2014 yılı içinde nişanlanacaklar, evlenecekler gelin beraber zayıflayalım!

pofuduk18

♥️Yaren & Alperen ♥️
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
3.741
4.446
248
Simav
selam kızlar. Benim adım pelin. Mayısta sözüm, ağustosta nişanım var ve bu yıl içersinde de evlilik olayı söz konusu. Ve ben 174 boyunda 76 kiloyum. Ilk hedefim mayısa kadar 70, daha sonra da 65. Gelin siz de benimle zayıflayın ! Yarından itibaren başlıyorum. Azimle bu yolda beraber başarıya ulaşalım. :34:

siz de katılmak isterseniz ben de varım diyerek isminizi boyunuzu hedef kilonuzu bırakın. Birbirimize tavsiyeler vererek beraber bu kiloları atalım :46:

Canım başarılar şimdiden kolay gelsin :3: Yaparsın bence, güncellemelerini bekliyorum.

teşekkür ederim canım :16: yarın akşam ne yedim ne yemedim hepsini yazıcam :34:

Merhabalar ben tuba ben 20 yasindayimm bu sene nisanlanicam ins. 179 boyunfayim kac kilo olduguma bakicam birazdan diyete girdim bende dun :) dun yediklerimi yazayim 1 dilim ekmek 1 parca peybir oglen corba aksam kabak yemegi ve bakla yedimm :) kararli olalimmm benmde hedefim once 10 kilo sonrasinda 5 kiloooo

Merhabalar ben tuba ben 20 yasindayimm bu sene nisanlanicam ins. 179 boyunfayim kac kilo olduguma bakicam birazdan diyete girdim bende dun :) dun yediklerimi yazayim 1 dilim ekmek 1 parca peybir oglen corba aksam kabak yemegi ve bakla yedimm :) kararli olalimmm benmde hedefim once 10 kilo sonrasinda 5 kiloooo

diyete giricem dedim ama bugün mannyak gibi yemek yedim okuldaydım can sıkıntısından yedim de yedim :(

Back
X