- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
selam kızlar neler yaptınız bakalım nasıl gidiyor saç uzatma çabaları ben bu hafta 2. Tura başlayacağım bu geçen aradada hiç bişey yapmadım uzamışmı diyede hiç bakmadım bakalım nekadar uzatabileceğiz
ohh herkes memnun ne güzel
evet canım resim ekleştim diğer bölüme baktınmı?
ben 2.tura haftaya başlıycam seninle aynıyız bakalım hayırlsısı öpüyorum
Eki Görüntüle 905170 Eki Görüntüle 905171 Eki Görüntüle 905172 Eki Görüntüle 905173 Eki Görüntüle 905174
24 kasımdan itibaren 5 haftalık süreç sonuncu resim 22 aralık yani düne ait dün kür yapmadım çarşamba yapmıştım 5. kürü haftada bir en iyisi abartmamak lazım
Belli canım hızlı uzandığı normalde de, maşallah diyeyim tekrar
Benim de saçım dümdüz değildi şu an çok Minşk kese kese 2 ayda bir dümdüz yaptım :))
[video=youtube;G0eN3xMIqMg]http://www.youtube.com/watch?v=G0eN3xMIqMg[/video]
Bu şekilde kese kese düz yaptım hemen hemen :)
canım meraba şuana kadar yazılanları okudum.saçlarında uzama olduğu kesin ama bu aslında normal süreçte uzaması gereken miktar olmasın.çünkü bende yapıyorum uzamasını foto cekiyorum pek emin olamıyorum..fazla uzamıyor gibime geliyor.ben sinamekinin cok fazla uzattığını düşünmüyorum açıkcası.zaten ayda 1-2 cm saç uzar...ben yaptım bu kürü memnun kalmadım..bu arada koyduğun fotoları cok beğendim. aynı tişörtle ,aynı acıdan cekmişsin hep..bu daha iyi ankaşılmasını sağlıyor..saç renginde koyulaşma mı var ışıktan mı öyle görünüyor bu arada.bende koyacağım foto yakında..
Arkadaslar hepinize bi sorum olacakti.. sinemakiyi her hafta ayni gun yapmak zorundamiyiz
hayırrrrr canım önemli değil ben müsait olduğumda yapıyorum 4 günde 1 veya 1 haftada 1 ne zaman uygun olursam ama kafamı iyice yağlanıdırıyorum...
ben de bugün saç uzatma için dalin bebek şampuanının içine 10 tane doğum kontrol hapı kırdım. kk da çok popüler bakalım henüz ilk günüm olduğu için bir yorum yapamıyorum ama eğer etkisini görürsem buraya yazarım.
Ya canım ne bıtlendırdı anlamadım? Sampuana atıgın dogum haplarımı yoksa baska bısey mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?