıkıntı yapmayacaklar demek ki :34:

gündüz girmişsin canım, bende laptop tamirde oldugu içinb tel den girebildim ancak, şimdi de sen evdesindir :26: yarın kavuşuruz inşallah :29:

valla telafi edip etmemk ona kalmış kuzum, ben köşeye geçtim bekliyorum artık :31:

ben geldim kii sizin uyanmanızı bekliyorum öğleden sonra görüşürüz artık :34::35:
sana anlatacaklarım varrrr nurdanım :52:

Günaydın kızlaarrr:3:

günaydınnn :3::3::3:

anlaaattt anlaaaatttttttt :52::52::52::52:

erkencisin bugün canm :9:
geçen pazar ablamla eniştem geldi bize..konumuzu konuşmak için babamla bi bakıma..sağolsun çok destek oldular..
babamın da o günden sonra kafası rahatladı eminim..
zaten seviyorlar birbirlerini ayıracak değiliz zamanla olacak her şey dedi o akşam..
gerçi önce benim sınavı kpss yi bahane etti kafası karışmasın şu günlerde diye..ağustostan sonra tanışma olsun dedi ödüm koptu :18: ama ablam fikrini değiştirtdi neyse ki..
artık benimkiyle ilgili şaka bile yapıyor bana..geçen gün sofradayız anneme diyorki bakalım yeni damadına ne yemekler yapıcan falan çok hoşuma gitti sankim benimsiyor yavaştan :27:
anneme de sormuş çok mu seviyorlar birbirlerini diye :27:

erkencisin bugün canm :9:
geçen pazar ablamla eniştem geldi bize..konumuzu konuşmak için babamla bi bakıma..sağolsun çok destek oldular..
babamın da o günden sonra kafası rahatladı eminim..
zaten seviyorlar birbirlerini ayıracak değiliz zamanla olacak her şey dedi o akşam..
gerçi önce benim sınavı kpss yi bahane etti kafası karışmasın şu günlerde diye..ağustostan sonra tanışma olsun dedi ödüm koptu :18: ama ablam fikrini değiştirtdi neyse ki..
artık benimkiyle ilgili şaka bile yapıyor bana..geçen gün sofradayız anneme diyorki bakalım yeni damadına ne yemekler yapıcan falan çok hoşuma gitti sankim benimsiyor yavaştan :27:
anneme de sormuş çok mu seviyorlar birbirlerini diye :27:

:16::16::16::16::16:

boşuna korkmuşsun babandan baksana ne kadar olumlu yaklaşmış :1: sanırım haziran da tanışma olacak :34: ama söz için bence de kpss den sonrayı bekleyin canım, bu işlerle uğraşırken sınavı aksatmasan daha iyi sanki :26:

iş konusunu da dert etmiyor demek ki :34: baban damadını sevdi :69: :emir_bebek::nazar::nazar:

Back
X