- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.261
Benim hemen gözlerim dolar bunu nasıl engellesem ki :26:
hmmmm :26: tutacaksın canım kendini mecbur :26: sen suçlu değilsin bunu unutma tamam mı :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hemen gözlerim dolar bunu nasıl engellesem ki :26:
hmmmm :26: tutacaksın canım kendini mecbur :26: sen suçlu değilsin bunu unutma tamam mı :26:
suçlu olduğumdan ağlamam ki.. Ben herşeye ağlarım sinirlenince üzülünce kızınca![]()
Önce terk edip gitti 7 8 sene yoktu sonra annem benim için barıştı.. Bu seferde evle ilgilenmedi annem geçindirdi evi yine olmadı.. Keşke canım keşke..
off bende sinirlenince ağlarım en sinir bir durum yaaama sen kendini tutmaya çalış biraz :26: ya aileyi tanımıyorum ama aglamanı duygu sömğrğsğ gibi algılarlarsa diye çekindim açıkçası :26:
Sanmam ama ağlamak hiç istemiyorum güçlü durmak istiyorum..
Anladım canım, baban kredisini tüketmiş, insanlar düşünür şimdi '' madem kızını çok düşünüyordun daha önce aklın nerdeydi '' diye. Gösterişlik yapmış sanki, yine de kalbini ferah tut canım, erkek arkadaşında biliyordur zaten, kaldı ki anlayışlı olmaya çalışsınlar, zaten baban her zaman gördüğün bir insan değil zannedersem büyütüpte seni üzmesinler..
Ah ne güzel
Sana bi özel msj atıyorum
o zaman tut kendini canım, ağlama, eve dönünce ağlarsın gerekirse ama onların yanında ezilme![]()
Birde şimdi anne desem mi gidince hala demedi diyormuş :)
Birde şimdi anne desem mi gidince hala demedi diyormuş :)
artık sözlüsün canım sanırım demen lazım :26: gerçi ben nişanlıyken bile dememiştim ama sen beni örnek alma![]()
cereeen, sadece mutsuz anıyı anlattın bizeee
hadi bunu unut ve en başından bi anlatsana bize söz gününü, sabah kalktığın andan onlar gidene kadar olan kısmı![]()
Tam olarak böyle düşünüyorlar canım..
Sen ne yapardın bu durumda merak ediyorum..
Bana da at :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet demeliyim ama şimdi yanlış anlamaz demi bu olay üstüne :)
Ahahah sana da atayim dur![]()
Senin yorumun ne canım merak ediyorum :) Şimdi hazırlanıyorum onlara gideceğim gelince anlatırım :)
Senin yorumun ne canım merak ediyorum :) Şimdi hazırlanıyorum onlara gideceğim gelince anlatırım :)
Ahahah sana da atayim dur![]()