Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

ilk sefer mi giriyorsun ki sen şifren yok geçen sene girmiştim demiştin yanlış hatırlamıyorsam..

4 sene önceki kpss ye girdim canım, geçenlerde girmiştim demiştim :1::1: 30 aymış sanırım süresi, 30 aydan sonra resmin falan güncellenmesi gerekiyormuş :26:

heheehe çok kötü süprizler yapıcim ona :23::23:

:52::52::52:

al intikamını :51:

he heee :27::27: yandın deseneee :27::27:

benimki artık bu bizim belirsizliklerden dolayı o kadar yoruldu ki, ne zaman sorsam "aşkım seni alayım yeter ki, değil tuzlu kahve, zehirlisini bile içerim" diyoo :9:

önceden yapma, içemem bak falan diyodu :27:

ben de istiyorum kurabiyedeeeeen :52:

Bak ne güzel o da öyle diyordu baştan peh o an neler geçiyordu acaba aklından birde belli de etmemeye çalıştı kıyamam:52:

4 sene önceki kpss ye girdim canım, geçenlerde girmiştim demiştim :1::1: 30 aymış sanırım süresi, 30 aydan sonra resmin falan güncellenmesi gerekiyormuş :26:

her lise yapmıyor ama araştır belki yakınlarda vardır bi yer..
orası da verir heralde canım ya ben ilk seferi üniversitede yaptırmıştım ordan verdiler bana şifremi..

her lise yapmıyor ama araştır belki yakınlarda vardır bi yer..
orası da verir heralde canım ya ben ilk seferi üniversitede yaptırmıştım ordan verdiler bana şifremi..

yarın bizim burdaki liseye bi çıkar bakarım, eğer burda olmazsa salı günü bi şekilde toplantıdan kaytaracam mecbur :26: çarşamba son gün kalabalık olur kesin, salı günü halletmem lazım :50:

nasıl oluyor ki o :26: bugun osym nin sitesini baya kurcaladım ama görmedim öyle bişey :26:

şifremi unuttuma basıyosun orada yazan herşeye cevap veriyosun şifreni yeniliyorlar :31: özel sorunu hatırlaman lazım ama en sevdiğin hayvan en iyi arkadaşın gibi sorular daha önce girmiş olduğun o cevabı istiyor senden onu da verirsen işlem tamamdır :)

şifremi unuttuma basıyosun orada yazan herşeye cevap veriyosun şifreni yeniliyorlar :31: özel sorunu hatırlaman lazım ama en sevdiğin hayvan en iyi arkadaşın gibi sorular daha önce girmiş olduğun o cevabı istiyor senden onu da verirsen işlem tamamdır :)

hee ben onu denedim bugun dee bana güvenlik sorunuz yok, osym birimine gidiniz yazıyor :26:

Back
X