- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
- 448
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #11.661
maaşı az, çalışma saatleri çok fazla hala işteyim cumartesi yarım gün olması gerekirken, böyle işte![]()
Asgari ücret mi alıyorsun canım sen ? Ne mezunuydun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maaşı az, çalışma saatleri çok fazla hala işteyim cumartesi yarım gün olması gerekirken, böyle işte![]()
Asgari ücret mi alıyorsun canım sen ? Ne mezunuydun
uluslararası ilişkiler mezunuyum 5 sene okudum, asgari ücret alıyorum devletin hali bu ne yazıkki..
okumasam daha iyiydi..yine de çok şükür ne diyim![]()
Kpss yi kazanırsın inşallah canım hazırlanıyordun sen değil mi :26:
benim orucum olmadı kendimi çok kötü hissediyorum :85:
benim orucum olmadı kendimi çok kötü hissediyorum :85:
ne gülüyonniye ki kırmızı kart mı yedin![]()
ne gülüyon
ezan okunduktan çook sonra kola içmism![]()
.neden olmadı kuzum, adet mi oldun![]()
ezan okunduktan çook sonra kola içmism![]()
neden olmadı kuzum, adet mi oldun![]()
dustaydım çıktım 3:34 dü, benim izmit imsakı 3:33 diye aklımda kalmıs. İçtim. ama oyle değilmis. 3:23 müs, burası da 3: 27 imisnasıl yani yanlışlıkla mı anlamadım, ezan saatini mi bilmiyordun yoksa![]()
dustaydım çıktım 3:34 dü, benim izmit imsakı 3:33 diye aklımda kalmıs. İçtim. ama oyle değilmis. 3:23 müs, burası da 3: 27 imis![]()
oyy kötü olmuş neyse vardır bunda da bir hayır bilerek yapmadın ya..kaza yaparsın![]()
yemedim yine de :/ belki Allah kabul eder. Sonra kaza da yapacam :.(
aa yemediysen bişey, orucun olabilir sonuçta bilemeyerek içmişsin..
ama sen yine bir araştır canım![]()
aptal kola pis kola püüüüüüüüüüüüüü ona![]()
.
.
.
.((((((((
.
.
bende kendimi sıka sıka bir hal oldum sanki istemeyince gelmiyordünden beri sancım var inşallah ezana kadar bişey olmaz :18:
amin cerenim aminn![]()
babanla çalışman daha iyi ya, rahat kaytarırsın iştenhem bak sevgilinin söyledikleri de mantıklıymış, size alışırlar hem
siz o zamanı 1 seneye çekersiniz, önümüzdeki yaz da düğün olur
![]()
öyle yapıcam canım :)bilerek içmemişsin ya canım, Rabbim niyetini biliyor sonuçta kabul etmiştir inşallahama garanti olsun diye ramazandan sonra kaza da yaparsın
benm . günü tam kpss nin oldugu güne gelecek eger günler şaşmazsazaten saat oturasım yoktu sınavda erkenden çıkarım artık
![]()