• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kızlar nişanda kızın kıyafetini erkek, erkeğin kıyafetini kız alır ya hani, benim de bildiğim erkeğe damatlık alındığı yani 2 tane ayrı kıyafet mi alınıyor? Biz nişan da giydiğini düğünde de giysin istemedik diğer türlü mü yoksa bilemedim? Birileri beni aydınlatsın lütfen..:26:

Günaydınn.:) Kızlar bende bir sey sormak istiyorum kına da kız tarafına ve erkek tarafına düşen görevler nelerdir..?

kuzum kafasına göre bişeyler yapacagına sana sormaları daha güzel bence :34: önemsediklerini gösterir ki emino l burda çok insan o önemsenme için takla atabilir :27:

ayy şimdiye eve gitmişsindir sanırım :26: güzel haberlerle gelirsin inşallah :18:

haberler güzel :66: annem konuşmuş babamla tama gelsinler tabi tanışalım demiş, ama önce abisine de soralım demiş :62: yani pazar abim çalışmazsa eğer çağıracağız :32:

Hep oyle olur ya zaten planli istemezsin oyle denk gelir :) lilly bizi unuttu demek :( gizem geri sayim yapiyor :) selen de bi an once halletse isini de rahatlasa

ahh kuzum sağol inş her şey hallolurda rahatlarım hayırlısıyla :16:

aynen yaa :27:

bide orda pek tanımadıgım kişilerde var ya herşeyimi anlatamıyorum ben :17: burda da yazdıklarımı herkes görür tabi o ayrı da yine de burası daha özel gibi geliyor bana :17:

aynen bende burada çok rahatım değişik biri girdiği zaman sohbete sinir oluyorum :52: bizim grubumuz bi tane :16:

Günaydın :) nasılsınız

günaydın canım :16:

Kızlar nişanda kızın kıyafetini erkek, erkeğin kıyafetini kız alır ya hani, benim de bildiğim erkeğe damatlık alındığı yani 2 tane ayrı kıyafet mi alınıyor? Biz nişan da giydiğini düğünde de giysin istemedik diğer türlü mü yoksa bilemedim? Birileri beni aydınlatsın lütfen..:26:

bak benimde bu hiç aklıma gelmemişti :44: nişanda damat bohçası için zaten pantolon gömlek kravat vs alınıyor ya onları mı giyiyor nişanda acaba..:26:

Yani mesala bindallıyı kına kıyafetini erkek tarafı alıyo bizde ama çerez ve kınayı kım alır..? nişanlımın ailesi uzakta henüz konusulmadı bunlar bende evde ılk evlenecek kısı olacagım için tecrübesiziz biraz ailecek..:)

çerezi erkek tarafı alır canm :26:

Yani mesala bindallıyı kına kıyafetini erkek tarafı alıyo bizde ama çerez ve kınayı kım alır..? nişanlımın ailesi uzakta henüz konusulmadı bunlar bende evde ılk evlenecek kısı olacagım için tecrübesiziz biraz ailecek..:)

Valla onları da erkek tarafı alıyor canım, kuzenim evlenirken öyle olmuştu. :31:

günaydın canım :16:

bak benimde bu hiç aklıma gelmemişti :44: nişanda damat bohçası için zaten pantolon gömlek kravat vs alınıyor ya onları mı giyiyor nişanda acaba..:26:

Aynen, bizim de böyle bohçaya zaten gömlek kravat, kemer, pantolon koyacağız, ama nişanımız bohçadan önce olduğundan o kendine klasik kıyafet aldı. Bende şimdi bohçaya dediklerimi koyup, düğünde ise damatlığını alacağım ayakkabısıyla. :31:

Ya bu bohçalar Nişan zamanı mı, düğüne yakın mı götürülüyor?
:26:

Son düzenleme:
Naber seleen nasılsın :)

iyiyim canım sen nasılsın :21:

Aynen, bizim de böyle bohçaya zaten gömlek kravat, kemer, pantolon koyacağız, ama nişanımız bohçadan önce olduğundan o kendine klasik kıyafet aldı. Bende şimdi bohçaya dediklerimi koyup, düğünde ise damatlığını alacağım ayakkabısıyla. :31:

Ya bu bohçalar Nişan zamanı mı, düğüne yakın mı götürülüyor?
:26:

kız bohçası zaten nişan günü geliyor da erkeğinki de o akşam verilir heralde ben öyle yaparım :26::26:
tabi iki takım almış oluyoruz hem düğün hem nişan bohçası için..:25:

iyiyim canım sen nasılsın :21:

kız bohçası zaten nişan günü geliyor da erkeğinki de o akşam verilir heralde ben öyle yaparım :26::26:
tabi iki takım almış oluyoruz hem düğün hem nişan bohçası için..:25:

Bizim bohça işimiz isteme ve nişan arasındaki 1 günde yapılacak ve bana yapılacak sadece, biz nişandan sonra onunkini yapıp uygun bir zaman da götüreceğiz. Ama bildiğim onlar size siz onlara götüreceksiniz canım..

Ama onlar da söz kıyafeti, nişan kıyafeti ( ayrı olursa) 2 tane almış oluyorlar canım, bizim söz-nişan bir diye bana da bohçaya kıyafet konulacak.:34:

Son düzenleme:
Bizim bohça işimiz isteme ve nişan arasındaki 1 günde yapılacak ve bana yapılacak sadece, biz nişandan sonra onunkini yapıp uygun bir zaman da götüreceğiz. Ama bildiğim onlar size siz onlara götüreceksiniz canım.. :34:

yani nişandan sonra onlara ziyarete gideceğiz ve bohçayı vereceğiz öyle mi :44::44:

Back
X