Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

Günaydın canımcım :) napalım vallahi bende 2. turun 3. kürünü dün yapıp 3 saat bekletebildim ... bilmiyorum saçlarım şuan şekilsiz geliyor bana kısa saçlarım çok fazla kopuyormu uzuyormu anlamıyorum ama dün bir şampuan hazırladım kendime içinde bir ben eksiğim iğrenç kokuyoooo fakat katlanıcammmm işe yararmı bilmiyorum ama deniycem :))) sinameki kesinlikle iyi geliyor ama ben ondan eminim hemen sonuca ulaşmak istememiz yalnış sadece... 4 ay sonra hepimiz farkına varıcaaazzz diye düşünüyorum yazaaa güzell saçlarlaaa gireelim..

bende haftaya 2.tura başlayacağım bu arada saçlarımnın uzadığını fark ediyorum inşallahh yaza kadar uazar :)

Bende 4. haftama girdim kür yapmayalı.Okuldayken kliniklerden B vitamini aşırıyordum ,eve geldim tatil diye.Anneme eczaneden bir bemiks aldırtamadım arkadaş Bana eczaneci direk saç için mi deyince utanıyorum diyorum, git hadi al diyorum.Almam diyor deli ediyor beni

senin eklediğin resimde canım sinemaki kullanalar dı sanırım benden resim bekliyordun ...yorumunu alayım bak :)

Canım meraba şuana kadar yazılanları okudum.Saçlarında uzama olduğu kesin ama bu aslında normal süreçte uzaması gereken miktar olmasın.Çünkü bende yapıyorum uzamasını foto cekiyorum pek emin olamıyorum..fazla uzamıyor gibime geliyor.Ben sinamekinin cok fazla uzattığını düşünmüyorum açıkcası.zaten ayda 1-2 cm saç uzar...Ben yaptım bu kürü memnun kalmadım..Bu arada koyduğun fotoları cok beğendim.aynı tişörtle ,aynı acıdan cekmişsin hep..bu daha iyi ankaşılmasını sağlıyor..saç renginde koyulaşma mı var ışıktan mı öyle görünüyor bu arada.bende koyacağım foto yakında..

Canım video ya bayıldım keşkem uzun olsaydı da bende yapsaydım:

canım benim saçlar karameldi ilk kürü yaptığım gün orjinale döndüm sinemaki ve oryalle açılması sözkonusu olduğu için renk farklılıkları oldu saçımda ama boyamak istemiyorum artık çok yıpranmıştı ama şuan çok memnunum ipek gibi oldu herkeste farklılık gösteriyor demekki ben memnun olanlardanım 2. Periyota başlıcam bu hafta..

Bende yağlarla, lavantalarla kürlere devam ediyorum. Hatta içerden destek için biyotin takviyesi de yapıyorum.
Her ay belli bir miktar uzayan saçlarım 2-3 aydır uzamıyor. Mayısta çok kısa kesen kuaföre inat 1 yıl kuaföre gitmeme yemini ettim. Her ay bir santim bile uzasa 2014 yazına istediğim gibi belimin biraz üzerinde olacak gibiydi. Şimdi uzama durunca moralim bozuldu.
Anlamadım neyin nesi saçımda ne boya var ne de hergün düzleştirici, maşa kullanan biriyim
Sinameki de denemiştim sol tarafta alnımın üstü bir gün boyunca kaşındı durdu (

Merhaba kızlar

Sinameki , badem yağı , bimeks karışımı röfleli saçta ne gibi etki gösterir. Çok kafam karıştı. Geçen hafta denemeye başladım ben bunları. Saçlarımda da ciddi Şekilde bi dökülme Gözükmedi Açıkcası.Yardımcı olur mu deneyen arkadaşlar

ya arkadaslar bu formulu bende denedım aslındagercekten ıse yaradı saclarımı uzaatı ama asırı bı kasıntı basladı bı baktım bıtlenmısım acaba yagını mı fazla koyuyordum kı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…