Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Yok canım asla ama o hengamede kurabiyenin ve yüzük tepsisinin fotoğrafını çekmeyi unuttuk :43:

aaa hiç kalmadı mı kurabiye :50: neyse sağlık olsun işte heyecandan her şey unutuluyor..biz istediğimiz kadar burda atıp tutalım şunu bunu yapıcaz diye :52:

İlki çok güzel bence cansızı olursa uzun süre durabilir bencee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ama cansız bu kadar güzel yok işte canım maalesef ki, ben kır çiçekleri pembe güller falan istiyorum ama cansız çiçekler hep sabit modeller.. :26:

Şuna baksana bi ne kadar güzel..:16:
Yani hem internetten, hemde altına dipnot düşmüşler mevsimine uygun çiçeklerle gönderiliyormuş.
Etiket fiyatıda 200 lira, aynısını bile alsan solunca çöp..

$pr_01_2976_min.webp

Ama cansız bu kadar güzel yok işte canım maalesef ki, ben kır çiçekleri pembe güller falan istiyorum ama cansız çiçekler hep sabit modeller.. :26:

Şuna baksana bi ne kadar güzel..:16:
Yani hem internetten, hemde altına dipnot düşmüşler mevsimine uygun çiçeklerle gönderiliyormuş.
Etiket fiyatıda 200 lira, aynısını bile alsan solunca çöp..

Eki Görüntüle 1121828

Ya çok güzelmiş :) ama çok mu pahalı ne :)) inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yaaa :))

aaa hiç kalmadı mı kurabiye :50: neyse sağlık olsun işte heyecandan her şey unutuluyor..biz istediğimiz kadar burda atıp tutalım şunu bunu yapıcaz diye :52:

Aynen canım o heyecandan unutuluyor mutlaka birkaç şey ben zaten unutkanım birde o heyecan bunları çekmem bile başarı:52:

En güzeli, şık ve sadesi.. :16:

Kesinlikle canım :16:

Ya çok güzelmiş :) ama çok mu pahalı ne :)) inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yaaa :))

Hadi pahalılığını geçtim resimler aldatmaca canım benim, mevsimine uygun çiçekler diyor.
Şimdi yaz mevsimi ama ellerinde yok diyelim, başka şeyler koyup göndericekler.
Ne desen boş yani..
:ssz:
Normal çiçekçiler de de bu kadar güzel şeyleri görmüyorum maalesef, normal saksı çiçekleri, normal el buketleri hep..
:19:

Hadi pahalılığını geçtim resimler aldatmaca canım benim, mevsimine uygun çiçekler diyor.
Şimdi yaz mevsimi ama ellerinde yok diyelim, başka şeyler koyup göndericekler.
Ne desen boş yani..
Normal çiçekçiler de de bu kadar güzel şeyleri görmüyorum maalesef, normal saksı çiçekleri, normal el buketleri hep..
:19:

Hmm. En iyisi gözünle bakıp almak ya. İnternete pek güven olmaz. İyi bi çiçekçide bulunabilir belkii

Hmm. En iyisi gözünle bakıp almak ya. İnternete pek güven olmaz. İyi bi çiçekçide bulunabilir belkii

Aynısı olmaz benzeri olur değil mi? :26:
İsteme de buket papatya, nişanda da orkide veya 1. kalite yapay kır çiçekleri hayırlısı..
:31:
Ay konuştukça heyecanlanıyorum halbuki daha 25 günüm var.
:25:
Bu hafta çabuk geçsin, 20 gün kalacak..
:23:
Off, askerliği saya saya zor bitirdim, şimdi bunun sayması, sonra düğün sayması..
:84:
Bir zamandan sonra ömrün gün saymakla geçiyormuş vallahi..

Aynısı olmaz benzeri olur değil mi? :26:
İsteme de buket papatya, nişanda da orkide veya 1. kalite yapay kır çiçekleri hayırlısı..
:31:
Ay konuştukça heyecanlanıyorum halbuki daha 25 günüm var.
:25:
Bu hafta çabuk geçsin, 20 gün kalacak..
:23:
Off, askerliği saya saya zor bitirdim, şimdi bunun sayması, sonra düğün sayması..
:84:
Bir zamandan sonra ömrün gün saymakla geçiyormuş vallahi..

Aynen öyle ya. Ben de yıl sayıyorum .p :)) olur bişekilde. Strese girme. Görüceksin Allahın izniyle herşey olup gidicek. Bi bakmıssın kucağında çocuğun falan :)))

Back
X