- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #4.801
Az önce bir gazetede okuduğum yazıyı aynen aktarıyorum:
"Akıldan sürekli ve yoğun olarak geçen düşünceler, yaşamı şekillendirirler. Zihinden endişe, öfke , kırgınlık, intikam veya haksızlığa uğranıldığına dair düşünceler geçiyorsa; bu düşünceler bedene geri döner sakın unutmayın ! Konuşmalarınıza dikkat edin, bir şeyi 3 kereden fazla söylüyorsanız , bu bir düşünce kalıbıdır, gerçekleşir."
ben hep o yüzden diyorum olumlama yapın, kötü düşünceleri uzaklaştırın zihninizden diye..
Bende hiç belirti yok göğüslerimin ucu yanıyor gibi aciyor ara sıra ne şişkinliğim var ne başka bişey
Ne kadardir evlisiniz çalışmalar ne zamandır var.
Ben istanbul avrupa yakasindayim şubatta 8 ayimiz dolacak hem evleneli hem çalışma yapalı.. Hayirlisi Allah tan
canım biz de evliliğimizin sekizinci ayın içindeyiz.. ama daha yeni yeni başladık çalışmalara.. benim döngülerim düzenli 28 günde bir oluyorum.. 2 ocakta olmuştum.. bugün bat işte..
Az önce bir gazetede okuduğum yazıyı aynen aktarıyorum:
"Akıldan sürekli ve yoğun olarak geçen düşünceler, yaşamı şekillendirirler. Zihinden endişe, öfke , kırgınlık, intikam veya haksızlığa uğranıldığına dair düşünceler geçiyorsa; bu düşünceler bedene geri döner sakın unutmayın ! Konuşmalarınıza dikkat edin, bir şeyi 3 kereden fazla söylüyorsanız , bu bir düşünce kalıbıdır, gerçekleşir."
ben hep o yüzden diyorum olumlama yapın, kötü düşünceleri uzaklaştırın zihninizden diye..
Kızçeler günaydın nasılsınız
günaydın canımm:)) iyiyiz sen nasılsın?
çoook doğru :)) ağzına elinee sağlıkk :))) bunun için ben artık sürekli herşeyy güzel olacakkk dıyorum hayırlısı olsun biraz sabrederek allah hayırlı sağlıklı evlat verecek diyorum :)) içimden sürekli bunları söylemek geliyor poziif bakacağımm allah buyuk sorunlar vermesın aminn :)) herkes içinn
2020 dr öyle dediğine göre yumurtlama olmuş o halde? inşallah hamişsindir..
zzuzum hoş geldin canım, Allah hakkımızda hayırlı olanı eylesin tez zamanda
kazankepcem sen de hoş geldin, tabiki normal kilo daha sağlıklıdır fakat kilolu olman bebek sahibi olmana engel değil.. bence bir an önce doktora bir görün en doğru bilgiyi o verir sana..
bendende koçaman gülücüklüü güzell bi günaydın
günaydın canımm:)) iyiyiz sen nasılsın?
Günaydın hosgeldin sen nasılsın
kuzular ben bugun yine çook yoğunum( ama fırsat buldukça katılcam
Günaydın hosgeldin sen nasılsın[/QUO
iyilik Allaha şükür bayadır giremedim hamiş haberleri alırım belki dedim ama yok galiba.hayırlısı diyelimmm artık hepimiz için..
amin kuzum Allah önce sağlık versin bizlere, sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar.. benim bugün bat idi.. ve beklenen oldu:) Kırmızı kartla oyun dışı kaldım:) demek ki bebişim henüz hazır değil gelmeye..
çoook doğru :)) ağzına elinee sağlıkk :))) bunun için ben artık sürekli herşeyy güzel olacakkk dıyorum hayırlısı olsun biraz sabrederek allah hayırlı sağlıklı evlat verecek diyorum :)) içimden sürekli bunları söylemek geliyor poziif bakacağımm allah buyuk sorunlar vermesın aminn :)) herkes içinn
kızlar yarın dr ye gidiyorum sizden boll dua istiyorum geçmiş olsun şu kistim
3 ay boşuna hap kullanmakta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?