- Konu Sahibi afyonluyuz
-
- #4.821
kızlar yarın dr ye gidiyorum sizden boll dua istiyorum geçmiş olsun şu kistim
3 ay boşuna hap kullanmakta var
Hayırlı geçsin cmm rabbi yesari velatü assir rabbi temmim bilki hayırr okudumcmm
zeytinciğim hadi inşallah geçmiş olur.Doktorundan hayırlı haberlerle gelirsin umarım.dualarımız senin canım:)
Teşekkürler sevgili mune...Hanımlar,
ufak bir hatırlatma, polemik, saygısızlık, hakaret vb yasaktır ve ceza alma sebebidir.
Bu yüzden lütfen yazdıklarınıza dikkat ediniz.
ecmel1987 ve marli'nin aynı kişi olduğu iddia edilmiş, sitede çift üyelik yasaktır, insanlar 2. üyelik alsa bile sizce site yönetimi çift üyeliğe izin verir mi?
Teşekkürler sevgili mune...
En doğrusunu gören bilen sevgili yöneticilerimizde olmasa bombardıma tutulmayacagız zaten ...
insanlar suçlamadan size sorsa..? ortada sorun kalmayacak ...
Hoş sizin bu açıklamanız bile arada kaynamış görmek istemeyenler tarafından ama olsun teşekkür ederim dikkate alıp bu uyarıyı yaptıgınız ıcın dılerım verılmesı gereken cezalarda verılır...
Bencede çok doğru bir yazı olmuş kesinlikle bundan sonra içimizi karartmayalım inşallah olur olmazsada Rabbimin vereceği bi vakit zaman vardır diyorum ben artık.bir haftadır yine doktora git gelle geçti ama bu kez hiç acaba yine olmazsa olmazsa tekrar nasıl bi yöntem tedavi seçicez diye düşünmedim.doktoruma gittim muayne oldum verdiklerini kullandım o ne dediyse yaptım onun dışında aklıma hiç kötü birşey getirmek istemedim.çünkü devamlı düşündükçe psikolojimiz alt üst oluyor keyfimiz kaçıyor evde huzursuzluklar çıkıyor onun için kendimiz ruhen ve bedenen sağlıklı olalımki sağlıklı da bebişlerimiz olabilsin kızlarrrr..
Bencede çok doğru bir yazı olmuş kesinlikle bundan sonra içimizi karartmayalım inşallah olur olmazsada Rabbimin vereceği bi vakit zaman vardır diyorum ben artık.bir haftadır yine doktora git gelle geçti ama bu kez hiç acaba yine olmazsa olmazsa tekrar nasıl bi yöntem tedavi seçicez diye düşünmedim.doktoruma gittim muayne oldum verdiklerini kullandım o ne dediyse yaptım onun dışında aklıma hiç kötü birşey getirmek istemedim.çünkü devamlı düşündükçe psikolojimiz alt üst oluyor keyfimiz kaçıyor evde huzursuzluklar çıkıyor onun için kendimiz ruhen ve bedenen sağlıklı olalımki sağlıklı da bebişlerimiz olabilsin kızlarrrr..
sağolun kızlar aminn inşallah
Aaaa çok şaşırdım ne insanlar varya adminlerimize çok teşekkürler
hep aynı canım ya bende bi fırsat yakalamışken bakayım neler olmuş dedim :))
Günaydınlar cm sagol yeniler var aramızda sizlerde hoş geldiniz
iyilik sağlık koşuşturmaca bekleyiş umut sabır.Allaha şükür iyiyim:))
amin kuzum Allah önce sağlık versin bizlere, sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar.. benim bugün bat idi.. ve beklenen oldu:) Kırmızı kartla oyun dışı kaldım:) demek ki bebişim henüz hazır değil gelmeye..
işte bu kadar güzel karışlamalıyız herşeyi :)) benımde bat 28 dı hala gelmedı bende bıran once gelsın kırmızılarda dr gıdeyım tedavıme başlasın :)) diyorumm hayırlısylaaa
işte bu kadar güzel karışlamalıyız herşeyi :)) benımde bat 28 dı hala gelmedı bende bıran once gelsın kırmızılarda dr gıdeyım tedavıme başlasın :)) diyorumm hayırlısylaaa
bugünn burdakii arkadaşlarımı çoook sevdim herkes pozitiff hepinizzi öpuyorum hep böyle olalım :==))))
Kızlar bu arada dün çatlatma iğnemi oldum bugün itibari ile çalışmalara başlıyoruz.sizlerde dua edin bu ay tutar inşallah :121:
Kızlar bu arada dün çatlatma iğnemi oldum bugün itibari ile çalışmalara başlıyoruz.sizlerde dua edin bu ay tutar inşallah :121:
4-5gün sürüyor benim kiKızlar bır sorum olacak sizlere regl günleriniz kaç gün sürüyor?
4-5gün sürüyor benim ki
Hadi hayirlisi olsun arkadaşım inşallah güzel haberlerle gelirsin
ay hadı hayırlısı olsun ıns canım hamıs haberınıde alalım inş :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?