- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #6.381
kızzz kim için ne için bu hazırlık bakiyimyine ankara yolları göründü
![]()
ankaraya gidiyorum de beyefendiyi makamında ziyaret edebilirim ondan bu hazırlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızzz kim için ne için bu hazırlık bakiyimyine ankara yolları göründü
![]()
bakalım gidecek miyizz, gidersek hangi gün gidecegiz bi kesinleşsin durumlar, eger yagmurlu olmazsa hava elbiseyi giyeyim madem :26: resim çekinirsek eger gelince size de gösteririm![]()
inşallah hava güzel olur da elbiseyi giyersin ben görmeden beğendim aklımda canlandı bişeyleristeriz tabiki resim bakalım bi son halinize yanına yakışacak mı
![]()
o da takım elbiseli olacak ama o halini hiç sevmiyorum bence resim çekinirsek saklayadabilirim![]()
ankaraya gidiyorum de beyefendiyi makamında ziyaret edebilirim ondan bu hazırlık![]()
ayy yakışmıyor mu takımbende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için
bi garip oldu ilk an
![]()
hadi bakalım rast gelsin inşallahhhh hayırlı güzel gelişmelerle gelirsinn![]()
o da takım elbiseli olacak ama o halini hiç sevmiyorum bence resim çekinirsek saklayadabilirim![]()
takım elbiseli gayet de karizmatikti benceeee
kızlaaar ben hiç iyi değilim, acile gidebilirimm :2:
arkadaşlarım falan yakıştırıyorlar ama ben hiç sevmem ki takım elbiseo yuzden sevmiyorum yani
hayırlısı canım, inşallah![]()
genel olarak takım elbise sevmiyosun yanibazılarına çok yakışıyor ama genelleme yapma
burahana da yakışır yaa burda attığın resimde gördük az çok sen en iyisi takımla da olsa koy resim
![]()
takım elbiseli gayet de karizmatikti benceeee
kızlaaar ben hiç iyi değilim, acile gidebilirimm :2:
gizem görmüştü burhanın takımlı resimleri de begenmiş o halini de baksananeyse bakarız o zaman güzel çıkarsam koyarım
![]()
sen güzel çıkarsın ondan şüphemiz yok burhan efendi düşünsüün![]()
neden canım nolduuu![]()
Hocam ne olduu :26:
şımardıımmm![]()
bilmiyorumm
sabahtan beri boğazım ağrıyodu
ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı
bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo![]()
ayy yakışmıyor mu takımbende sevgilimi ilk gördüğümde sakallıydı uzakta olduğumuz için bi süre görüşemedik tabi sonra geldi yanıma sakal falan yok tabi çalıştığı için
bi garip oldu ilk an
![]()
bilmiyorumm
sabahtan beri boğazım ağrıyodu
ateş ve genel vücut ağrısı yapmaya başladıı
bacaklarım, belim, kollarım, başım her tarafım deli gibi ağrıyoo![]()
Ankaraya mi geliyorsun:)
Bir seye ihtiyacin olursa haber et cekinme:)
üşütmüşsün sanırım canım yaa, belirtiler onu gösteriyor :26: bak şimdi kalın kalın battaniyeleri üst üste ört yat, kombiyi de baya bi yüksek aç hatta, zaten yarım saate terlersin, sonra da ılık bi duş alıp uyu :26: yarın sabah da dogru doktora
teşekkür ederimmher hafta gidiyorum ben ankaraya alıştım artık
ama senin ankarada oldugunu bilmiyordum sanırım :26: