• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

acı olacak biraz bu söytledigim ama, bu şekilde yaparsan bigun geçer karşına ve der ki yok arkadaş ben seninle evlenemem sen nefes bile aldırmazsın bana :34: benm eski nişanlımdan en büyük soğuma sebeplerimden biri buydu, inan ben gelecegi düşündükçe boguluyordum artık :34:

ben bitek cumartesi sabah girecem ona da laf olsun diye girecem ya tır geçsin isterse dışarıdan hiç takmıyorum kafama :27: sınavın sonuna kadar dursam bari, kesin benm tuvaletim gelir erken çıkaırm :27:

Psikolojisini bozdum ben onun. Ya empati kuruyorum. Düşünsene hep beraber gidicekler. O kız var die yok ben gelmeym mi desin. Ben olsam diyemezdm heralde. Sonuçta bütün arkadasları orda. Abarttığımı düşünüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Psikolojisini bozdum ben onun. Ya empati kuruyorum. Düşünsene hep beraber gidicekler. O kız var die yok ben gelmeym mi desin. Ben olsam diyemezdm heralde. Sonuçta bütün arkadasları orda. Abarttığımı düşünüyorum

valla gülüm benm bi arkadaşım ispanyaya gitti erasmusa geçen sene, sevgilisi çok bunalttı onu diye en sonunda yeter dedi ayrıldı çocuktan :34: çocuk hatasını anladı da kendini affettirmek için ispanyaya gitti, zor barıştılar :34: bence kendini bu duruma düşerme ona güven ve bekle :34:

valla gülüm benm bi arkadaşım ispanyaya gitti erasmusa geçen sene, sevgilisi çok bunalttı onu diye en sonunda yeter dedi ayrıldı çocuktan :34: çocuk hatasını anladı da kendini affettirmek için ispanyaya gitti, zor barıştılar :34: bence kendini bu duruma düşerme ona güven ve bekle :34:

Oyy gidemem de oturur kalırım :)

gerçekten mi:53::53: kaç zaman oldu görüşmediniz mi hiç :25:

bikaç gün önce konuştuk grupça, megersem adam bi önceki gün arkadaşları aramış ama beni aramamış :53: sebebi de evdeyim ya musait olmayabilirmişim, yaşım 14 sanki :47: bende kestim biletini, saçma sapan bahanelerle uğraşan bi adamla ben hiç uğraşamam ne hali varsa görsün :47:

bikaç gün önce konuştuk grupça, megersem adam bi önceki gün arkadaşları aramış ama beni aramamış :53: sebebi de evdeyim ya musait olmayabilirmişim, yaşım 14 sanki :47: bende kestim biletini, saçma sapan bahanelerle uğraşan bi adamla ben hiç uğraşamam ne hali varsa görsün :47:

Haydaaaa ne oldu ona yaa:53::53:

Back
X