- 17 Haziran 2013
- 1.874
- 107
- 163
- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #3.961
senin için dakikalar geçmez
denizkabuğum sağol kuzum hayatta ençok bi bebeğim olsun istiyorum çünkü ben kimsesiz büyüdüm annemde babamda erkenden öldü kardeşlerimde evlendi ben yapayalnız kaldım o sebepten tutunacak dalım olsun istiyorum yaşama sevincim olsun karanlık yuvama ışık sızsın istiyorum çok acı çektim mutlu olmak istiyorum eşimi çok geç buldum ve çok mutluyum onunla olan mutluluğumuzun bebeğimizle tamamlanmasını istiyorum rab'bim büyüktür
selam balbtb hşgeldin canım olsun gelcek ay tekrar denersiniz elbet hayırlıysa verecektir rabbim
havva63 canım bizde seni bekliyoruz çook heyecanlıyız inanki rabbim yar ve tardımcın olsun
havvacığım umarım sonuç pozitiftir ama gebelik takvimi eklemiş anlamadım
kuzucuğumm sen nasılsın bugun hiç sesın çıkmadı :))) umarım ıyısındırr özletme kendını :)))
aynen geçmek bilmiyo sabretcem ama mecbur cnm totem yaptım işallah tutar 1 saat sonra yoksa zaten kalkacak takvim işallah kaldırmam
.hadi bakalım bu ay olcak inşallah
alcaz müjdeli haberi
hımm anladım canım acaba dk olabılırmı dıye soylemek ıstedım ,Rabbım senınde gonlune gore versın arkadasım hayırlısıyla inş
NE OLDU Kİ BEBEĞİM ANLATMAK İSTERSEN DINLERIM :)) ÖZELDENDE YAZABILIRSIN BENDE BUGUN KEYIFLIYIM RAHATTIM İNŞŞALLAHH HEP BÖYLE OLURUM :))banamı dedın canım=) iyi diyelım ıyı olsun bugun bıraz keyıfsızım,ki hıc sevmem bu halımı :S
.
Aynennnn tatlmm bu ay ümitliyim gunesciğimdenn hayırlısı bakalımm 😍
ben hemen olsun istemedim ilk hap önermiyolar eşim korunmuştu o zaman sonra korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım
.
Canım sen hiç korunmadın mı kürtajdan sonra?
selam balbtb hşgeldin canım olsun gelcek ay tekrar denersiniz elbet hayırlıysa verecektir rabbim
evet ya herkeste aynı enerjiyi hissediyor guzelbı haber müjdelii inşşallahh :))
yaşımdan dolayı sabırsızlandım ama tabiki hayırlısıysa versin rabbim. umarım senden de güzel haberler alırız
bence kaldırmıycaksın bu takvimi dualarım seninle kuzum
canıım bende 32 olcam 6 ay sonra takma kafana rabbim ol derse 40 olsak olur
yaşımdan dolayı sabırsızlandım ama tabiki hayırlısıysa versin rabbim. umarım senden de güzel haberler alırız
çokkk heyecanlıyım ne bileyim afedersiniz gecen aylardaki gibi sabırsız değilim bu ay tövbe estağfurullah böyle bi mallık var üstümdesabır dilemiştim ondan sanırsam
evet haklısın canım. bende 33 yaşındayım. Allah'tan ümit kesilmez.
.
yerim ben sizi yerim beni düşünmeniz beni çoook mutlu ediyor cansınııız caaan
NE OLDU Kİ BEBEĞİM ANLATMAK İSTERSEN DINLERIM :)) ÖZELDENDE YAZABILIRSIN BENDE BUGUN KEYIFLIYIM RAHATTIM İNŞŞALLAHH HEP BÖYLE OLURUM :))
hoşgeldınız aramıza Rabbım tez vakıtte nasıp etsın ıns
bu sefer daha emın adımlarla ılerlıyor ıcındekı sabırsızlıgı aslında bastırıyorsun sabrını kontrol altına almıssın hatta sen benceRabbımde yardım edıyor tabıkı en guzelı sakın ,stres yapma stres herseyı kotu etkılıyor kımse stres yapmasınn=(
ıns sevınıcez burada hepberaber canım Rabbım nasıp etmıstır ıns bu ay hersey guzel olacakkk
İlk ay korundum canım sonra bıraktım kürtajdan sonra 34 gun adet oldum ama bu ay 7 gun gectı test yaptım silikti ama şimdi yok olmus
her zamn dualarımdasınız kızlar allahım gönlünüzdekini veriri işallah
çok sağolun kızlar dr gittim kan verdim 3.30 da sonuç çıkacakmış tel. aldım arayıp öğrenecem işallah dualarımız kabul olur çok heycanlıyımmmmmmmmm:18::18::18::18:
hımm anladım canım acaba dk olabılırmı dıye soylemek ıstedım ,Rabbım senınde gonlune gore versın arkadasım hayırlısıyla inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?