- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Afilli_kiz
-
Hoşgeldiiinn:)
Canım bence bir süre topuz örgü ya da toplama modellerine bakıp internetten onları uygula, her hafta 2 kez saç düzleştirsem kafamda saç kalmazdı benim herhalde bence bırak sen de düzleştirmeyi...
Haklisin gercekten bundan sonra duzlestirici yok.. oremiyorum cunku kat kat oldugu icin her yerden cikiyor ve ustler topladigim saclara kavusmuyor( en iyisi toplamak yine.. zaten toplayinca heryerden cikiyor ve daginik topuz oluyo kendiliginden :)))
Isı çok zarar veriyor keşke vermese ben de her gün maşa yapardım ama ne gelir elden özel günler dışında uzak durmalı
Kizlar bide ben sampuanimin icine 21 tane dogum kontrol hapi koymusum. banyoda saclarimi bu sampuanla yikiyorum.. markasi dalin.. inanirmisiniz benim sacimin tam tepesi sanki hep yanmis gibiydi .. kupkuru cansiz ve ic ice idi. asla ne banyoda ne kuru iken acabiliyordum. gittigim kuafor oradaki saclarin dokulur ve kel kalirsin dedi( aklima saclarimi kazitmak bile geldi ( simdi ise cok sukur gayet iyi :)) gecen hafta bim den gliss in sac bakim serumunu aldim coook iyi geldi.. tepedeki saclarin yumusacik dogal ve gayet saglikli simdi :)))
Microgynon canim .. ama ben sirf bu olsun diye almadim yani.. zaten saglik ocaklarinda ucretsiz verilir.. hangisi denk gelirse onu koyacam benhapın markası ne canım?
Microgynon canim .. ama ben sirf bu olsun diye almadim yani.. zaten saglik ocaklarinda ucretsiz verilir.. hangisi denk gelirse onu koyacam ben
Eki Görüntüle 925288 başlangıç Eki Görüntüle 925286 8. Kür
kızlar beklediğim küre ara verme zamanı nihayet geldi
benim nacizane fikrim bir sampuana bu kadar sey koyma.. cildiye doktoru olan bi arkadasim var sac dokulmesi ile gelen hastalarina badem yagi icerisine bepanthen ve evigen koydurup haftada 2 kez iki saat bekletmesini soyluyor.. bende yaptim gercekten ise yariyor. su an sinemaki yapiyorum diye ona ara verdim . sac koklerini cok yormamakta lazim.. badem yagi sampuanda etkili olmuyor pek..bende de var ama katmiyorum..Bende Yasmin koydum ama Diana 35 miydi neydi aklımda değil şuan ama en etkilisi o diyorlar ne Farkı var bilmiyorum banada Yasmini bi arkadaşım söyledi diye aldım o hep bunu kullanıyormuş ama şampuanımın bitmesine baya bi var bahara kadar rahat gider hatta yazın başına kadar bile giderbende etkili oluyor mudur bilmiyorum yani saçlarım çok zorlu benim eskiden çok çok sıktı şimdi normal ama kökten gene çıkıyor hepsi bunu görüyorum ama uzasada anlayamıyorum çünkü kalın telli bukleli ve sıfır yağlanma hiç yağlanmıyor saçlarım şampuanıma ayrıca Bemiks evigen ve bepanten ampul bir kapak çam terebentin ve bir kapak badem yağı koydum bide 21 tane Yasmin yakında maske de uygulamaya başlıycam en azından canlı dursun uzamasada
canım daha ilk kürün bitti demi yani ara vercen tekrar başlıycan biz ynı gidiyoruz :) ben başlıycam 2. Ciiye
Benim uzamayan saçlarım ;
Ceviz yağı-hint yağı-badem yağı karışımını her banyodan sonra sadece 3 damla avucumun içine alıp sadece saç uçlarıma yedirerek bildiğin çooook uzadı.
benim nacizane fikrim bir sampuana bu kadar sey koyma.. cildiye doktoru olan bi arkadasim var sac dokulmesi ile gelen hastalarina badem yagi icerisine bepanthen ve evigen koydurup haftada 2 kez iki saat bekletmesini soyluyor.. bende yaptim gercekten ise yariyor. su an sinemaki yapiyorum diye ona ara verdim . sac koklerini cok yormamakta lazim.. badem yagi sampuanda etkili olmuyor pek..bende de var ama katmiyorum..
umudunu kesme yinede canim.. benim saclarimda suan en uzun halinde ve gorsen yine de kisa yani.. bu sineaki ise yariyor.. evet gercekten biraz dokuyor ama oda yikarken.. normlde anlima dogru cok sacim yoktu benim simdi nerdeyse gozlerimin icine girecekler yeni yeni ciktilar .. ben 5 kuru bitirdim. ondan oncede badem yagi karisimini 1 ay falan kullandim.. sabredip 8 haftayi tamamlayacam.. gercekten guzel bi uzama olursa birakmayacamsinemaki felaket saç döktü bende benim bi arkadaşım 1 yıl sadece badem yağı kattı saçları sıklaştı ama onda dökülme sorunu yoktu çokluğundan beri azmış saçları ben başka bişi yapmıyorum zaten uğraşamamda sıkılıyorum artık eskiden çok istikrarlıydım ama şimdi şampuan biraz işe yaramaya başladı ben yıllardır herşeyi denedim tabi uzaması için ama daha napayım en azından güzelleşsin daha umrumda bile değil takmıyorum artık zaten takımıyorumda artık hiç umrumda bile deilne hali varsa görsün ben alıştım kendimi bildim bileli kötü saçlarla olmaya
Bence uzatmaya çalışırken bir yandan da kısa saçın tadını çıkar :)
Çoook uzun yıllar kısa kullandım ve severim de kısacık saçı, malum nişanlım saç hastası dedim uzun olacaksa tam olsun ara boylar güzel durmuyor
Ben de aslında sinemaki konusunda eksper değilim ama 8 haftadan sonra 2 hafta ara diye yapıyorum evet işlem görmüş yıpranmış saçlarda dökme yapıyormuş ama benimki de işlem görmüş açma boyama hatta cila yapıyorum arada yine hiç sorun olmadı dökülmem azaldı durdu hatta kişiden kişiye değişebiliyor bence dene çok dökülme olursa turp su denersin o da güzel onarıyormuş
8 hafta kür, 2 hafta ara ya da 3 hafta ara şeklinde yapıyorum mesela ben:)
umudunu kesme yinede canim.. benim saclarimda suan en uzun halinde ve gorsen yine de kisa yani.. bu sineaki ise yariyor.. evet gercekten biraz dokuyor ama oda yikarken.. normlde anlima dogru cok sacim yoktu benim simdi nerdeyse gozlerimin icine girecekler yeni yeni ciktilar .. ben 5 kuru bitirdim. ondan oncede badem yagi karisimini 1 ay falan kullandim.. sabredip 8 haftayi tamamlayacam.. gercekten guzel bi uzama olursa birakmayacam
dünkü turplu su yumuşattı biraz saçlarımı, canlı da görünüyor çok az ama uç kısımlar hala kurubiraz sabretmek gerek galibaa.
Kizlar bide ben sampuanimin icine 21 tane dogum kontrol hapi koymusum. banyoda saclarimi bu sampuanla yikiyorum.. markasi dalin.. inanirmisiniz benim sacimin tam tepesi sanki hep yanmis gibiydi .. kupkuru cansiz ve ic ice idi. asla ne banyoda ne kuru iken acabiliyordum. gittigim kuafor oradaki saclarin dokulur ve kel kalirsin dedi( aklima saclarimi kazitmak bile geldi ( simdi ise cok sukur gayet iyi :)) gecen hafta bim den gliss in sac bakim serumunu aldim coook iyi geldi.. tepedeki saclarin yumusacik dogal ve gayet saglikli simdi :)))
Kızlar d.kontrol hapı saçı çok kurutur şampuanın içine e vitamini katmanız gerek.Ayrıca sığır iliği maskesi tam bir mucize yeni
saçların çıktığını 2.haftada farketmeniz mümkün deneyin derim ben etilerde bir kuaföre yaptırıyorum bu maskeyi düznli olarak saç dökülmem durdu yeni saçlarım çıkıyor ek olarak saçların çok güçlü olması için solgar biotin yani H vitamini kullanıyorum.
Aynen öyle sığır iliğini bende 2-3 kere evde yapmıştım gerçekten yeni saçların çıktığını ve saçları uzattığını gördüm.Ancak kasaba gidip ilik istemekten utandığım için devam ettirmedim :) Kurusun saçlarım canım bende onu istiyorum ama yok bana mısın demiyorlar.Nasıl bir yağlı yapısı varsa artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?