Kız İsteme 2014 yaz aylarında sözlenecekler! Gelin bi hesap kitap yapalım :)

Noluyo kızlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amann sözlüm iki gün üst üste beni ekti bugün kendisi dışarda geziyor birde bana neyin var diyor ölcem sıkıntıdan evde hala noldu diyo bana:41::41:

senin bi üst modelinim :52:
hayatm cok ters su sıralar her sey ...... bildiğin:53:
hallolmazda :30:

Ben kendime bu haldeyken tahammül edemiyorum üst modelim daha da kötüdür:26::26: Neden hallolmasın ki:26:

Amann sözlüm iki gün üst üste beni ekti bugün kendisi dışarda geziyor birde bana neyin var diyor ölcem sıkıntıdan evde hala noldu diyo bana:41::41:

Ben kendime bu haldeyken tahammül edemiyorum üst modelim daha da kötüdür:26::26: Neden hallolmasın ki:26:

Enee niye öyle yaptı kii. Yani dün bu yüzden sıkıntı olmuştu. Belki önceden söz vermiştir?

Enee niye öyle yaptı kii. Yani dün bu yüzden sıkıntı olmuştu. Belki önceden söz vermiştir?

Yok canım bu akşam belli oldu =) Perşembe günü çıkalım dedik uyuyakaldı surat yaptım cuma çıkarız dedi cuma da yemeğe gittiler bugün de kendi keyfini yapıyor işte

Yok canım bu akşam belli oldu =) Perşembe günü çıkalım dedik uyuyakaldı surat yaptım cuma çıkarız dedi cuma da yemeğe gittiler bugün de kendi keyfini yapıyor işte

Sen niye arkadaslarınla plan yapmıyosun? Kendisine bağımlı gibi görmesn seni. Yani sende çık gez dolaş. Ondan başka dünyanın da var olduğunun farkına varsın biraz. O sana desin çıkalım mı diye.

anlat bakaaam ne oldu geneee :27:

Bugün dışarda arkadaşlarıyla geziyor ne var bunda deme iki gündür beni ekiyor biliyorsun canım..

Sen niye arkadaslarınla plan yapmıyosun? Kendisine bağımlı gibi görmesn seni. Yani sende çık gez dolaş. Ondan başka dünyanın da var olduğunun farkına varsın biraz. O sana desin çıkalım mı diye.

Canım benim bütün arkadaşlarım evli ikisi hamile diğerleri çocuklu yani hadi çıkalım gibi bir durum olmuyor:26:

Bugün dışarda arkadaşlarıyla geziyor ne var bunda deme iki gündür beni ekiyor biliyorsun canım..

Canım benim bütün arkadaşlarım evli ikisi hamile diğerleri çocuklu yani hadi çıkalım gibi bir durum olmuyor:26:

Hmm. Anladım canımm. Sakin ol bakalm ya

Hmm. Anladım canımm. Sakin ol bakalm ya

Sakin olamam canım artık hep iki gündür götünü kaldırıp çıkmadı dışarı arkadaşları çağırdı hop saniyesine çıktı bajalım yarın sinemaya gideriz diye konuştuk kaç gün önce hiç sesimi çıkarmayacağım kendisi hatırlasın..

yazk olacak işte:ssz:

yok be canım o kadar da değil..

bu sefer sonuna kadar haklısınnn :47:

Peki ne yapmalıyım.. Dışarı çıkacağını söyleyince ooo peki bakalım dedim çıktı işte ben soğuk konuştum keyfin yok gibi dedi yoo neden olmasın var dedim tamam o zaman bitanem :D böyle yazmış birde. Yok işte keyfim belli.. Ve kuzenim kalmaya gelecek sende kardeşini al beraber çıkarız dedim daha hafta başı.. Perşembe uyudu cuma ailesi yemeğe gitti falan.. Surat yapınca ben ne yapayım diyor..

evet yine benim ayarlarımı düzeltin sinirliyim hiç yoktan yere:27:

sana ben iyi geliirm şimdi merak etme :23:

senin bi üst modelinim :52:
hayatm cok ters su sıralar her sey ...... bildiğin:53:
hallolmazda :30:

uzun zamandır sarılmadım ben sana ondan terstir herşey, gel bi sarılayım :29:

inanmayacaksın ama bu sefer haklısın :27::27:

sen tepkini nasıl belli ettin bakalım paşaya bi onu de bakalım önce :34:

Sakin olamam canım artık hep iki gündür götünü kaldırıp çıkmadı dışarı arkadaşları çağırdı hop saniyesine çıktı bajalım yarın sinemaya gideriz diye konuştuk kaç gün önce hiç sesimi çıkarmayacağım kendisi hatırlasın..

yok be canım o kadar da değil..

sakın öfkene yanılıp mesaj atma ona, tamamen geri çek kendini, ne bu gece mesaj yaz, ne o yazarsa cevap ver, ne de yarını hatırlatacak bişey yap...

tamamen sessiz ol yani...

sana ben iyi geliirm şimdi merak etme :23:

uzun zamandır sarılmadım ben sana ondan terstir herşey, gel bi sarılayım :29:

inanmayacaksın ama bu sefer haklısın :27::27:

sen tepkini nasıl belli ettin bakalım paşaya bi onu de bakalım önce :34:

İşte mesaj attı bugün çıkcam diye ooo iyi bakalım dedim burda ima var zaten.. Sonra çıktı bu soğuk yazıyorum gülücükler saçmıyorum keyfin yok gibi dedi yoo var neden olmasın dedim tamam o zaman bitanem :D cevap bu.. Öküz katıksız öküz.. Şimdi de gittik yazdı tamam dedim sadece anlar yani..

sakın öfkene yanılıp mesaj atma ona, tamamen geri çek kendini, ne bu gece mesaj yaz, ne o yazarsa cevap ver, ne de yarını hatırlatacak bişey yap...

tamamen sessiz ol yani...

Ben yazmam da o yazarda cevap vermezsem bu sefer dışarı çıktı diye surat yapıyorum sanacak haksız ben olacağım :26:

Back
X