• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Kpss yi kazanırsın inşallah canım hazırlanıyordun sen değil mi :26:

evet canım gizli saklı ders çalışıyorum burda :25: geçen sene de hazırlanmıştım temelim var bakalım kısmet...ama ben uzmanlık istediğim için süreç çok uzuyor, o yüzden iş bakmam lazım..
çok az kaldı haftaya cumartesi-pazar Allah yardımcımız olsun :31:

.
.
.
.:(((((((((

.
.

bilerek içmemişsin ya canım, Rabbim niyetini biliyor sonuçta kabul etmiştir inşallah :16: ama garanti olsun diye ramazandan sonra kaza da yaparsın :34:

bende kendimi sıka sıka bir hal oldum sanki istemeyince gelmiyor :9: dünden beri sancım var inşallah ezana kadar bişey olmaz :18:

benm . günü tam kpss nin oldugu güne gelecek eger günler şaşmazsa :53: zaten saat oturasım yoktu sınavda erkenden çıkarım artık :37:

amin cerenim aminn :16::16:

babanla çalışman daha iyi ya, rahat kaytarırsın işten :27: hem bak sevgilinin söyledikleri de mantıklıymış, size alışırlar hem :34: siz o zamanı 1 seneye çekersiniz, önümüzdeki yaz da düğün olur :32:

Bn evde surat asacağım ya yine de
Şimdi ramazan da geldi ya flört ediyoruz günaha giriyoruz modlarındayım
Yani biraz daha anlayıslı olamaz mı ailem anlamıyorum :50:

bilerek içmemişsin ya canım, Rabbim niyetini biliyor sonuçta kabul etmiştir inşallah :16: ama garanti olsun diye ramazandan sonra kaza da yaparsın :34:

benm . günü tam kpss nin oldugu güne gelecek eger günler şaşmazsa :53: zaten saat oturasım yoktu sınavda erkenden çıkarım artık :37:
öyle yapıcam canım :)
sence 20 günde 10-15 kilo verebilir miyim ?

Back
X