markete çıkmıştım da canım biraz geç gördüm kusura bakma ve şaşırdım okuduklarıma, senin bu kadar dolu oldugunu bilmiyordum ben

sevgilinin tavırları klasik erkek tavırları aslında, onlara göre gereksiz şey düğünle ilgili olan tüm hazırlıklar

inan bana bire bir aynılarını eski nişanlımdan da duyuyordum

biz yapımız geregi fedakarız, onlar da bunu kullanıyorlar demeyecegim ama nasıl olsa bi tane yaptık 3 tane daha yaparız diye düşünüyorlar

ki senin sevgilinde durum farklı, şöyle ki baba faktörü var ortada ve anladıgım kadarıyla adam baskın

yani sevgilinin de eli kolu baglanmış durumda, iki tarafında gönlünü yapması lazım, bu durumda da genelde sana patlar tabiki, babasına pek sözü geçemez çünkü
sen önce bi nişanı hallet, hiç başka bişeye takma kafanı şimdilik

babası bikaç gün kalabilirmiş de nasıl olsa, o zaman konuşursunuz. sevgiline de sakince anlat, zaten senelerdir berabersiniz düğün için 2 sene daha beklemek anlamsız. senin istedigin düğün de bilmem hangi sarayın bahçesinde, bilmem hangi sanatçıların katılımıyla yapılacak bi düğün degil, gayet makul bişey, bunu babasına ikna etsin

Allah çene vermiş insanlara sevgilin de bunu babasının karşısında kullansın bi zahmet