Aynen öyle herkesin bir kusuru vardır ailesi sanki dört dörtlük mü? Yani beni istemeye geleceklerken bile kendimizi onlara göre ayarladık bu bile sabredilmesi için bir sebeptir, ama benim ki o yapmamız gereken bişey olarak gördüğünden, bir de şöyle değerlendiriyor o, hani benim neyimi gördü? Baban beni sevmiyor gibi, halbuki alakası yok. Yerinde kim olsa babam aynı şekilde olacaktı, tek farkla annem yaşasaydı bu kadar sert olamazdı, annem bir şekilde yumuşatırdı onu.
Evet canım herkes artık daha rahat edersiniz diyor ama bir de bana sorun bizde nişan tam tersi, dediğim gibi annemin olmaması da bu pürüzlere büyük etken, babam geçen sene ben söz yaparsam 6 ay içinde evlendiririm derdi, sonradan zamana bıraktı ama böyle olacaktı bıraksa da bırakmasa da, şahsen ben nişanlı mıyım anlayamıyorum? Hiç bir farkı yok flörtümden, ama elimden bişey gelmez babam..
Herkesin kusurları vardır, kendi ailesi dört dörtlük mü? Nişan işimiz saçma sapan bişey yüzünden 1,5 ay ileri atıldı, babası gelemeyecekmiş babamın haberi var geleceklerinden tesadüfen öğrendik bunu kendisi arayıp ne zaman geliyorsun diye sormasa babası gelecek diye bekliyoruz, yine uzatmadım, kin gütmek aklımın ucundan geçmedi. Babası çalışıyormuş 3 gün kalabilirmiş en fazla, herşeyi 3 güne sıkıştırdık bunları kendim için yapmadım herhalde? Kaldı ki babam '' biz kız tarafıyız, biz ne zaman istersek o zaman gelecekler '' demesine rağmen ben karşıma alıp konuştum ikna ettim.
3 ay sonra düğün olacakmış gibi 3 günde nişanı yaptık, babasıyla babam hiç bişey konuşmadan babası '' düğünü konuşmaya geleceğim '' diye geri döndü onu da babama söylemedi nişanlıma söylemiş, o bana ben babama söyledim. Üstüne erkek arkadaşıma bu sene düğün yapamam demiş, yani acele ettirldiğimizle kaldık. Ve ben bunun babasının zaman kazanmak için yaptığını biliyorum, 3 ay' dan önce gelmeyecek, Kış ortasında gelir ve 2015 Sonbaharına düğün yapalım dese emin olun hiç şaşırmam, kendime kızarım herşeyi istedikleri gibi ayarladığımdan..
Ben babamın böyle davranacağını aylar öncesinden bildirdim, hiç bişeyi nişanlım gibi şansa bırakmam. Babamın yapısı bu bak annem de yok benim işimiz nişanı uzatırsak çok zor, çok yıpranırız ayrıca babamla aran kötü olsun da istemiyorum çünkü benim babamdan başka kimsem yok dedim. Bişey olmaz, bende sık sık gelmem derken şimdi gördüğünüz gibi.
İşte böyle, smuwila hep anlayış gösterecek çünkü smuwila mecbur, ama onların gönlündeki ne varsa herşey öyle gidecek, bir tane kusura müsemma yok..