- 3 Ekim 2010
- 11.516
- 3.914
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #7.581
Canım nişan çiçeği olarak düşünüyorsan ve saklamak istiyorsan uzun yıllar bence yapma çiçek almalısın:26:
O zaman yapay orkide alırım canım..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım nişan çiçeği olarak düşünüyorsan ve saklamak istiyorsan uzun yıllar bence yapma çiçek almalısın:26:
O zaman yapay orkide alırım canım..![]()
Yok canım asla ama o hengamede kurabiyenin ve yüzük tepsisinin fotoğrafını çekmeyi unuttuk![]()
İlki çok güzel bence cansızı olursa uzun süre durabilir bencee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimki gibi canım kv orkide almış sağolsun bende bayılrıım orkideye![]()
Ama cansız bu kadar güzel yok işte canım maalesef ki, ben kır çiçekleri pembe güller falan istiyorum ama cansız çiçekler hep sabit modeller.. :26:
Şuna baksana bi ne kadar güzel..
Yani hem internetten, hemde altına dipnot düşmüşler mevsimine uygun çiçeklerle gönderiliyormuş.
Etiket fiyatıda 200 lira, aynısını bile alsan solunca çöp..
Eki Görüntüle 1121828
aaa hiç kalmadı mı kurabiyeneyse sağlık olsun işte heyecandan her şey unutuluyor..biz istediğimiz kadar burda atıp tutalım şunu bunu yapıcaz diye
![]()
En güzeli, şık ve sadesi..![]()
Ya çok güzelmiş :) ama çok mu pahalı ne :)) inşallah gönlüne göre bulabilirsin canım yaaa :))
Hadi pahalılığını geçtim resimler aldatmaca canım benim, mevsimine uygun çiçekler diyor.
Şimdi yaz mevsimi ama ellerinde yok diyelim, başka şeyler koyup göndericekler.
Ne desen boş yani..
Normal çiçekçiler de de bu kadar güzel şeyleri görmüyorum maalesef, normal saksı çiçekleri, normal el buketleri hep..![]()
meraba kızlarr..![]()
Selaaamm :))
Hmm. En iyisi gözünle bakıp almak ya. İnternete pek güven olmaz. İyi bi çiçekçide bulunabilir belkii
selam=) konuşmuşmuyduk daha önce![]()
Evet canım hayırlısıyla Haziran 14-15 dedik, ertelenmez inşallah bir daha.. :26:![]()
Hayır konuşmadık seninlee :)
Aynısı olmaz benzeri olur değil mi? :26:
İsteme de buket papatya, nişanda da orkide veya 1. kalite yapay kır çiçekleri hayırlısı..
Ay konuştukça heyecanlanıyorum halbuki daha 25 günüm var.
Bu hafta çabuk geçsin, 20 gün kalacak..
Off, askerliği saya saya zor bitirdim, şimdi bunun sayması, sonra düğün sayması..:84:
Bir zamandan sonra ömrün gün saymakla geçiyormuş vallahi..![]()
hayırlı olsun canım.. ben de o tarihleri düşünmüştüm ama bayramdan sonraya kaldı bizimki![]()
konuşalım o zaman![]()