- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.341
aslında biz genelde otomatik olarak değişiyoruz sevgilimiz olunca, ki bana doğru a geliyor bu durum. yani benm şuan sevgilim yok kısa elbise de giyerim, ama yanında sevgilisi varken o kadar kısa etek yada elbise giyen birini görsem dönüp bakarım adam nasıl izin vermiş ki diye :26: yanlış bişey ama toplum algısı sanırım, öyle oturmuş bnde :26:
alışıyor insanlar zamanla birbirlerinin tarzına hareketlerine, öyle bir yol tutturuluyor zatenama ciddi anlamda karışacak birini istemiyorum artık
emrahla dekolte yüzünden kavga etmekten bıkmıştım yani, ki benm gögüslerim küçüktür dikkat çekmez, ayrıca onun dekolteden kastı da içimize atlet olarak giydigirimiz kolsuz badiler var ya onların onu biraz aşağıya iniyor oydu yani
ben bunlara karışacak birini, istemiyorum artık, bide gittigim yere karışmasın o kadar yeter
![]()
Ben de o şekilde düşünüyorum canım sevgilisiyle geziyorlar kızda bir karış etek Alla Allah diyorum nasıl izin veriyorlar.. Bana da izin verdi bir kaç kere giydim ama onun yanında bile bakanlar oldu o da farkedince benim mini eteğimi son giyişim oldu

Ben biraz özenilmesi taraftarıyım sanırım yani sevgili değil de evlendikten sonra biraz giyim kuşama hal hareketlere dikkat edilmesi gerekiyor..