• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

aa ne dedigini yazmayı unutmuşum :1::1:

bu halimi az çok biliyorsunuz ya resimlerden, bundan 5 kilo falan daha azdım bide o zamanlar. takmıştı kadın beni zayıflatmaya :53: bigun gelinlik muhabbeti yapıyoruz, onların da bi komşusu var ama kadın 50 yaşında ve rahat bennm iki katım :34: bana dedi ki eğer zayıflamazsan düğüne kadar aynı gül teyzen gibi olursun düğünde :53::53: dedim ... teyze siz beni öyle mi görüyorsunuz gerçekten :43: tam öyle degil ama böyle yemeye devam edersen onun gibi olursun dedi :53::53: resmen hala içimde acıdır bu laf yaa :14::14:

kuzum benm program çok sıkışık işte haziran bitene kadar :26: 16 sında eve gidecem ama 20 sinde arkadaşımın düğünü var alanyaya gidecem :53: orda belki 1 2 gün kalırım :26: dönecem arkadaşın kep töreni var :53: eğer kep töreni için ankaraya gelmezsem o hafta kaçarım yanına :1: eğer kep törenine gelecek olursam malesef eylüle kalır :43::43:

aaaa ne ayıp bi laf o öyleeee :20::20::20:

umarım denk geliriz canım yaaa :31:

aaaa ne ayıp bi laf o öyleeee :20::20::20:

umarım denk geliriz canım yaaa :31:

saolsun eski kaynana adayım pek ayıp nedir bilmezdi :20: kaç kere biz yasinle yasinin odasında duruyorken kapıyı çalmadan odaya girdi :53:

ya tamam bişey yapmıyoruz girerse girsin en fazla sarılmış tv izlerken görür de edep yahu, insan da azıcık utanma olur :53: pat diye giriyordu kadın içeri, mecbur toparlanmak zorunda kalıyorduk, daha abes bir görüntü çıkıyordu ortaya :53::53:

ayyy ciddenn miiiii :62::62: benm gelmem senin için yada sevgilin için yada arkadaşların için sıkıntı olmaz mıııı :32::32: valla o zaman kesin gelirim ki beennn :109::109:

benim için hiiiç sorun değil sevgilim zaten burada değil ama burada olsaydı da sorun olmazdı, arkadaşlarımla bu sefer gitmeyi düşünmüyordum zaten sevgilileriyle yalnız bırakacaktım onları :1: bikaç arkadaşım olur belki ama sorun olmaz onlar için de :16:

benim için hiiiç sorun değil sevgilim zaten burada değil ama burada olsaydı da sorun olmazdı, arkadaşlarımla bu sefer gitmeyi düşünmüyordum zaten sevgilileriyle yalnız bırakacaktım onları :1: bikaç arkadaşım olur belki ama sorun olmaz onlar için de :16:

ayy valla o zaman ayarlayalım canım ya çok süper olur :16::16:

ya şı kaynanalar bi anlasalar ki oğullarını mutlu etmek bizim elimizde, o zaman hiç sorun çıkarmaaycaklar ama olmuyor :50:

benm eski nişanlımın annesi, her yerde överdi beni, ama kendi kızım gibi severim şu bu bilmem nee :53: severdi de biliyorum, yanında hiç bir yere götürmekten çekinmedi :34: ama bigun bana bi laf etti, bak ayrıldık ettik hala içimde acısı, ki biz evlenmiş olsaydık bile yasinden çıkartırdım o lafın acısını, resmen dert olmuştu içime :14::14:

CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:

ben hiç rastlamadım çevremde son zamanlarda :26: biraz da karşılıklı olabilir diye düşünüyorum bize de bağlı büyük oranda :26: inşallah sorun çıkmaz canım biz saygı sevgi gösterelim sorun olmaz :31:

Yok canım ya hiç alakası yok benim arkadaşım hem hamarat hem saygılı hemde gerçekten seviyordu ama yaranamadı.. Biz şimdi çok iyiyiz nazar değmesin ama annesi sözlüme çok düşkün inşallah kıskanma derecesinde değildir:26:

CAnım o kıskanmaktan kaynaklanıyor ben öyle düşünüyorum.. anneler oğullarına çok düşkün olurlar genelde öncelikleri biz olunca biraz bozuluyorlar sanırım:26: Ne dedi:26:

Yok canım ya hiç alakası yok benim arkadaşım hem hamarat hem saygılı hemde gerçekten seviyordu ama yaranamadı.. Biz şimdi çok iyiyiz nazar değmesin ama annesi sözlüme çok düşkün inşallah kıskanma derecesinde değildir:26:

bişey olmaz yaa sanmıyorum böyle devam eder :26: kıskanma derecesinde olsa belli ederdi canım için rahat olsun :31:

kesinliklee :16: burhan da gelsin bi bakıym niyeti neymiş anlarım şıp diye :27::1:

athenaya gideriz diye konuşmuştuk eger caymazsa anlarsın orda niyetini :1::1:

yukarıda gizeme yazdım canım :17:

yaa kıskanmaktan kaynaklanıyor da bizde anne evladıyız bee, benm annem de kıskanıp onun oglunu mu kötülesin yani :20:

bişey olmaz yaa sanmıyorum böyle devam eder :26: kıskanma derecesinde olsa belli ederdi canım için rahat olsun :31:

Gerçi bende sanmıyorum canım Allah için bizi yan yana görünce mutlu oluyor gözlerinin içi gülüyor:16: Beni mutlu etmeye çalışıyor:16:

kızlar ben kaçarrr :10::10::10:

iyi geceleeeeer :3::3::54::54:

İyi geceler canım:16:
athenaya gideriz diye konuşmuştuk eger caymazsa anlarsın orda niyetini :1::1:

yukarıda gizeme yazdım canım :17:

yaa kıskanmaktan kaynaklanıyor da bizde anne evladıyız bee, benm annem de kıskanıp onun oglunu mu kötülesin yani :20:

Nasıl bir insanmış o öyle ya:26::47: Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil:52:

Nasıl bir insanmış o öyle ya:26::47: Bırak canım niye içinde kalsın hala densizin tekiymiş resmen.. Bizim anneler kız annesi canım oğlan anası değil:52:

densizdi işte canım, yoksa kötü bir insan degildi yani :50: bu saçma lafları olmasa beni sevdigine de inanıyordum da çok kırıyordu bazen saçma sapan sözleriyle, bide aşırı yakın tavırlarıyla işte :26: odaya pat diye girmek nedir yaaa :53:

ayy neyseee, bulmuş şimdi kendine zayıf bi gelin gül gibi geçinip giderler inşallah :27:

densizdi işte canım, yoksa kötü bir insan degildi yani :50: bu saçma lafları olmasa beni sevdigine de inanıyordum da çok kırıyordu bazen saçma sapan sözleriyle, bide aşırı yakın tavırlarıyla işte :26: odaya pat diye girmek nedir yaaa :53:

ayy neyseee, bulmuş şimdi kendine zayıf bi gelin gül gibi geçinip giderler inşallah :27:

Benim kv kapıyı vuruyor bizden ses gidince gel falan diye sonra açıyor canım normali bu bence aynı şekilde kardeşide öyle:26: Ben kilo vercem diye korkuyorlar zayıflamam lazım dedim de annesi sakın kızım böyle çok güzelsin diyor:27:

Benim kv kapıyı vuruyor bizden ses gidince gel falan diye sonra açıyor canım normali bu bence aynı şekilde kardeşide öyle:26: Ben kilo vercem diye korkuyorlar zayıflamam lazım dedim de annesi sakın kızım böyle çok güzelsin diyor:27:

yaa normali zaten kapı vurmaktır :34: ben odamda yalnızken bile annem önce kapıdan seslenir de öyle girer yani, değil ki ben nişanlımla odada yalnız olacagım anam dann diye girecek :53: çok ayıp şeyler aam diyemiyordum ki kadına kapıyı çal da gir diye :53:

yaa beni fiziksel olarak da begenmek zorunda degillerdi hiç bi zamanda öyle bir derdim olmadı :34: oğlu begenmiş almış anasına ne yanii :19: ama herşeyin bi söyleme uslubu var, şimdi kaynanan senin zayıflamanı istemiyormuş mesela dimi, sana dese ki zayıflayınca zargana gibi olursun diye :53: hoş olur mu :20:

demek istedigim bu yani, bana kilo almamam gerektigini güzelce söylese anlardım ama böyle gidersen şuna benzeyeceksin diye 50 yaşında, benm 2 katım kadın örnek verilir mi :53: yuhh yaniii :20::20:

Gerçi bende sanmıyorum canım Allah için bizi yan yana görünce mutlu oluyor gözlerinin içi gülüyor:16: Beni mutlu etmeye çalışıyor:16:

İyi geceler canım:16:

ne güzel canım kıskansa şimdi de yapardı için rahat olsun :16:

Back
X