• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Çooook zoooooooooorrr:26::47:

Hahaha ay keyfimden çatlayabilirim:27::27::27: Tam konuşuyoruz mesaj atmayı kesti bir saat boyunca yazmadı bende tek kelime yazmadım sonra cevap yazdı biri gelmiş nette sorun varmış ondan yazamamış.. Ben de yarım saat boyunca cevap vermedim aşkım ordamısın yazdı yine cevap yazmadım uyudun mu :( yazdı bu sefer uyumadığımı bilsin diye sadece tamam hayatım yazdım :52::52::52: Nerelederdeydin yazmış bende film izliyordum görmemişim yazdım:27::27::27: Tamam yazdı güldü hahaha ay nasıl keyiflendim nasıl anlatamam :27::27::27: Şimdi cevap vermeyi de düşünmüyorum 11de iyi geceler mesajı atıyorum nasılsa yeter ona:27:

:27::27::27:

yaa bak işte bunu diyprum sana bugnn, aynısını ona da hissettirr diyee :52::52: bak hemen orda mısınlar uyudun mu lar başlamış oohhh :52::52::52: tabi çok da abartma da sen yine de, ters tepmesin bide :37:

:27::27::27:

yaa bak işte bunu diyprum sana bugnn, aynısını ona da hissettirr diyee :52::52: bak hemen orda mısınlar uyudun mu lar başlamış oohhh :52::52::52: tabi çok da abartma da sen yine de, ters tepmesin bide :37:

Ters teperse bende ona teperim valla hiç acımam :27::27: Hahaha ay şuan ağzım kulaklarımda resmen:27::27: Daha dün uyardım birde ohhhhhh canıma değsin:27::27: Şimdi mesaj atayım mı atmayayaım mı onu bilemedim danışayım sana:27:

Back
X