Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

benimki yağlanmıyor hiç benimkindede hap var ben e vitamini b vitavimini ve bepantene koydum azcıkda yağ ama saçlarım uzamıyor ( bu sığır iliği nasıl yapılıyor?

Vardı tarifi ben de alayım ilki bulup tarifi deneyeceğim ama ancak sömestr da yaparım eğer işe yararsa şöyle 2 haftada 1 yaparım herhalde :))

nasıl yapılıyor ki bu ?
İliği ben mari usulü eritiyorsun sonra robottan çeken vardı parçalar da küçülsün diye saçına sürüp sıcakken sarıyorsun uzunca süre bekleyip sonra yıkıyorsun biraz zor yıkanıyormuş ama çok güzel yapıyormuş saçı Google a yazarsan bir blog yazarı denemiş saçlarını paylaşmıştı

hahaha bide bunu denerim tabii önce bi kasaba gitmem gerek

nasıl yapılıyor ki bu ?

İliği alıp az bir suda güzelce kaynat piştiğini anlarsın zaten, sonra blendar dan geçir ( çok kişi kokusunu beğenmiyor ama bence güzel kokuyor bir et manyağı olarak ilikte güzel kokuyor :) ) saf zeytinyağı ve bir kapak lavanta yağını güzelce karıştır.Sonra saçlarına diplerden itibaren yedirmeye başla istersen uçlarına da sürebilrisin tabi.Streçle ve üstünede bere geçir yada tülbentle de sarabilirsin.1-2-3 saat beklet orası sana kalmış.Sonra normal yıkar gibi yıka , eğer çıkmayacağını düşünüyorsan ilk saç kremi sür sonra şampuanla.Ben normal şampuan yapmıştım 1 kere de çıkmıştı ama tabi kişiden kişiye değişir

Vardı tarifi ben de alayım ilki bulup tarifi deneyeceğim ama ancak sömestr da yaparım eğer işe yararsa şöyle 2 haftada 1 yaparım herhalde :))

Bende geçen yıl sömestr da yapmıştım ve bu dönemde öyle yapacağım.Babama söylüyorum sağolsun ilik alıp getiriyor, ben kasaba gidip istemeye çekiniyorum :)) Ben her hafta bir kere yapmıştım faydasını göreceksin :)

bir gidemedim kuaföre grip oldum şimdi de iyileşince gidip uçlarından 1 cm falan aldıracağım ben o kadar temizledim uçlarını hala kırık var yaa

Nihayet 10. haftanın sonuna gelmiş bulunuyorum.İlk beyazlı fotoğraflarımla ,bugünkü fotoğrafım arasında 8 hafta kür yaptım şuan 2 haftalık aradayım.Diğer fotoğrafları da aynı boyuta getirmek omuz hizası ,kafa hizası ayarlamak için uğraştım ,umarım belli olmuştur uzayıp uzamadığı.Kür yaparken uzama pek olmadı gibi geldi ama dinlenme döneminde uzadığını düşünüyorum.Tabi bu benim düşüncem :)
Fotoğrafları büyütüp bakarbilirsiniz arkadaşlar.

Son düzenleme:
Kızlar ben gecen sene saç uzatma kürlerini uyguladım çokta memnun kaldım yalnız ben yağlı kürleri çok uyguladım galiba saç derimin yağ dengesi bozuldu her gün yıkamam gerekiyor. Sizce bu kürleri ne kadar sıklıkta uygulamalıyım?

Slm canim gec cevap verdim kusura bakma.. bende basimi onume egerek yikiyorum ve hali ile bileklerime kadae da islandigi oluyor.. fakat tuylerde bi uzama soz konusu olmadi yani parmaklarimda ve bilekledimde olan yerlerde.. bence terddut etme ve basla.. tereddut etsende basla ve birsey olmadigini gorunce mutlu olacaksin :)))

kızlar selaaam nasıl gidiyor sizin uzamalar 2. kürümün 2. uygulamasını yapıcam bugün herkes uzadı diyor ama benim sanki saçlarım uzamadı gibi geliyor... bilemiyorum bu aralar hoşuma gitmiyor saçlarım :2::2:

Ya nerden bulunuyor bu tarifler hayret :))) anneme saclarima ilik surecegimi de soylersem herhalde beni terlikle kovalar artik :)) her hafta sinemaki yapmama bile kiziyor :)) bu ne pis seyleri suruyorsun diyo :))) eskiden bunlar mi vardi diyo :))

Rica ederim ne demek :) Tamam bende en kısa zamanda başlayacağım o vakit bu doğum kontrol haplarına ,Saçlarımı biraz kalınlaştırsa çok güzel olacak :)

Ya nerden bulunuyor bu tarifler hayret :))) anneme saclarima ilik surecegimi de soylersem herhalde beni terlikle kovalar artik :)) her hafta sinemaki yapmama bile kiziyor :)) bu ne pis seyleri suruyorsun diyo :))) eskiden bunlar mi vardi diyo :))

Bende bilmiyorum cidden ama faydası gerçekten var :)Anneciğin çok haklı o zamanlar bunlar yoktu ancak bu kadar hava kirliliği ,bu kadar stres faktörü, bu kadar kimyasal içerikli şeyler onların zamanında yoktu.Farzı misal annemin ve benim cilt kontrolüm yapılsa kadında siyah nokta yoktur ama bende çok vardır , ne kullanıyorlardı zamanında tabi ki HİÇBİRŞEY :)) Ben ailemin yanında değilim o yüzden hiç sıkıntı olmuyor ne sürersem süreyim :)

6 . Kurumu yaptim bugun.. bana gore uzama sanki yok gibi ama ablam uzamis diyo. Bakalim 8. Kur sonrasi dinlenme surecinde insallah istedigim boya gelir... bilmiyorum sizde de oluyor mu ama sanki her hafta yapmaktan yoruldum gibi (

Ben de 7.yi yaptım pazartesi bakalım 8.kürden sonra ara verince artık uzar inşallah

Kür yapmaya ara vereli çok oldu.. sanırım artık yapmayacağım çünkü ben kendimde pek faydasını görmedim.. her ay düzenli olarak uçlarından aldırıp yaz'a kadar bende sağlıklı bir şekilde uzatmayı düşünüyorum.. :)

turplu suyu bıraktım ben de. şimdi sadece ısırgan suyu ile duruluyorum banyo sonunda. akşam duştan sonra uçlarından 1-2 cm kadar kendim kestim. otururken de elimde makas kırık, çatal gördükçe kesiyorum. bugün saçlarım bayağı canlı görünüyordu. böyle devam bundan sonra.

selam kızlar neler yaptınız bakalım nasıl gidiyor saç uzatma çabaları ben bu hafta 2. Tura başlayacağım bu geçen aradada hiç bişey yapmadım uzamışmı diyede hiç bakmadım bakalım nekadar uzatabileceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…