Saç Uzatma Yöntemleri 2014 yazına kadar saç uzatma

ben de 2014 yazına kadar uzatmak istiyorum. malum düğünler var:))

ben sinamekiye başlayacağım hafta içi. ne zaman pilav yapıyorsam o zaman pirinç suyu süreceğim diplerime. 2-3 sefer sürmüştüm ikinci gününe diplerim çıkmaya başlamıştı.

bol bol havuç ve turp yiyeceğim ptesiden itibaren. bunlar da saçı besleyen şeyler.

saç uçlarım içinse gliserinli suya 1 hafta oldu başlayalı. saç uçlarım yumuşacık oluyor. gün içersinde 2-3 kez sıkıyorum uçlara. geceleri de yatarken örüyorum kırılmasın diye:) inşallah iyi sonuçlar alırız kızlar.

bu arada benim saçlarım sarıydı. koyulaştırdım ama aktı biraz. artık boyamamaya karar verdim. inşallah sinameki rengini daha çok akıtmaz ve diplerim çıkınca sırıtmaz. artık dip boyamak istemiyorum saçlarım erken beyazlayacak diye korkuyorum, bu yüzden koyulaştırdım zaten ayda bir zeytinyağı+yumurta sarısı ikilisini süreceğim. bir de haftada bir, 1 diş sarımsak yutmaya başladım. kokuyor diye saçıma süremiyorum. içten faydası olsun bari:) hem de antibiyotik niyetine..

bu da saçıımın boyu;

Son düzenleme:
kızlar aranızda havuç kürünü deneyen varmı deneyenlerin hepsi ayda 5-6 cm uzattığını söylüyor
Ben denemedim hiç, aynı şeyi sinameki ve turp için de söylüyorlar ama fayda görmeyenler de var kişiden kişiye değişiyor
Benim de orijinal rengim bunun gibi bir tık açık olabilir emin olamadım ben de orijinaline dönmek istiyorum
İçten içmenin faydası olur mu ki saça ben de yutayım:44:
Yumurta süremiyorum ben saçıma kokusu kalıyor gibi geliyor haftada 1 badem Hint ya da zeytin yağı uyguluyorum tip boy hep beraber
Sinameki çok dökmüş kimisinin saçını zaten çok dökülmem vardı zor durdurdum tekrar başlamasın diye denemiyorum

Gliserinli suyu ben de yapacağım beler koydun içine canım?
Pilav suyunu ilk kez duydum nasıl yani, hangi evrede alıyorsun pilavdan su

Gliserinli suyu ben de yapacağım beler koydun içine canım?
Pilav suyunu ilk kez duydum nasıl yani, hangi evrede alıyorsun pilavdan su

canım ben 125 ml. fısfıslı bir şişeye 2 parmak kadar gliserin koydum. üzerine 1 çay bardağı su koydum. kullandıkça çalkalıyorum yumuşacık oluyorr.

pilav yapmadan önce pirinç ıslatıyoruz ya. yarım saat ıslattıktan sonra suyunu saç diplerime döküyorum canım. bu kadar:)

Anladım canım, deneyeceğim teşekkürler :)

güzelim sinameki kürünü kullanmadysan tavsiye ederim çok faydalı hem uzatıyor hemde bakım yapıyor

Saç uzamama ilgili bir güncelleme yapayım istedim kızlar

Pek uzamış gibi gelmedi bana son fotoğraftan beri siz ne düşünüyorsunuz?

Ilk fotoğrafım

Sonraki

Bugünkü

Bugün dersanede bir arkadaş saçımın turunculaşmadığını iddia etti de ben de dedim benim hüsnü kuruntum mu ama nerdeyse gözüme girecek turuncu rengi şuraya bakın

biraz turunculaşmış canım bu arada ne kadar zamanlık bi fotoğraf bunlar yani 1 aylık mı?

biraz turunculaşmış canım bu arada ne kadar zamanlık bi fotoğraf bunlar yani 1 aylık mı?

Yok canım ilk fotolarda ışık farklı hep böyleydi yoksa saçlarım:) arkadaşım bugün turuncu değil saçların dedi de ondan öyle dedim :)

Ilk fotodan beri 1 ay oldu işte canım

Yok canım ilk fotolarda ışık farklı hep böyleydi yoksa saçlarım:) arkadaşım bugün turuncu değil saçların dedi de ondan öyle dedim :)

Ilk fotodan beri 1 ay oldu işte canım

o zaman uzamış canım tebrikler bu arada rengi tam olarak ne peki çok güzelmiş bayıldım doğrusu :))

o zaman uzamış canım tebrikler bu arada rengi tam olarak ne peki çok güzelmiş bayıldım doğrusu :))

Benim nefret ettiğim renk :))
Canım benim saçım küllü kumral 8.1 ile boyadım böyle oldu
Şimdi eski saçımı döneceğim inşallah:)

Şu bioblas şampuanım bitsinde sarımsaklı şampuanı bende kullanayım herkes çok övüyor ve ilk yıkamada sonuç almaya başlanıyormuş

canım şampuandan saçına zerre kadar fayda bekleme derim :) %100 organik içerikli buldum zararlı kimyasal yok içinde diyorsan ayrı mesele tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…