- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
benimki yağlanmıyor hiç benimkindede hap var ben e vitamini b vitavimini ve bepantene koydum azcıkda yağ ama saçlarım uzamıyor( bu sığır iliği nasıl yapılıyor?
Vardı tarifi ben de alayım ilki bulup tarifi deneyeceğim ama ancak sömestr da yaparım eğer işe yararsa şöyle 2 haftada 1 yaparım herhalde :))
İliği ben mari usulü eritiyorsun sonra robottan çeken vardı parçalar da küçülsün diye saçına sürüp sıcakken sarıyorsun uzunca süre bekleyip sonra yıkıyorsun biraz zor yıkanıyormuş ama çok güzel yapıyormuş saçı Google a yazarsan bir blog yazarı denemiş saçlarını paylaşmıştınasıl yapılıyor ki bu ?
İliği ben mari usulü eritiyorsun sonra robottan çeken vardı parçalar da küçülsün diye saçına sürüp sıcakken sarıyorsun uzunca süre bekleyip sonra yıkıyorsun biraz zor yıkanıyormuş ama çok güzel yapıyormuş saçı Google a yazarsan bir blog yazarı denemiş saçlarını paylaşmıştı
nasıl yapılıyor ki bu ?
Vardı tarifi ben de alayım ilki bulup tarifi deneyeceğim ama ancak sömestr da yaparım eğer işe yararsa şöyle 2 haftada 1 yaparım herhalde :))
Bende çok kişiden duymuştum bu doğum kontrol hapını şampuana katmayı,yeni saçların çıkmasında cidden işe yaradığını söylüyorlar.Cildim tüylenmeye çok müsait doğum kontrol hapı koysam şampuanıma, hadi başımı öne eğerim saçımı yıkamak içinde elimde kolumda ki tüyler de güçlenir mi diye korkmuyor değilim.Tecrübelerine güvenerek soruyorum , böyle bir durum olmaz değil mi :)
Bende geçen yıl sömestr da yapmıştım ve bu dönemde öyle yapacağım.Babama söylüyorum sağolsun ilik alıp getiriyor, ben kasaba gidip istemeye çekiniyorum :)) Ben her hafta bir kere yapmıştım faydasını göreceksin :)
Slm canim gec cevap verdim kusura bakma.. bende basimi onume egerek yikiyorum ve hali ile bileklerime kadae da islandigi oluyor.. fakat tuylerde bi uzama soz konusu olmadi yani parmaklarimda ve bilekledimde olan yerlerde.. bence terddut etme ve basla.. tereddut etsende basla ve birsey olmadigini gorunce mutlu olacaksin :)))
Ya nerden bulunuyor bu tarifler hayret :))) anneme saclarima ilik surecegimi de soylersem herhalde beni terlikle kovalar artik :)) her hafta sinemaki yapmama bile kiziyor :)) bu ne pis seyleri suruyorsun diyo :))) eskiden bunlar mi vardi diyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?