- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.541
Benim ki halledilir senin neyin var![]()
Noluyo kızlar :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ki halledilir senin neyin var![]()
senin bi üst modelinimBenim ki halledilir senin neyin var![]()
Noluyo kızlar :)
senin bi üst modelinim
hayatm cok ters su sıralar her sey ...... bildiğin
hallolmazda![]()
Amann sözlüm iki gün üst üste beni ekti bugün kendisi dışarda geziyor birde bana neyin var diyor ölcem sıkıntıdan evde hala noldu diyo bana
Ben kendime bu haldeyken tahammül edemiyorum üst modelim daha da kötüdür:26::26: Neden hallolmasın ki:26:
Enee niye öyle yaptı kii. Yani dün bu yüzden sıkıntı olmuştu. Belki önceden söz vermiştir?
evet yine benim ayarlarımı düzeltin sinirliyim hiç yoktan yere![]()
Yok canım bu akşam belli oldu =) Perşembe günü çıkalım dedik uyuyakaldı surat yaptım cuma çıkarız dedi cuma da yemeğe gittiler bugün de kendi keyfini yapıyor işte
anlat bakaaam ne oldu geneee![]()
Sen niye arkadaslarınla plan yapmıyosun? Kendisine bağımlı gibi görmesn seni. Yani sende çık gez dolaş. Ondan başka dünyanın da var olduğunun farkına varsın biraz. O sana desin çıkalım mı diye.
Ben kendime bu haldeyken tahammül edemiyorum üst modelim daha da kötüdür:26::26: Neden hallolmasın ki:26:
uğraşan yok çünkü![]()
Bugün dışarda arkadaşlarıyla geziyor ne var bunda deme iki gündür beni ekiyor biliyorsun canım..
Canım benim bütün arkadaşlarım evli ikisi hamile diğerleri çocuklu yani hadi çıkalım gibi bir durum olmuyor:26:
yazk olacak işteAmannn boşverr kendileri kaybeder![]()
Yok canım bu akşam belli oldu =) Perşembe günü çıkalım dedik uyuyakaldı surat yaptım cuma çıkarız dedi cuma da yemeğe gittiler bugün de kendi keyfini yapıyor işte
Hmm. Anladım canımm. Sakin ol bakalm ya
yazk olacak işte![]()
bu sefer sonuna kadar haklısınnn![]()
evet yine benim ayarlarımı düzeltin sinirliyim hiç yoktan yere![]()
senin bi üst modelinim
hayatm cok ters su sıralar her sey ...... bildiğin
hallolmazda![]()
Amann sözlüm iki gün üst üste beni ekti bugün kendisi dışarda geziyor birde bana neyin var diyor ölcem sıkıntıdan evde hala noldu diyo bana![]()
Sakin olamam canım artık hep iki gündür götünü kaldırıp çıkmadı dışarı arkadaşları çağırdı hop saniyesine çıktı bajalım yarın sinemaya gideriz diye konuştuk kaç gün önce hiç sesimi çıkarmayacağım kendisi hatırlasın..
yok be canım o kadar da değil..
sana ben iyi geliirm şimdi merak etme
uzun zamandır sarılmadım ben sana ondan terstir herşey, gel bi sarılayım
inanmayacaksın ama bu sefer haklısın![]()
sen tepkini nasıl belli ettin bakalım paşaya bi onu de bakalım önce![]()
sakın öfkene yanılıp mesaj atma ona, tamamen geri çek kendini, ne bu gece mesaj yaz, ne o yazarsa cevap ver, ne de yarını hatırlatacak bişey yap...
tamamen sessiz ol yani...