Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

:53::53::53:

bu kadar zamandır ciddiyetle gelmedi mi dahaaa :26:

bu çanta benden enişteye gelsiiiin :22:

aslında o hep istedi. hala daha istiyor.. hatta yaza nişan yapıcaz diyor..
ama ben garanticiyim :31::31: önce iyi bir işte çalışmak istedim. sınavlar vs.
şimdide o sınava hazırlanıyor.. onu bekliyoruz bakalım..

Hadi bana yardım edin :26: Sözden sonra erkek tarafına söz tepsisi verilirmiş içinde mendil çorap birde kadeh oluyor sanırım sizin var mı bir bilginiz acaba :26:

tabiki benim hiç bir bilgim yok bu konularda :33::33:

bende buraya gelmek istiyorum :31:
ama 2014 söz nişan olmazsa üzülürüm diye gelmiyorum :30:

asmuuuu :3::3: şekerim ben ilk girdigimde haziranda nişanım olacaktı şimdi olmayacak ama hala buradayım :27: gel sende gel bişey olmaz :34:

aaaaaaaaaaa, kimsecikler yooooooooooook :30::30::30:

dolabımı tümden alaşağı ettim, hepsini tek tek ütüleyip yerleştirdim :30::30: neyse ki işim bitti, odam tertemiz :21::21:

aslında o hep istedi. hala daha istiyor.. hatta yaza nişan yapıcaz diyor..
ama ben garanticiyim :31::31: önce iyi bir işte çalışmak istedim. sınavlar vs.
şimdide o sınava hazırlanıyor.. onu bekliyoruz bakalım..

hımmm, o zaman çantayı geri aldımmmm :27:

dolabımı tümden alaşağı ettim, hepsini tek tek ütüleyip yerleştirdim :30::30: neyse ki işim bitti, odam tertemiz :21::21:

ben de yarın odamın içinde boğulmayı düşünüyorummm :37:

şu şekilde. biz 1sene normal arkadaştık..
sonra sevgili olduk. sevgili olduktan 2ay sonra buluştuk o yüzden :31:
bu bir senelik dönemde sadece bir kere merhabalaşmıştık yüzyüze:27: net üzerinden oldu kısmen :31:

Nişan yapılabilir aslında bu yaz o zaman canım :16:

tabiki benim hiç bir bilgim yok bu konularda :33::33:

asmuuuu :3::3: şekerim ben ilk girdigimde haziranda nişanım olacaktı şimdi olmayacak ama hala buradayım :27: gel sende gel bişey olmaz :34:

Olsun yine de seviyorum seni mühim değil :27::27:

annem adet gelenek işlerini pek takmaz tamamen bana bırakıyor o konuları ama bana adetlere önem veren bi kaynana denk gelirse baya başınızı ağrıtırım artık :27:

Valla canım bende anlamam pek mesela söz yapılıyor kimse konuşmadı şöyle adetimiz var böyle var diye onlardan ses çıkmadı herkes kafasına göre takılıyor bizde :26:

Back
X