Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

bakalım gidecek miyizz, gidersek hangi gün gidecegiz bi kesinleşsin durumlar, eger yagmurlu olmazsa hava elbiseyi giyeyim madem :26: resim çekinirsek eger gelince size de gösteririm :27:

inşallah hava güzel olur da elbiseyi giyersin ben görmeden beğendim aklımda canlandı bişeyler :31: isteriz tabiki resim bakalım bi son halinize yanına yakışacak mı :27:

ayy yakışmıyor mu takım :27: bende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için :53: bi garip oldu ilk an :1:

arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbise :27: o yuzden sevmiyorum yani :27:

hadi bakalım rast gelsin inşallahhhh hayırlı güzel gelişmelerle gelirsinn:52::38:

hayırlısı canım, inşallah :31::16:

arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbise :27: o yuzden sevmiyorum yani :27:

hayırlısı canım, inşallah :31::16:

genel olarak takım elbise sevmiyosun yani :27: bazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma :27: burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim :27:

genel olarak takım elbise sevmiyosun yani :27: bazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma :27: burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim :27:

gizem görmüştü burhanın takımlı resimleri de begenmiş o halini de baksana :27: neyse bakarız o zaman güzel çıkarsam koyarım :33:

ayy yakışmıyor mu takım :27: bende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için :53: bi garip oldu ilk an :1:

bende ya sevgilim sakallı o kadar tatlı ki yiyesim geliyor o halini :27:

benim için de kesmiyor düğünümüzde de öyle olacak moda zaten artık :33:

Son düzenleme:
bilmiyorumm :50::50:

sabahtan beri boğazım ağrıyodu :50:

ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı :50:

bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo :14:

üşütmüşsün sanırım canım yaa, belirtiler onu gösteriyor :26: bak şimdi kalın kalın battaniyeleri üst üste ört yat, kombiyi de baya bi yüksek aç hatta, zaten yarım saate terlersin, sonra da ılık bi duş alıp uyu :26: yarın sabah da dogru doktora :14:

Ankaraya mi geliyorsun:)
Bir seye ihtiyacin olursa haber et cekinme:)

teşekkür ederimm :16::16: her hafta gidiyorum ben ankaraya alıştım artık :27: ama senin ankarada oldugunu bilmiyordum sanırım :26:

üşütmüşsün sanırım canım yaa, belirtiler onu gösteriyor :26: bak şimdi kalın kalın battaniyeleri üst üste ört yat, kombiyi de baya bi yüksek aç hatta, zaten yarım saate terlersin, sonra da ılık bi duş alıp uyu :26: yarın sabah da dogru doktora :14:

teşekkür ederimm :16::16: her hafta gidiyorum ben ankaraya alıştım artık :27: ama senin ankarada oldugunu bilmiyordum sanırım :26:

Hmm peki:) bulusmaniz iyi gecer umarim :16:
Bilmiyor olabilirsin ankarada okuyorum universiteyi :68:

Back
X