- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #9.301
o zaman ayarlayalım bunu amaç bir araya gelmek hangisi olduğu farketmez![]()
ayyy ciddenn miiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman ayarlayalım bunu amaç bir araya gelmek hangisi olduğu farketmez![]()
aa ne dedigini yazmayı unutmuşum
bu halimi az çok biliyorsunuz ya resimlerden, bundan 5 kilo falan daha azdım bide o zamanlar. takmıştı kadın beni zayıflatmayabigun gelinlik muhabbeti yapıyoruz, onların da bi komşusu var ama kadın 50 yaşında ve rahat bennm iki katım
bana dedi ki eğer zayıflamazsan düğüne kadar aynı gül teyzen gibi olursun düğünde
dedim ... teyze siz beni öyle mi görüyorsunuz gerçekten
tam öyle degil ama böyle yemeye devam edersen onun gibi olursun dedi
resmen hala içimde acıdır bu laf yaa
kuzum benm program çok sıkışık işte haziran bitene kadar :26: 16 sında eve gidecem ama 20 sinde arkadaşımın düğünü var alanyaya gidecemorda belki 1 2 gün kalırım :26: dönecem arkadaşın kep töreni var
eğer kep töreni için ankaraya gelmezsem o hafta kaçarım yanına
eğer kep törenine gelecek olursam malesef eylüle kalır
![]()
aaaa ne ayıp bi laf o öyleeee
umarım denk geliriz canım yaaa![]()
ayyy ciddenn miiiiibenm gelmem senin için yada sevgilin için yada arkadaşların için sıkıntı olmaz mıııı
valla o zaman kesin gelirim ki beennn :109::109:
benim için hiiiç sorun değil sevgilim zaten burada değil ama burada olsaydı da sorun olmazdı, arkadaşlarımla bu sefer gitmeyi düşünmüyordum zaten sevgilileriyle yalnız bırakacaktım onlarıbikaç arkadaşım olur belki ama sorun olmaz onlar için de
![]()
ayy valla o zaman ayarlayalım canım ya çok süper olur![]()
ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor
benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem neeseverdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi
ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime
![]()
ben hiç rastlamadım çevremde son zamanlarda :26: biraz da karşılıklı olabilir diye düşünüyorum bize de bağlı büyük oranda :26: inşallah sorun çıkmaz canım biz saygı sevgi gösterelim sorun olmaz![]()
CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:
Yok canım ya hiç alakası yok benim arkadaşım hem hamarat hem saygılı hemde gerçekten seviyordu ama yaranamadı.. Biz şimdi çok iyiyiz nazar değmesin ama annesi sözlüme çok düşkün inşallah kıskanma derecesinde değildir:26:
kesinlikleeburhan da gelsin bi bakıym niyeti neymiş anlarım şıp diye
![]()
CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:
athenaya gideriz diye konuşmuştuk eger caymazsa anlarsın orda niyetini
yukarıda gizeme yazdım canım![]()
yaa kıskanmaktan kaynaklanıyor da bizde anne evladıyız bee, benm annem de kıskanıp onun oglunu mu kötülesin yani![]()
öyle konuştuysanız caymayacakcayamaz zorla getiririz
![]()
bişey olmaz yaa sanmıyorum böyle devam eder :26: kıskanma derecesinde olsa belli ederdi canım için rahat olsun![]()
kızlar ben kaçarrr
iyi geceleeeeer![]()
athenaya gideriz diye konuşmuştuk eger caymazsa anlarsın orda niyetini
yukarıda gizeme yazdım canım![]()
yaa kıskanmaktan kaynaklanıyor da bizde anne evladıyız bee, benm annem de kıskanıp onun oglunu mu kötülesin yani![]()
Nasıl bir insanmış o öyle ya:26:Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil
![]()
densizdi işte canım, yoksa kötü bir insan degildi yanibu saçma lafları olmasa beni sevdigine de inanıyordum da çok kırıyordu bazen saçma sapan sözleriyle, bide aşırı yakın tavırlarıyla işte :26: odaya pat diye girmek nedir yaaa
![]()
ayy neyseee, bulmuş şimdi kendine zayıf bi gelin gül gibi geçinip giderler inşallah![]()
işi falan çıkmazsa caymaz yaa sever athenayı paşaama cayarsa meclisin önüne kamp kurarım, o çıktıgı gibi tutar kolundan getirirz
![]()
Benim kv kapıyı vuruyor bizden ses gidince gel falan diye sonra açıyor canım normali bu bence aynı şekilde kardeşide öyle:26: Ben kilo vercem diye korkuyorlar zayıflamam lazım dedim de annesi sakın kızım böyle çok güzelsin diyor![]()
Gerçi bende sanmıyorum canım Allah için bizi yan yana görünce mutlu oluyor gözlerinin içi gülüyorBeni mutlu etmeye çalışıyor
İyi geceler canım
Nasıl bir insanmış o öyle ya:26:Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil
![]()