- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi MecnununLeylasi
- #13.861
Yazlık varken otelve yalnız yaşamaya ikna etmek annen özel ders falan veriyormu acaba
![]()

bana özel ders veriyor işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazlık varken otelve yalnız yaşamaya ikna etmek annen özel ders falan veriyormu acaba
![]()
![]()
![]()
bana özel ders veriyor iştekuzum diyorum sana annem inanılmaz sakin bir kadındır, babama karşı asla kötü söz kullanmaz, ona bagırmaz, suçlamaz, ne yaptıracaksa tatlı dille yaptırır
inan bana tek yaptıgı şey bu. yoksa babam aksi bir adamdır benim, baksana beni kocaya vermeye kalktı onun dedigini yapmayacam diye, bir arada eger böyle davranacaksan eşyalarını alıp gidebilirsin, sana hakkımı helal ediyorum diye nazikçe evden kovmuştu beni
çünkü ben asabiyim, babama cevap veririm, biz baya kavgaya tutuşuruz yani babamla
ama diyorum ya bana bunları söyleyecek kadar asabi bir adama karşı annem asla malzeme vermez ona, sakince mantıklıca sorunları söyler ve çözer
![]()
Vay be akıllı kadınmış annenEvet aslında çok mantıklı karşılıklı çemkirince kaybeden hep biz oluyoruz böyle olmak lazım demek ki.. İyi hadi kocaya gitmekten de kurtulmuşsun
![]()
ayy dur hemen ilgileneyim onunla da yazıktır![]()
mimar kızla da ilgilendigime göre ben artık yatayım hanımlarsiz devam edin konuşmaya ben yarın yakalarım sizi kaldıgınız yerden
![]()
mimar kızla da ilgilendigime göre ben artık yatayım hanımlarsiz devam edin konuşmaya ben yarın yakalarım sizi kaldıgınız yerden
![]()
ben de yatıyorum artık
iyi uykulaaar
cereeeeeeeen, dediklerimi aklından çıkarma![]()
benim de facebook um var ki![]()
tamam, ben sana özelden linkimi atıyorum o zaman, eklersin beni![]()
Valla canım ya benim faceye bir çare bulamadık yeni tel alayım o zaman numaramı yazarım whassapp tan konuşuruz benim tel onu yükleyince donuyorda mecbur sildimevet en iyisi bir süre böyle düşünmek canım
ama seninkiler çok şekerler ya ben bayılıyorum hala küsüp barışabilen çiftlere demek ki hala sevgi var Çok şekerler
![]()
senlede ekleşelim tatlım kalkınca özelden linki atarsın bana
sizde face de arkadaş mısınız yoksa![]()
kalktıgıma göre linki atarım şimdi sana canımayrıca aramızda kalsın ama cerenin face i sevgilisiyle ortaK oldugu için kimseyi eklemiyor o face e
![]()
biliyordum canım ortak olduğunu face lerinin, ondan şaşırdım zaten![]()
biliyordum canım ortak olduğunu face lerinin, ondan şaşırdım zaten![]()
artık facebook arkadaşıyız![]()
beni neden eklemedinnn![]()
evett artık face den konuşuruz buraya hacet yok![]()
buranın keyfi başka amaaa![]()
evett artık face den konuşuruz buraya hacet yok![]()
buranın keyfi başka amaaa![]()
biz gizemle hem face te arkadaşız, hem telefon numaralarımız var ama yine de burda da kovalıyoruz birbirimizi![]()