- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #3.981
çokkk heyecanlıyım ne bileyim afedersiniz gecen aylardaki gibi sabırsız değilim bu ay tövbe estağfurullah böyle bi mallık var üstümdeSabır dilemiştim ondan sanırsam
hoşgeldınız aramıza Rabbım tez vakıtte nasıp etsın ıns
ben hep sağlıklı olsun varsın 1 tane olsun diyorum oda yeter bana
inşaAllah canım burda sizlerden destek alıyorum başkada kimsem yok zaten ,bazen çok zor durumda kötü psikolojiyle giriyorum buraya ama sizlerle biraz konuşunca rahatlıyorum Allah hepinizden razı gelsin[/QUOTE
Amin canım sendende , canın sıkkın hısettıgın anda oturup dusunme beynındekılerı bunu hepımız yaparız bılıyorum,hemen muzık ac bıseyle ugras dagır kafandakı olumsuzluklarıama suann heyecanlıyızzzzz Allah ım İNŞALLAH İNŞALLAH hamilesindir arkadasım
senın böyle mallıkalrına kurban olayım ben afyonlu şunu bil bı arık.olarak hep ama hep yanında olacam :))
inşaAllah canım burda sizlerden destek alıyorum başkada kimsem yok zaten ,bazen çok zor durumda kötü psikolojiyle giriyorum buraya ama sizlerle biraz konuşunca rahatlıyorum Allah hepinizden razı gelsin[/QUOTE
Amin canım sendende , canın sıkkın hısettıgın anda oturup dusunme beynındekılerı bunu hepımız yaparız bılıyorum,hemen muzık ac bıseyle ugras dagır kafandakı olumsuzluklarıama suann heyecanlıyızzzzz Allah ım İNŞALLAH İNŞALLAH hamilesindir arkadasım
çok tatlısın kuzzuuuuum sağol dilerim sende bi an önce anne olursun canııım
Canım anladım ben iki adet dönemi bekle dedi doktorum onu bekliyorum.. İlk 5-10 dk da ne çıktıysa odur canım çok bekleyip de bakanlarda sonuç sağlıklı olmuyor ama silik bile çıktıysa o içinci çizgi Allah'ın izniyle gebesin kuzum maşallah
3,30 da hemen yaz bak lütfen ben 4 e gelmeden çıkıyorum çıkmadan göreyim meraktan ölcem :)
ben hemen olsun istemedim ilk hap önermiyolar eşim korunmuştu o zaman sonra korunmayı bıraktık o ay hamile kaldım
Selam kızlar.
Bende 2012 mayıs ayında evlendim ve temmuz ayından beri korunmuyoruz ancak hala tık yok çünkü bende pko var ve bu ay adet olmadım ve dün gittiğim dr progesteron fitil verdi çok canım sıkkın
Allah sendende razı olsun pericim,olumlu dusun canım insan olumlu dusununce hep hayatının degıstırıgını farkettım ben bakıs acısı degısıo ınsanın sen hep olumlu dusun karamsarlıga kapılma suphecılıgı bıraz bı kenara akısına bırak kendını bıraz daha sabır onumuzdekı ay baska dusuncelerın olacak bak ne guzelbenım daha cok zamanım var ya :'( ki once regl durumum duzene gırse bı bu dk hapımı benı boyle yaptı anlamadım kı gecen ay kananmam bıtmıodu bu ayda gelmıo tarlusalda ıctım 7 gun oldu bende tık yok korkuyorum bende bundan sonra duzensız mı oalcak hep dıye :S
Canım anladım ben iki adet dönemi bekle dedi doktorum onu bekliyorum.. İlk 5-10 dk da ne çıktıysa odur canım çok bekleyip de bakanlarda sonuç sağlıklı olmuyor ama silik bile çıktıysa o içinci çizgi Allah'ın izniyle gebesin kuzum maşallah
Canım banada doktorum 3 ay dedi ama ben beklemedım allah neyı nasip ettıyse onu yasarız cok guzel dıyorsun ama ben kendımı hiç hamile hıssetmyrm sadece gec dollenme olmasından korkuyorum sendemi bos gebelik yasayıp kürtaj oldun canım
hoşgeldin canım pkolu olpta anne olan çok kadın var düzelecek üzülme Allah büyük
Canım banada doktorum 3 ay dedi ama ben beklemedım allah neyı nasip ettıyse onu yasarız cok guzel dıyorsun ama ben kendımı hiç hamile hıssetmyrm sadece gec dollenme olmasından korkuyorum sendemi bos gebelik yasayıp kürtaj oldun canım
Teşekkür ederim canım çok tatlısın :) :26:
Kullanıcı ismini görünce şaşırdım bian babamda afyonlu
aaa ne güzel ben emirdağlıyım canım şimdide bayata yerleştim evlilikten dolayı baban afyonun neresinden
canıııım benim bende hep senin yanındayım yirim seni :125:
Canım benim bebeğimin kalp atışları hiç olmadı.. 4 mm kadar büyüdü sonra durdu.. 9 haftalıkken bile gittim hala 6 haftalık boyundaydı ve kalp atışı yoktu o yüzden kürtaj oldum.. Gelişmedi demekki..
profill resminde senınkadar şirinmişş :)))
Anladım cnm benım bos gebelktı bebek hiç olmadı patalıjıde sorun cıkmayınca bıraktım korunmayı benım o ay gec dollenme olmud tam 1 ay gecıktı adetım oyle cıktı gebelik adet olacagım zamsn dollenme olmus sanırım o yuzden sımdıde korkuyorum gebelik yoksa adetım gelsın ıstyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?